Bowlingkalas :D

Kevin har ju nyss fyllt 7 år. Han har aldrig rikigt haft något barnkalas och i år hade han en önskan att få ha ett på bowlinghallen som är nya flugan i Uddevalla. McDonaldskalas e ute medans bowlingkalas är inne!! Så såklart han fick ha de då :) Gott att slippa ha det hemma osså :p

image39

13 barn blev det totalt.. varav tre flickor. De flesta kom från hans klass han hade när han gick i nollan, sen vart det två kompisar, kusinen och lillebror. Vad ska man säga? FULL FART!!!!! Kan ej vara lätt för deras lärare att hantera alla dessa pojkar som vart på varandra mest hela tiden, även lite tjejfajt.. tre flickor går aldrig ihop!! Men Kevin vart nöjd och alla hade kul!

image40

Kevin

image41

William

Kalaset gick ut på att först fick de bowla i en timma fördelade på tre banor. Efter det vart klart fick de sätta sig i ett rum där de kom med korv, bröd och saft.. fanns ett dyrare alternativ med hamburgare men vi körde på korven. Kevin slukade sin korv snabbt för nyfikenheten att få öppna paketen vart större än matlusten. Efter de vart klart så fick alla barnen gå och välja var sin glass från frysboxen. Efter glassen vart uppäten fick de sen var sin Tom&Jerry påse innan de skulle gå hem. Totalt varade kalaset i 2 timmar vilket är lagom tid.. tar på orken att hålla reda på alla vildar. Men nu är det gjort och det känns bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari