Sorgebud

Stora Kramar till M:ens familj som ikväll drabbades av stor sorg..
Tänker på er!





Buddysar

Wilming fick en ny kompis när Marie var här och drack lite kaffe för en vecka sedan :)




From the julbord i torsdags

Girlosarna på julbordet..


Våckra Leena & Tärrääss


Den nye..

Här kommer bilder på nya marsvinet.. vad han heter är fortfarande en fråga. Man namnlös eller ej är han en mycket trevlig prick!






Pyjamasparty

I fredags var det pyjamasparty hos M & M & M :)
Vi kom dit runt 18.30 snåret och åkte hem runt 13.30 dagen efter..

De vuxna drack lite gottigt och slappade i soffan medan barnen stundom lekte alldeles tyst och ordentligt och stundom tog all uppmärksamhet som fanns att få.
Hade med mig kameran och totalt fotades det 250 kort från detta tillfälle.


M & M med Diesel mellan sig..


M & K tänder tomtebloss..


W, M & M


Kurre aka Tiger


M & Diesel


Åhh, klia mig..


När M sedan slocknade i soffan tog busM fram sminket och förvandlade sovande ikke ont anande M till rena dragqueenen :)




Det roliga var att am sedan påstod att han varit vaken hela tiden :D Skulle inte tro det!!

Kul när vi får till såna här träffar i våra vanligtvis uppbokade liv :)



Sjuker..

Så åkte även jag på magsjuka till slut :(
Den här dagen har mest spenderats vågrätt eller på toa.. barnen har hjälpt till ovanligt mycket och trots att jag inte kunnat röja något idag så ser det inte ut som ett bombfält utan helt okej faktiskt.
Nu börjar krafterna återkomma så smått. Så tråkigt att inte orka någonting.

M & M & M skulle till badhuset idag på förmiddagen så de frågade om pojkarna ville med vilket uppskattades oerhört, blev en timma sömn för mig själv.

Donnsen kom och hämtade nyckel till gamla lgh o fick med sig mitt mobila bredband han ska låna tills allt kommit igång som det ska i Vbg. Han höll sig på behörigt avstånd ;p Hade varit så snällis och köpt med en flaska Baileys Mint. Tina glader! Flytten tror jag hade gått bra dessutom..



Uppenbarelse

Var lite småambitiös förut när solen ändå lös och tvättade köksfönstret inför advent.
Helt fantastiskt vilken skillnad det kan göra, nu ser man ju ut utan att man tror att alla de vita fläckarna är snöflingor.. nu ser man vad det är för väder med en gång :p

Var gång man travar in i köket blir reaktionen.. W O W vilken klarhet, vilken skärpa, vilka färger!

Men det kanske är just så.. att det måste skita ner sig rejält för att man ska kunna uppskatta ett nytvättat fönster till max. Tvättar man kontinueligt så ser man inte vilken skillnad det verkligen kan göra.. Precis som äter man pizza var dag så lär man inte uppskatta det lika mycket som om man bara åt det då o då :D

Ja nu är det verkligen godnatt för mitt svammel..


Skönsång?

Haha.

Satt och Youtubekaraokade för mig själv här i mörkret som jag gör ibland om kvällarna när alla sover. Men idag var tydligen Kevin mer lättväckt för plötsligt ropas det från hans säng: "Mammaa, kan du sluta sjunga" och sedan "Mamma, du är söt"
Så frågan är om han tyckte det lät bra eller om han tyckte motsatsen och inte ville att jag skulle ta illa upp :D




The Turtles - Happy together  .......  Imagine Me & You


Magsjuka..

Fick William strax innan kl sju i morse. Han hade varit magsjuk på söndagen så skulle vara hemma från skolan även idag. K blev körd till fritids/skolan trots protester. Klart även han ville vara hemma hos mig när W skulle få det.
Lillbibb var inte alls trött utan la sig i soffan och kollade på Barnkanalen medan jag snoosade en stund extra i sängen.

Vid halv tio ringer Kevin från skolan och säger att han pjuxat tre ggr. Fröken säger att han säger att han mår dåligt men vet ej om det är på allvar eller om det är ett sätt att få komma hem. Men lät honom ta bussen hem vilket i efterhand var smart då han verkligen var dålig.
Den första och andra ggn han pjuxade var jag fortfarande tveksam till om han bara gjorde sig till men märkte snart att han var hängig på riktigt. Så här lugnt hemma har vi inte haft på hela året så ja, han är sjuk!

K har pjuxat kaskader 16 ggr tills nu och legat i soffan och blundat mest hela dagen. Han är rätt törstig så dricker bra men tar inte så lång tid innan det kommer upp igen. De sista timmarna har det gått längre tid mellan toalettbesöken så hoppas det stoppar upp under natten.

Tur pojkarna är så stora nu att de klarar lite tid på egen hand. Kunde åka ner till stan och göra lite ärenden och samtidigt handla lite mat medan de tog det lugnt hemma.


*Hängig - när annars sitter han still på en stol sådär!*


*Långhårig sjukling*


*William piggare o gladare*


*Trötter, mår inte så grejt*


*Stillhet*

Hungrish

Så sablans kurr i magen. Bara fått i mig frukost idag som jag hade gjort som matsäck och åt hos D medan jag fick gjort det jag skulle innan vi möttes upp på Kampenhof för avfärd Terry Evans.
Need. Food.

Klockan snart midnatt så frågan är om jag orkar.

Får blogga mer i morgon..

Crazy Bosses



Något man borde läsa?
Just nu är jag bara less.. less, less!

Allt är så orättvist, en slit & släng vara.. enbart deras villkor. Skitna ruttna villkor baserade på egna viljor istället för på grundfakta. Egentligen inget nytt, röra om i grytan är nog den största tillfredsställelsen de kan känna. Borde man då istället känna medlidande?


Storseans..

Inget jobb på 10 dagar framöver.
Idag är det semester med färd ner till Terry Evans i Mölndal. Fem förväntansfulla, det ska bli kul även i år.

Det har varit lugnt på "andefronten" sista tiden, kanske för att jag haft fullt upp med annat. I fredags gav de sig till känna igen. Dammsugade hallen när jag känner att det drar till bak i håret, som om jag hade fastnat i något. När jag tittar upp finns inget alls att fastna i, bara luft runt om mig. Lördag kväll och ska sova, vänder och vrider mig i förhoppning att finna en bra sovaställning när jag känner hur luften/energin ändrar sig runt min vänsterhand och det blir kallt samtidigt som jag känner att något nuddar eller pickar mot den.

Som sagt ska det bli en spännande kväll :)



Ompyssling



Donnsens dator mer ensam än befarat. En liten crash för att söka uppmärksamhet och det gick hem.
Stängt ner den för några timmars sömn så åker jag ner sen igen och pysslar om den lite.
Rätt kallt här i Sverige. Tydligen hade det varit så varmt nere i utlandet att de hade varit tvugna att bada inte bara en gång utan två ggr igår. Stackars arma svenskar!!

Men nu blir de snart kaffe med Marie :)


Sovning

Vaken ja.. men sov konstigt o drömde förfärligt.
Det är rätt tomt att sova ensam. Trots att det är underbart att då o då få vara barnledig är det ändå himla mycket mer "normalt" sovande när de är hemma. Alla ljud är mer bekanta då. Dessutom är det väldigt mycket mer varmare. Det här är en speciell helg då både barn o donns är borta, en kall helg.

Men jag hade de rätt slappt igår :)
Resterna av pizzan, dip, chips, neverstop, cola, ostbollar, Greys, film & film.
Men det får räcka!

Nu ska jag dricka kaffe o få ätit frukost. Sen ska jag göra mig i ordning och åka ner till Donns och barnvakta hans dator, se så den mår bra i ensamheten. När Marie sen slutar jobba kommer hon hit på kaffe, så då får jag se till att vara hemma :)

Min kväll med Elin

Well o well o well. Jag mår alla tiders. Elin tydligen inte lika många tider.

Elin och jag växte upp tillsammans nästan praktiskt taget. Vi hade samma dagmamma för ett tag och bodde i lgh över/under varandra i flera år, naturligtvis gick vi i samma klass. Det året vi flyttade från Brålanda flyttade även Elin från Brålanda, fast några mil längre utåt kusten.
Kontakten har vi alltid haft även om vi vissa perioder inte alls fått till det då vi levt så olika liv.. men igår jäklar.. igår var det återträff! O hur långt bort eller hur sällan vi får möjlighet att prata med varandra känns inget någonsin stelt utan vi tar vid där vi lämnade som om vi alltid haft en intensiv kontakt :)


Elin hade ingen tändare hemma så hon tog med sig en Braständare i lilla väskan :D

Som jag hade räknat ner till denna dagen..
Hade tänkt dricka Baileys Mint och Mjölk men ikke det fanns på Systemet så bidde Cointreau och Juice istället. Flaskan tog slut medan Amarulan jag hade handlat förblev orörd.
Vi åt Pizza och drack och tittade kort och drack och skrattade något vansinnigt och så drack vi lite mer.


Blandar drink..

Ganska rejält runda under tårna hann vi nog båda bli innan Elins snälla taxi kom och körde ner oss till stan. Upptäckte någon minut efter vi stigit av att mina hemnycklar fattades.. frågan: Låste jag? Sen märkte jag att jag visst hade åkt hemifrån utan mobil!!
Elin fick inget svar av herr Taxi om nycklarna fanns i bilen så vi beslöt oss för att gå in på Mortens ändå.. Där var det snålt om folk och inte riktigt vår åldersgrupp, vi var unga vi två igår :) Efter åtskilliga rundor där inne utan att finna någon man kände så gick vi till Donk då Elin får ett väldigt matbehov ju mer lullet sätter till :D
Herr Taxi ringde och berättade att både nycklar och mobil låg i baksätet.. mobilen som jag inte ens kom ihåg att jag hade tagit med hemifrån :p
Efter maten var de snälla och körde hem tacksam mig och jag lullade in. Då var klockan runt 1-tiden. Somnade nog strax efter 2 någon gång. Som vanligt när jag druckit sover jag väldigt dåligt, så även nu. Vaknade två timmar senare och låg där vaken.. fick ett sms från Donns att de var framme i Malmö och att planet skulle lyfta timman senare. Så jag låg där och uppdaterade flyginformationen tills deras plan lämnat Sverige men kunde ändå ej somna om förren vid 8. Sedan sov jag till 13.45 :)

Ingen huvudvärk, inget illamående, ingen kass mage. Lite trött i ögonen kanske men inget värre. Elin hade visst pjuxat lite idag så hon mår nog sämre..
Men en väldans kul kväll vi hade :)

Första snön..

Nu har jag druckit mitt kaffe och självklart fått "high-känslan" på köpet. Känns skitgott! Kaffe är den bästa drogen någonsin.
Solen skiner fint idag, någon minusgrad har vi också.
Igår kväll när vi hade vårt nattmöte kom den första snön för säsongen. Fina stora flingor. När mötet var slut hade det mesta avtagit men till stor glädje hade det inte smält undan direkt utan lagt sig som en hinna på marken. Här uppe på norr var det minus men nere i stan låg det någon grad högre så där var det mest bara blött.


På norr..

När jag kom ner till Donns var det mer eller mindre läggdags med en gång. Klockan hade hunnit bli mycket men ett Vänneravsnitt hanns det med ändå :)
Det här var sista natten i den här lägenheten. Inatt åker D utomlands och när han kommer tillbaka är det flytt några timmar senare. Tyckte faktiskt om den här lgh så på sätt o vis tråkigt.

Var ovanligt pigg när D for till jobbet imorse. Lyckades till slut somna om men i gengäld var jag urseg när klockan ringde så fick snoozat 3 ggr innan jag kom mig upp (11.15).
Trampade in till stan och fick besökt Systemet innan det blev gottehandling på Willys. Det jag hade tänkt dricka ikväll fanns ej så fick ändra planerna lite snabbt och som vanligt visa LEG :) Så klarade jag mig ännu en gång.. nu har det blivit till en sport!

Hemma låg snö kvar på gräs och tak och som ni ser har vi finfint väder idag.




Nu ska jag röja innan barnen kommer hem för ikväll blir de nostalgikväll med Elin.. o imorgon ska jag ligga bakfull!!


Från natten..

Antar att det kommer bli en del foton här från nu :)

Fick igår kväll innan jobbet rätt på överföringsprogrammet som inte ville sig, men en uppdatering för Vista så gick det bra sedan.. roligt när allt fungerar som det ska :)

Hade med lilla darlingen på provtur till jobbet.


Lena skapar delikatessnudlar :)




Jonnis glömde kvar sin mat på jobbet o lät mig äta upp den. Tack Jonnis :)

Då var en natt till avklarad och som nästa punkt väntar nattmötet ikväll. Åker ner till Donns efteråt o tidigt lördag morgon åker han till värmen..


Testbilder av Eos

Min nya Eos :)
Idag minneskort och väska.

Två Wilmabilder lite snabbt..





O så Kevin självporträtt tidigare idag..



Fin kvalitet va :)

Nu ska jag äta frukost..

Grejt, idag har det landat pengar på kontot.. efterlängtat men ändå glad jag klarat dessa 13 dagar på 600:- allt som allt. Tom 34:- kvar på banken :p
300:-/ veckan är inte allra värst, finns de som har det sämre. Men idag är det mesta slut här hemma så ska ta en liten handling efter BUPmötet innan jag åker hem från stan.

Jag var nog ordentligt trött när jag kom hem för när jag hade somnat vaknade jag inte förren klockan larmade 14.15 och det var dags att vakna till. Minneskortet hade dumpat ner sig på hallmattan och inga problem där utan fungerar finfint. 870 bilder kan lagras på kortet på högsta kvalitet. Borde klara mig på det en stund.. Ska se ikväll om jag hinner in på ClasOhlson och får handlat den där kameraväskan så den har något dammfrit och stötsäkert att vila i.

Kvartsamtalet för K igår var inte så upplyftande skolarbetsmässigt. ALLT var tråkigt, ingen bok intressesant och det enda som var bra i år var gympan för då slapp han skolarbetet!! Inte det att han ej förstår eller tycker det är svårt.. han är bekväm och vill inte göra något i onödan. Men nu har vi specat upp läxdagarna med fröken så alla ordentligt vet när läxa ska göras till och att glömma boken inte är acceptabelt.
Så nu har herrn en hel del skolarbete att ta igen med start redan igår eftermiddag. Gnäll och åter gnäll. Säg att gnället tar en halvtimma och läxan fem minuter. Kan tycka att det är mer tidssparande att bara göra läxan med en gång men gnället är tydligen obligatoriskt när läxan ska göras :p Så nu är läxdagar Onsdag samt Fredag med obligatoriska veckoläxor samt lite läs/skriv - Festina lente var dag och så matteboken matteboken matteboken. Han tycker detta är jättekul.. eller inte så mycket. Men har man latat sig så har man!

Ni kan tro K vill testa min kamera nu när minneskortet kommit och nu har han som morot att ingen kamera får röras på innan han gjort igen en del läxa. Gnäll såklart men nu sitter han där med boken framför sig.

Nu dags för lite frukost innan vi ska iväg ner till stan.. hoppas denna BUPtid går fort idag, känner inte riktigt att jag har tiden. Sen blir det en natt till med jobb och nattmöte imorgon kväll. Fredag blir det lullull med Elin :D och lördag ska jag äta bakismat.. Återstår o se när Donns flyttar till VBG och när han farar sig utomlands om det blir av eller ej.. Time will tell..


Mot skolan åter igen..

Slumrade nån timma efter frukosten i mörkret i soffan.. när jag vaknade och drog upp persiennerna hade regnet förbytts till sol..!
Efter en snabbdusch ska jag nu snart iväg och möta pojkarna nere i stan. Ska titta lite i affärer innan vi måste till skolan igen för K kvartsamtal.
Fick mail idag om att ordern är levererad så imorgon hoppas Tina på ett minneskort i lådan.. annars ilsk!

Funderar förrestan på om jag ska sova i soffan till morgonen när jag kommer hem, bara för att se om jag kan bryta den kassa sovtrenden som hägrar i sovrummet. Skulle jag få någon timma extra är det såklart värt det :)

Nygammal bokhylla..

Fick för några veckor sedan en bokhylla av modern de ej ville ha längre.
Denna var träfärgad och i sovrummet där jag skulle ha den går alla andra möbler i vitt så hade redan på förhand bestämt mig för att på egen hand försöka måla den vit så den inte utmärker sig på samma sätt.
Köpte billig färg i Ullared och började måla. Kevin tyckte den var finare innan men jag är nog nöjd trots allt. För 59:- har jag nu en vit bokhylla. Om man granskar den noga så är nog inte penseldragen de vackraste men på håll tycker jag att det ser riktigt ok ut :)
Det värsta var att det luktade outhärdlig trots vädring dygnet runt.. så sov i soffan 4 dygn innan näsan upplevde det som ok att gå in där igen..




Glatt & Ledsamt..

Så var det 5 dagar sen senaste inlägget.
Har jobbat helgen men kan inte ens skylla på det. Tid till att blogga finns men inte riktigt lusten.
Ska försöka skärpa mig från och med nu.

De senaste dagarna har vi haft både ledsamma som glada upplevelser.

För 8 dagar sedan var vi ute på Onoff av en slump, råkade se att de hade sänkt min kamera 500:- för att det var utförsäljning av dem nu. De hade 4 st kvar men fick lov att lägga undan den till den 19 Nov fast man egentligen bara fick lägga undan den en dag.. men tack vare Elin så var det ok ändå.
Ingen riktig glädje där i början då det dåliga samvetet pockade på över att lägga alla dessa pengar på en kamera istället på annat behövande. Men inte ofta jag köper något till mig själv och detta har jag drömt om i flera år.. en egen Eos.

I torsdags ringde Elin från Onoff när hon arbetade och berättade att de sänkt kameran ytterligare 200:-. Hon gjorde färdigt köpet med mig via telefon och senare på kvällen åkte jag ut för att hämta hem den. Inget minneskort så kunde ej börja fota med en gång.. men den som väntar på något gott bla bla. Fick beställt ett till bra pris under helgen så hoppas det kommer i början på denna veckan med posten. Men fredag morgon när jag kom hem slösurfade jag runt som vanligt innan jag somnar och fann då kameran billigare på ett annat ställe. Messade Elin o frågade om det gick under lägsta pris garanti och fick svar senare att det var helt ok. Så igår när jag en snabbis åkte till Torp fick jag ner kameran ytterligare 300:- Så totalt sett fått den för 500:- billigare från det att jag lade undan den.. o dessa bonuspengar som jag inte hade räknat med kommer nu räcka till både minneskortet och en väska till den.






Men så till det tråkiga då..
Märkte strax innan helgen att Jerry verkade lite hängig. Lite kläggig i ögonen samt att han inte åt eller drack så mycket. Såhär brukar han inte vara så förberedde barnen på att han kanske var sjuk. Jag gissar på en incident med en doftspray några dagar tidigare men kan inte vara säker. Han blev iaf snabbt mycket sämre och slutade äta dricka helt. Ville bara vara för sig själv..
På söndagen innan jag åkte till Torp syntes det att det var slutskedet och när vi kom in genom dörren 2 timmar senare var han död. Fortfarande lite varm så hade nog inte hänt alltför långt innan vi kom hem.
Hade berättat detta för K som var hos C att Jerry var såpass illa däran så han följde med ut till Torp där vi snabbt o enkelt fick med oss en liten marsvinsunge hem så inte Gosen skulle bli tokig av ensamheten om Jerry ej längre levde. Så för en gångs skull framförhållning och lille Snutte blev väl mottagen av Gosen som började tvätta honom.
Snutte är en liten blygis men väldigt fin i färgerna.
Jerry la vi fint i hans filt i en skokartong och for på kvällen upp med Daddy till Dalsland o Moderns sommarstuga där vi i mörkret begravde Jerry intill Tom.. together at last.
Kom hem igen efter 21 på kvällen. dagen gick så fort så fort.

Nu har jag städat rent buren och lagt in Gosen & Snutte där i o båda verkade glada. Snutte fann vattenflaskan med en gång så tror allt är ok..


Jerry i filten hos mig i knät, lördag kväll - sötaste av dem alla.


Julklappar

Nu har jag bestämt mig :)
Nu vet jag vad Tomten ska ha med sig i julklappssäcken till pojkarna.. äntligen. Var inne ordentligt på att köpa enn Nin Ds till dem men då i så fall få dela på det. Och bråkar de inte tillräckligt i dagsläget ändå. Antar att just dela-delen hade vart upphov till många skrik och tårar.

Men nu vet jag :)
Tyvärr kan jag ej skriva här då K kan läsa alldeles för bra.. men just nu känner jag mig nöjd!

Sömnig

Jag är så trött,  jag är så seg.
Sov dåligt inatt så slocknade två timmar i soffan nu på förmiddagen när barnen var i skolan. Hiskeligt gott, men nu är jag som ett utdraget segt gammalt tuggummi.
Ska försöka få mer energi genom att gå in i mitt sovrum och måla bokhyllan åter igen.. lite färgångor och jag är som ny igen, eller nått.

Men nu dimper barnen in..

Julbord

Vi pratade förra året om att åka på julbord vilket Kevin tyckte lät så intressant. Tyvärr blev det inget av det, penga & tidsbrist tror jag det handlade om då.
Sedan i somras ville han åka räkkryssen med Byfjorden - temat går igen, dvs. äta så man storknar :p Men inte heller i somras fick vi ihop det till stor besvikelse.

Men igår så tyckte Donns vi skulle åka iväg på ett julbord tillsammans med barnen så de får uppleva hur det är. Slögooglade idag på förmiddagen efter julbord i närheten. Fann ett ställe en halvtimma härifrån som jag aldrig hört talas om innan som vanligtvis mest hade konferensverksamhet, fast nu i December skulle ha 4 tillfällen med julbord. Det som gjorde att detta lockade var att de lagt ut matutbudet där mycket passade barnen och dessutom verkade ha stort utbud av efterätter och julgodis.
Nu kunde man välja enbart att äta julbordet eller att ta ett paket då även övernattning och frukost ingick. Till slut blev det att vi valde paketet och har bokat in oss i ett fyrbäddsrum den 12 Dec.

En riktig julgrej, brejk i hysterin och ungarna är glada att få komma iväg på en miniresa :)

Så massa skoj :)

Is

Inte så att bloggen ligger på is men lite halvkallt här har det varit det sista.
Veckan har innehållit jobb, bup, lediga dagar, filmer, tystnad, energikrävande samtal, Ullared, barn och massa annat.

Ullared var kul, riktigt kul. Det tråkiga var att Therese ej kunde följa med :(
Denna ggn for vi tidigt på morgonen men var ändå inte tillbaka i stan förren 19-tiden på kvällen. Trötta men glada. Blir alltid så mycket skratt på såna resor.

Igår kväll var det fotbollsträning för William. Denna ggn ännu roligare än förra, så duktig så :)



Tur i oturen..

Stackars Donns som hade en sådan skitmorgon.
Men får väl vara glad i oturen att det inte gick värre trots allt!



Duktiga barn..

Jag har ändå varit nere en gång vid tvättstugan innan för att se vilka maskiner jag hade bokat till idag. Inte att jag då reagerade över att det är passet som börjar kl 16 och inte det nu vid 13 som jag hade bokat. Var bara att bära upp allt igen och vänta in tiden om tre timmar. Men då kan jag göra Ost & Skinkpaj i lugn och ro nu.

Barnen förresten har nu nått en ny mognadsgrad. Kevin ville absolut ner till Willys för att handla idag och lyckades övertala William till att följa med ner. Så efter frukosten tog de bussen ner till stan och handlade lite ägg till mig, en delicatoboll till W och en plåtsparbössa till K för 10 :-. En timma senare stövlade de in genom ytterdörren så glada och stolta över att ha klarat av det själva. Och jag slapp gå bort till Ica för äggen skull och kunde medan de var borta diska och vi lite mer i ordning.. superlösning!

Men nu ska jag prova mig på paj, var så jättegott där hemma hos Therese i våras.. Hjälp vad tiden går!

Mysig Novemberlördag..

Vilken bra lördag det blev idag. Solen höll med och strålade bäst den kunde från klarblå himmel.

Efter frukost och duschar tog vi bussen ner till Donns och väntade hem honom från träningen genom att kika på AnimalPlanet som vi i normala fall inte har här hemma längre. När D kom hem var det istället PS2 som lockade barnen eller allra mest Kevin som spleade på bra medans D gjorde sig iordning.


*Kevin spelar & William tittar snällt på*

Blev en sväng till Torp och lite hårddisktittande. Massa bekanta folk på Torp idag och ett myller av människor som irrade runt var man än gick, hatar sånt. Märks att vi börjar gå mot juletider!.
Ronny slöt upp vid ElGiganten och blev en gemensam Maxihandling innan vi åkte mot stan igen. W var inte på sitt bästa humör och hördes nog vida omkring med sitt protesterande. Väl hemma hos Donns var det hans tur att få spela PS2 och det ilskna lilla barnet blev till en ängel så länge inte storebror var där och tjafsade.
Nu tyckte inte K att det var så roligt längre, tur deras dåliga humör turas om ändå. När W fick spela blev han rastlös och irriterad. Lagade även denna lördag middag tillsammans och åt sedan allihopa med spridda uppfattningar om maten. W ville ha en andra portion medans K inte ens skulle äta upp de han hade fått. Han tog och ringde C som var på Sibylla i närheten och fick följa med upp till norr istället för att vara kvar där nere. Gick till Myntet från C och träffade kompisar. Märks att han börjar bli stor nu. Eller så är det allt Trick or Treatande som lockar.


*Donns gör iordning lördagsdrinken medan R gömmer sig :) *

Under tiden medan jag gjorde en snabbdisk efter maten gjorde D iordning lite te till sig o chokladcappuchino åt mig medans R drack sin cola o sen satt vi tre runt köksbordet och åt kex & ost och pratade lite medan W var som ett ljus inne vid tvspelet, inte ett enda tjut hördes därifrån och uppförde sig fantastiskt när vi sa att det var dags att stänga av.
Sa hejdå till boyas och så traskade jag och lille Wille genom söder och tog sedan bussen hem i det stilla höstregnet.
När vi kom hem försvann båda barnen ut med kompisar för att fylla på stora gottepåsen och jag kan få till ett blogginlägg såhär på kvällskanten :)


Föll i sömn

Somnade gott igår med kläder och allt. Tänkte vara vaken så jag kunde se utröstningen på Idol men då var jag redan långt försvunnen bland drömmarna. Vaknade till 01:58, inte mycket annat att göra än att släcka ner och stänga av datorn för att somna om.
Idag blev jag väckt av en väldig sol och ett alldeles för vaket barn runt 08:15. Men ska väl inte gnälla för mycket, mina timmar sömn har jag fått ändå.

Får se vad som händer av dagen idag.. nu lite kaffe iaf.

RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari