???

Existerar normalt?

Sniffade

på den här med systern förut.. Elizabeth Arden Mediterranean

image88
Det vart en trevlig doft.. blir bara bättre ju längre tiden gått.. :)


emotions

Trött, nysprungen och alla möjliga emotions kom över mig på bråkdelen av en sekund när jag damp ner i soffan.. who the fakk am I??

Jag är ju inte direkt ledsen.. men är jag direkt glad o harmonisk?

Klassisk jobbtröttreaktionshumörsdumpning..


Gumsor ger glädje.. *lycka ingen annan kan radera*


Systra mii.

Systern har vart o klippt sig.. inte pangblond, storasyster glad i smyg.. bättre med sakta övergång för trög Tina. :p
Blev himla bra o lillasyster nöjd :D

 

Riktig pinglis.. ta åt dig nu men nått känns lite Posh :)

My life..

Ne, tydligen är det imorgon jag har tvättid.. inte idag.. så då kan man tycka det vart onödigt att ställa klockan för att släpa ner tunga ikeakassen med de skitna kläderna dit i onödan..
Jag tycker det vart onödigt.. speciellt eftersom det är en oopps I did it again grej.. exakt samma hände sist gång jag tvättade, släpade ner allt för att inse att det vart dagen efter det vart min tur!
Men får ju träna benmusklerna lite extra i trappan :p

Så istället fick jag slängt i mig frukost o lite kaffe och åkt ner till stan för att hämta ut den beställda dyra fågelmaten *blundar åt utgifterna* och handlat lite potatis på willys :) Iaf det avklarat.. o fåglarna smaskar hejdlöst i buren!!

Denna månaden blir en prövning!!
Fick ut pinsamt dåligt i lön eftersom jag haft semester i aug o då ej får något ob. så efter alla räkningar och sånt så har jag 700:- kvar att leva för på 3 veckor och 2 dagar tills barnbidraget kommer.. nu handlade jag för en hundring på willys så 600:- kvar! LYSANDE!!!
Gubbs vart snäller o förde över lite pengar men ska försöka klara mig så länge jag kan på mina 600:- de e ju nästan 200:- i veckan, de kan man få mycket mat för :) *optimist*
Men några köp utöver överleva godtas ej denna månaden.. ser fram emot oktlönen som kommer vara såå mycket bättre!! Bara 30 dagar kvar.. countdown..

Running..

Det vart så skönt ute imorse.. inga moln, en nyvaken sol och doften av höst.
Så tänkte att what the heck, kanske man borde passa på o springa när de e fint väder så har jag gjort det för idag sen :) O trots att jag jobbat hela natten o inte ätit alltför mycket så vart det enormt mycket energi i benen och denna springningen slog alla hittills.. Underbart!!

Sprang bort mot Bjursjön..
image84

Längst ner på bilden vid stranden simmar några änder :)

image85

Dis över vattnet.. rofyllt och mystiskt!

Men nu sörrni.. nu ska jag sooova :)
Natti gumsar!!

Min fina syster..

.. som imorgon överger mörkheten mot en mer blondare höst..
Erkänner att jag är svag för det mörka, men jo syster -  vill du vara blond så får du vara blond :)

Sista bilden dark i morse..


Blackieblackie - drunkiedrunkie i somras


Blir nog mer lika ju mer åren går :)

*harkel*


Det här vart ju deprimerande.. *jag o foton*

image81

Nu är leg. ivägskickat o betalat o bara väntan kvar.
Jag hoppas folk ser någon skillnad mellan förr o nu, annars gråter jag!!!
Men samma pluffsansikte infinner sig ändå.. även fast det skiljer 30 kg.

Platt hår pga regn som vi har gott om här i Uddevalla.. men ändå måste denna bilden vara mig mer lik än den gamla! O fy er som vågar säga något annat :S

*yey* snart slipper lillasyster köpa ut från systemet till mig :D

Today

Dagens skratt hittills..

Kevin sitter och leker med magicsand och vill ha mer vatten.. ropar på William att han ska hämta mer åt honom. eftersom han "tror" att W är hans hjälpreda.. William har precis satt sig och kollar kort i ett album..

William: Kevin, du är faktiskt sju år - jag är bara fem!!

Riktigt konstaterande :) Visst borde storebror klara av att hämta sitt eget vatten..

Paniik

När jag kom på att jag kanske är i behov av giltig legitimation under gbghelgen.. :S
Mitt idkort gick ut i Januari men av lathet och pengasnålhet så har jag inte skaffat nytt. Så ringt skatteverket nu och de gick bra att hämta släktskapspersonbevis till morsan som jag tänkt dra med som intygsgivare samtidigt som jag får mitt eget.. så girls.. imorgon ska jag försöka få tagit kort och senast onsdag då lönen kommer ska jag sticka ner och skicka iväg det.. då är det 4 veckor och 2 dagar tills Gbg och enligt kassaservice ska det ta runt 3 veckor innan det kommer.. så pleese håll alla tums i världen för att jag hinner få det tills dess!!

Last night..

.. vart jag så trött att jag somnade flera ggr efter sagan vart läst i K säng.. sant, jag somnade innan vildarna men de höll sig kvar i sängarna o somnade till slut de med.
Vaknade till liv och gjorde av med några minuter Traderagluttande innan min säng.. där jag plötsligt inte alls hade lika lätt för att somna :( Vet ej hur länge jag låg vaken men av döma av huvudvärken och tröttheten i ögonen så vart det en stund. Dessutom har jag blivit blessed med en fin lagom diskret finne på höger ögonbryn, halva skallen ömmar :/
*gnäll*

[ LoVe ]

Ni är fina darlingar..

Bara allmänt förvirrad som nästan verkar vara varannan vecka syndrom. Jag ligger på bra nivå ena veckan för att sjunka nästa för att sedan höja mig igen för att kunna få sats neråt veckan efter..
Vad jag vill med mitt liv är mest blurrigt, en liten Tina i mig som bara vill bryta sig ut..
Men nästa vecka är de väl uppåt igen ;p

♥ love you gumsorna ♥

Hälsan..

Minus -0.7 kg denna veckan med så nu totalt -3.8 kg på 5 veckor.. *yey*

Nu är det sjätte och sista veckan av runningcoach schemat från adidas.. sen har jag klarat av nybörjarfasen :) På söndag är det slutklämmen med att springa en runda på 5 km.. när jag började för 5 veckor sedan kändes det otänkbart medan det nu faktiskt verkar genomförbart :)

Maten har funkat bra även nu när jag har jobbat.. inga sockerstörtdykningar utan hållt blodsockret i schakt med hemmagjorda mackor som jag haft med.. o de funkar bra.. tänk förr när jag lätt kunde slänga i mig Findus/Felix färdigrätter med stora lass lingonsylt på.. varje natt! Klart man gick upp i vikt!

Träningen är den fasta hållpunkten i mitt liv nu.. den finns där oavsett. Den är min energi och min motivation.. och positiva energin den ger gör att jag mår bra.
Fick hem min nya situpstränare igår så nu ska magen osså få lite motstånd. Allt är bättre än vad det är nu.
Sen är nästa projekt att skaffa ett sånt där fint hantelset och trräna bort gäddhänget under armarna.. försöka iaf, kanske de stramar åt sig något.

Stannar allt inatt?

Tiden går sakta inatt.. Sekunderna vill inte riktigt hålla takten utan släpar efter. Måste ner till massagestolen och få lite gottgott för musklerna o tanketid för själen senare. Träder in i en ny fas i livet och behöver lite mer tid till att acceptera det. Det nya är som att gå in i en dimma, känna sig fram med händerna i det okända otydliga. Att hålla mig kvar hindrar mitt växande.. Inte haft nån deja vu på länge.. Hur vet jag då att jag är på rätt väg? Bara lita till sin tålmodighet..

H E T T



Mmm yes.. Ring my Bells videon håller måttet.. stilfullt och lockande..

Majagumsan..

Välkommen hem darling.. gott att du är hemma igen :) *saknat*

Samtal..

Idag hade jag en sak inbokad.. hann jag det? Nej..!! Why..?? Pratade i det där som kallas telefon :S
Jag är inte en sån där telefonperson som kan fördriva timmar med en fån klistrad mot örat.. då får jag ont i nacken o blir irriterad.. men idag vart det ett undantag..
1½ timma om jobb, barn, uppfostran, x, själar, livsutveckling, framtid, funderingar, önskningar, verklighet, mammor, sömn, förhållanden, livet, träning, förmaningar, kontrollbehov, kompletthet, självsäkerhet, drömmar, personkännande, svackor, semester, grupptillhöringhet och säkert mer som jag har glömt.
Energin ha tankats på!!

O förut efter snart 2 års innehav av min mobil så studsade de upp en ny smiley som jag ej fått fram innan..  :-*  blev en smiley med röd hjärtpussmun :) så söt så!

Att våga..

Har sagt det föut men shit vad jag trivs med mina arbetskamrater :) Vi är inte kloka någon utav oss och det hjälper nog till. De pushar medvetet/omedvetet till saker man kanske vill men inte riktigt vågar.. man kan vara sig själv, och det är ok.. även om de kanske inte blir riktigt lika bra som man tänkt.. men man försökte och det är huvudsaken..

Inatt var en sån natt.. ribban las redan vi ens kommit dit.. då visste man hurr låg nivån skulle vara. Och detta gör att man blir way mycket mer alert.
Grej ett.. A ringde precis när jag höll på att göra mig iordning för att gå.. vilket distraherade mig i packningen och jag GLÖMDE mobilen hemma :S *ack ve & fasa* Detta har ej hänt på 4 år jag jobbat där men i natt så.. naket kändes det till en början, jag som tom sover med mobilen under kudden vanligtvis, den är med mig dygnet runt vart jag än är *beroende*.
Men efter ett tag slappnade man av och ägnade inte så många tankar åt den alls.. skönt på ett sätt! Men tråkigt att jag ej kunde fota som jag brukar, tycker om att spara våra guldtillfällen för senare tillbakablick.. o inatt borde den ha varit med..

Grej två kan jag inte berätta närmare detaljer om mer än att när jag fick höra om det så tvärvägrade jag.. never never never!! No way..
Det slutade med att jag vart full av energi och sån glädje och stolthet över att jag klarade det :) Jag kunde, jag vågade.. O jag fick höra snälla ord *tack*
Tror nog tom Lella tyckte de vart ok till slut.. Så Tack A för att du inte gav upp med att försöka få mig våga.. det är lättare när man är två än att vara ensam.

Litet steg för världen.. stor steg för Tena..

♥♥♥

Yes..

Premien för PcTidningen kom idag.. en cam som jag kan klämma fast på min bärbara skönhet :)
Helt ok bilder för att vara en billighetspryl.. och jag är nöjd!



image80

Fick med ett headset osså men de har jag ej hunnit prova än.. lika billigt de men bara det funkar så!

För stor?

Är den för stor?
Jag budade in denna på Tradera.. tänkte att strl L passar så bra så! När jag fick hem den så vart den L som i Large :/ Tvättade den i lite för varmt vatten för att se om den skulle krympa, de gjorde den :) Men nu återstår frågan.. är den fortfarande för stor? För stor för att jag ska kunna använda den?
Jag gillar den mer och mer och den sitter bättre nu när den är något mindre men ser jag ut som en clown i ett tält?



Medveten om att jag är nyvaken o skräcködlig men kolla tunikan den gröna :)


FETT..!!

Sitter här o har på tvn lite i bakgrunden. En amerikansk talkshow jag inte sett innan.. John Stamos vart med o så skulle de göra hamburgare.. so far allt bra.. tills de sätter igång! Vad är det för size på de där kolosserna :S Är det konstigt att Amerika växer fettmässigt så som de gör om de klämmer i sig såna där tegelstenar. En tredjedels burgare hade räckt tillräckligt för mig.
Fast klart.. när jag inte hade det här äta rätt-tänket så smaskade jag gärna i mig både det ena och det andra.. ju mer mat desto roligare typ.. o fortfarande är en Big Tasty på Donk en av mina favoriter, smakmässigt är den wuunderbaar.. men min kropp behöver inte all den energin den innehåller.. tyvärr! Så det får bli mer sällan men gladare är jag då de tillfällena jag äter den.

Om man tittar bak 6 år på Tina då mot Tina nu.. någon som hade känt igen mig? Även om jag fortfarande kan känna mig som då så är det ändå en främling. Någon jag aldrig kommer bli igen..

WOW

Vilken ok dag det varit :)
O kvällen fick sig ett lyft.. min  hittade kusin på msn o nu ser jag fram emot Okt av två anledningar..
En återförening o en nyförening inom loppet av nåra veckor *glad* Båda speciella på sitt sätt!

Wuhuuu...



O nu ploppa en till borttappad kusin upp på min msn :D Lille Simon har blivit såå stoor!!

Vad kan toppa de här.. Yey Facebook..


*Rätt val*

Det är helt enkelt inte meningen.. det här är nu tredje ggn jag försöker skriva det här inlägget.. något verkar inte vilja att det publiceras.. vem mån tro?
Biter käckt ihop o plitar på.. igen..!!!

I livet ställs man inför val. Vissa av dem visar sig vara väldigt lyckade.
Idag vart det en sån där dag, med ett otroligt smart val.
Nu är det inte så dramatiskt som det kanske låter.. ett litet steg för människan, ett stort för..
Såå.. imorse vart det ganska ok väder ute. kallt som satan (kallt? borde vara varmt!) och frost på hustaken men ändå en sol som sken fint. När tvättiden led mot sitt slut vid ettiden hade detta förbytts i duggregn. Sket i detta o gav mig ut och sprang ändå (Notera.. detta vart mitt val). Det regnade men inte så jag blev genomsur utan vart ok ändå. Sprang förresten runt Bjursjön idag med helvetesbacken.. pulsen steg till högre nivåer än innan.
När jag kom in och fick duschat brakade det loss... Det VRÄKTE ner ute, och så höll det sig.. lättade något på kvällningen men springväder vart det ikke.. så tack mig som sprang när jag gjorde :)

Gosigt o sitta inne i myskläder när det höstruskar sig utomhus :) Så ska det vara.. haft en hel del tystnad idag när jag vart ensam. Ibland är det bara så behövligt.


Kollade på "This is England" Jag vet inte vad jag ska säga, känner mig ganska mållös.. den berörde ja!! Men om det vart på ett bra sätt känner jag ej än. Den gjorde ont att se, ont i hjärtat. Men nu är den avklarad..


Idol nu :)

I

Gratis

Gratis är ju extra gott.
Fick något erbjudande från Adlibris för någon vecka sen som vände sig till deras "äldsta" kunder.. nu inte åldersmässigt även om jag kanske snart klassas som det med *halvnojig* Utan de som hade handlat därifrån redan från starten. Det var vad det stod iaf.. idag är det svammel på hög nivå känner jag.. Men till saken! Fick en gratisbok som visade sig vara en pocket hemskickad utan kostnad. Vart en roman av Klas Östergren, får väl se hur bra den är.. 400 härliga sidor att plöja igenom. Ett tidsfördriv, och dessutom ett gratis sådant!

Stön..

Dagens I-landsproblem.. o nånstans inom mig så skäms jag!

Tog en Metro med mig på bussen tidigare idag som jag alltid brukar. Stod där att Greys Anatomy kör igång idag.. Yey Tina glad o hopp o studs osv.. tills jag läste att de bara kommit till hälften i säsong 3 :( Jag har varit redo för säsong 4 sen i maj!!!
Season 4 skulle de tydligen snart börja visa i USA.. så Sverige är en bit efter..
Men de innebär att jag snart ändå får se fortsättningen.. den som letar den finner!!

Heroes som Bajjb o en hel del till fastnat för roar mig sådär lagom men inget jag håller koll på klockan för så jag ej missar.. men Hiro är bäst!!

Bedtime..

Huvudvärk och ögon som känns irriterade.. varken lust eller pengar till att bli sjuk så vad det nu är får hålla sig i schakt en stund till.. på tors är det jobb igen.

Denna dagen har gått fort, precis som igår. Imorgon åker boys till C och jag får en kväll utan nattningar och jobb.. en kväll att bara vara. Borde verkligen lägga mig tidigare ikväll för det här är ohållbart.. reagerar knappt över att mobilen ringer när vi måste upp, trycker så lätt av den o sussar vidare.

Lite dåligt samvete över att det ej blivit någon springning idag.. men jag orkar inte :( Får ta det imorgon när jag är ensam och kan springa hur och när jag vill.

Hittad?

Tror jag hittade borttappade favvokusin på Facebook *glad*

Majagumsan..

Va snabbt man vänjer sig vid en vana.
Saknar dig Maja.. du är den bästa braiga vanan jag fått på evigheter!!

Uppblåst!!

Bör man trycka i sig hur mycket vitkål som helst när man inte är van?.. svar nej..

Aldrig varit med om en sådan känsla innan.. magsäcken bara blåstes upp, inte bubbel i tarmarna som man kan få utan magsäcken som lekte ballong..
Men maten vart kanooongoo.. så jäkla mums!

Trött o slö nu o ont i ansiktet under vänster öga.. typiskt bihålorna. O med de nysningar jag har haft idag är de väl bara att acceptera att jag är på g o bli förkyld igen.

Kålpudding

Big Boy nu.. Kevin klarade galant av att ta bussen från skolan ner till stan o så möttes vi upp där nere istället :) Stolt o glad vart han..

Nu är jag hungrig o den "blivande" kålpuddingen är inkörd i ugnen.. mot potatisskalningen..

BMI

Bmi.. Kollade och idag har jag ett BMI på 22.9. Helt klart godkänt och ok. När jag började min viktminskning så satte jag upp ett viktmål som jag hade tänkt att nå. Har ännu inte nått dit men tror att denna ggn kan det nog gå, får ta det i etapper. Om jag når dit kommer mitt BMI sen ligga på 21.6.. då är jag gladglad :)
Högsta BMI jag hade innan jag  började resan neråt vart 32.4 så *yey* De har gått bra detta :)

Minus

Trodde inte de skulle bli något minus på vågen denna veckan.. käkade tacokyckling i lördags o då brukar min kropp alltid hålla extra hårt i de dära hektona jag önskar försvann..
Men positivt imorse när det nu vart minus - 0.6 kg denna veckan så totalt nu -3.1 kg på 4 veckor. Märker i kläder att de blir något rymligare och sen att jag orkar längre och mer med springningen än när jag började då för en månad sedan.

Snoozen

Klockan vart ställd till 06:00.. snooz till 06:20.. när vaknade jag? Jo 06:57!! Bråttom kan man oxå beskriva det. Men vi hann ändå och nu har jag fått i mig lite frukost och kaffe med... o dessutom handlat på tillbakavägen från K skola.

Idag tamtaaadaamm.. ska jag göra kålpudding för första ggn i mitt liv.. Återkommer med resultat!!
Tips.. Nu har de billiga morötter och vitkål hos Willys.. *bunkra upp*

B U S ! ! !

Håll igång från första stund idag :)

På kvällningen kom arbetskamrat Eva över på kaffe.. nu visade sig att Eva tydligen är världens bästa lektant!! På bara nån minut vart de full vart med kittling o bus med pojkarna.. värmen steg o av med tjocka tröjorna.. Eva är nu härmed anställd som min egen barnhålligångare :p

image78

Jävulen..

Ikväll jäklar blir de punch!!
Ikväll behöver ska jag ha en sån kväll.. bara gömma mig från allt och bara gå in i mig själv och ignorera allt som jäklas.. just nu suger barnvaktsfrågan störst.. varför vara hjälpsam när man ej får något tillbaka de enstaka ggrna man behöver hjälp själv? Fan oxå.. Måtte jävulen ta alla fuckmansgrisar (sällskapsresan om de verkar bekant)

Hann inte med någon springning, middagen är inte färdig förren om en kvart o sen blir det försent. Blir o springa tidigt imorgon och sent på söndag istället så jag får mina tre tillfällen denna veckan med.

Såg att de hade billiga räkor på Ica Nära men sket i de, bäst att vara ekonomisk.. hade ju mat hemma till denna helgen så lika bra att inte köpa onödigt.. o de dära jeansen har jag totalglömt nu, skitsamma It wasn´t meant to be.

Nu linda in magen i vatten o mat innan de blir punch senare - o jag ska njuta!!!


En igloo över nån?

När tar den här självutvecklingen som satte fart för några år sen slut, eller iaf håller igång i lugnare tempo så man kan greppa omvärlden?
Nu är jag förvirrad.. jag vet inte något längre. Vem är jag, vad är menat med mitt liv.. where do I go from here?
Vill stänga in mig i en igloo där inga nya intryck kan nå mig så jag kan få sortera rätt de gamla först.. fast en varm igloo..
Jag känner mig tom. Om jag är tom så baseras nya beslut inte längre på känsla.. känslan är försvunnen, jag har tappat den någon gång på vägen. Jag vet inte vad jag vill.. Jag vill vakna upp utan den här känslomässiga dimman som suger sig in överallt och känna exakt vad jag vill ska ske framöver.

Blött

Det verkligen öser ner ute nu. Har ingen lust att kliva ut i skyfallet så tar helt enkelt en senare buss hem. Tur att jag idag vaknade i ok tid. Helt mörkt i lgh, hade nog lät kunnat somna om igen.

Blir nog den första ggn jag springer i regn idag, annars har jag haft tur med uppehåll varenda gång.

Suttit o pillat en stund med facebook, vet inte om de klarnar nått men tidsfördriv de med!

Skor..

Nått shoppande bidde de ej idag men får vara glad över det igår.. inte ofta jag får skor, byxa och top på samma gång.. inte ofta jag får nått av de ens för sig så glad för det..

image77

Dessa skor var bekväma som satan.. så dessa fick det bli :)

Jeansen..

.. sket sig..

så då var det inte meningen då..

Jeans..

Igår hittade jag ett par jeans som jag föll in löve med på en gång.. i fel strl såklart.. så tog det som att jag helt enkelt inte skulle ha dem, min ekonomi håller med..
Men så dök den dumma tanken upp innanför skallbenet att kanske finns de i rätt strl här i gbg :p
Men nej jag borde inte.. men tänk om de sitter sådär som jag vill att de ska sitta.. o för att lura mig själv och mitt samvete nu försöker jag intala mig att om det är meningen att jag ska ha de dära jeansen så finns de, annars så är de slut i min strl här med.. helt enkelt!!

Så ska nog göra en liten trip in till centrum o ta en kik.. solen skiner och jag får frisk luft och avgaser, ännu en anledning att inte sitta inne..
Så nu får vi se om slösatina eller sparatina vinner denna fighten.. helt upp till ödet nu!!

Röd bänk..

Sitter på en röd bänk i en nästintill folktom centralstation i gbg. Kyligare ute nu och väntar hellre sittandes inne på att nästa buss ska avgå. Undrar hur folk här ser mig? Ser de mig alls? Dags att bita ihop och trotsa höstluften.. *miss my babes*

[Spirits]

Mitt internet har strulat ikväll, låt det bara vart tillfälligt. På jobbet igen, extranatt denna ggn. Social dag har det vart. Helen B kom och hälsade på :) Så mycket att prata om. Sånt där som Helen är expert på. Hon ger råd på en nivå som bara Helen kan. *spirit* Energin fylldes till brädden och springningen gick ovanligt lätt efteråt. Energiboostar är välkommet.
Förresten är livet förvirrande.. Frustrerande förvirrande.. What to do?
Kram ni allra bästa som fyller mig med värme!

Bräjjn

Blurr i huvudet. Vaknade kvart över tolv idag, för tidigt men som vanligt svårt att sova när jag vet att jag har saker att ta hand om. Men nu är det fint här och om en stund kommer Helen B o hälsar på ♥ Massa katching up :)

Fint väder idag, ska nog gå bort till affären istället för att cykla, för att få mer luft. Det stod just det i mitt horoskop idag, att jag skulle spendera tid ute i luften för att alstra energi därigenom.

Ska jobba en extranatt nu ikväll. Så får bara 8 dagars långledighet sen.. men värt pengarna i slutändan, de kommer lagom till vår helg girls ;) Schematjafset som inte verkade lösa sig tror jag faktiskt jag kom på en lösning på natten som var. Ska bli spännande ikväll o se om det gick i lås så som jag hoppas och tycker de borde. Ibland är jag glad över min hjärna.. ibland fungerar den ypperligt :) *håller tummarna*

Imorgon blir de inte så mycket sova heller.. ska följa med systern till T-hättan.. hade behövt mig ett par skor, ett finare par :) Får la se vad de finns.. ekonomisk som jag har blivit vill jag göra kap osså..

Vägning..

Smakade på tårta inatt :( Men min favoritfarbror hade fyllt 85 år och det sker ju bara en gång, och tårtan vart underbart ljuvlig. Men såå dåligt samvete efteråt.. why why why så kass karaktär??

Vägning idag.. -1.0 från förra veckan  totalt nu 2.5kg på 3 veckor.. nöjd med det!!


Fly

Jag flyr verkligheten igen.. nu drar jag mig hellre in i "min" värld. Där känner jag mig som alltid välkommen och hemma.

Fryser..

Fryser gör jag. Det är inte kallare här än vanligt men jag fryser ändå.
Vart ute en hel del idag.. i kjol, de ni girls :P *totalt otjejig* och när jag kom hem efter att ha lämnat barn så tog jag en springrunda, i linne.. just då vart det behagligt.. ända tills jag varvade ner i soffan efteråt. Den skållheta duschen hjälpte för stunden men nu är det ståpäls igen. Antagligen är det för att jag är trött. Vaknade kvart över sju imorse (inte självvalt) så denna natten lär kännas hårt, men imorgon får jag sova ända till 16 då jag har bokat tvättid :)

Mys Massa

Verkligen lyckad dag, skitkul verkligen *glad*

Emaus är ett populärt utflyktsmål där Uddevalla kommun driver djurpark och ponnyridning vid en omtyckt lekplats. Hela området blev naturreservat sedan 1967 och genomkorsas av många vackra promenadstigar. Grönt och lummigt och rofyllt.

  

Korvgrillning och prat för de vuxna och lek för barnen :) Alla lekte utan att någon hamnade utanför..
Så vart vi Helen - Filip, Andreas - Malcom, Lena - Isabella, Helen B och vovve osså jag och mina skrutts.

Vart överraskning att Helen B kom med men den bästa surpricen av dem alla.. bor så nära varann men ändå ska det vara så svårt att få träffas. Men hon är något speciellt.. vi har våra andar vi två :) Men nu på tisdag ska vi se om vi inte kan få till de med att träffas på eftermiddagen *yey*




Så lite bilder från grillning och babbel :)

     

Barnen från vänster.. Isabella, Kevin, William, Malcom & Filip



Yes, så bra hare vart :P

Rescue me

Eller snarare rescue Kevins tand :S

Tankspridd som jag vart hällde jag ut vattnet ur glaset som tandfen lagt en peng i i diskhon.. med tanden fortfarande i!!!!
Bara ner bland rören o skruva isär.. tanden hittades men äckelminnet efter att ha sett hur de ser ut inne i rören verkar ej vilja försvinna :( *urk* Sen ville de j*vlarna ej passa ihop men efter mycket envetet pillande läcker de inte längre.. tur de hände eftr frukost annars hade jag *kräkmagad* inte lyckats få ner nått..

Men det viktiga är att tanden ligger i sin burk!

Festis

Vad det underlättar när barnen blir så stora att de kan vara hemma små stunder och ändå veta att de klarar sig. Så vart det nu innan när jag cyklade till affären för att inhandla korv, bröd, festisar o bullar.. tidsmässigt mycket smidigare utan barn.

Vi ska iväg till Emaus kl 14 och träffa Helen, Lena, Andreas o ev oxå Eva med alla våra barn.. Korvgrillning hade vi tänkt oss o vädret strålar från sin finaste sida. :) Lek för barnen o prat för de vuxna *yey*

Visar bilder när jag kommer hem sedan.. blir nog efter kids åkt till C o lugnet träder fram :)
Tiden rinner iväg idag.. middag o springning ska jag me försöka klämma in där sedan innan jobb *ding*


Fragglarna :p

Gaaah.. Fragglarna på Barnkanalen :D Minns hur fängslad jag vart av det som liten, o nu sitter mina och tittar :)

Nu frukost och kaffe.. be back later.. o K har vaknat på en bättre sida idag verkar det som, inget gnäll alls så länge *glader*

Världens finaste flicka!

För mig är hon det.
Kanske finns de som har ett "vackrare" yttre men Scarlet har "det" som inte andra har!! Hon känns naturlig, hennes rörelser, hennes kroppssätt, hennes närvaro.

    

Lost in Translation är min favoritfilm utan tvekan.. blir berörd i hela mig av egentligen ingenting.

Kollade på A Love Song for Bobby Long nu ikväll.. på nått sätt samma stuk men ändå inte.. tysta lite dunkla filmer med känsla, stor känsla.

Remiss :S

Vart ju iväg till doktor igår med W och hans leverfläck han har i hårbotten. När han klippte sig kort nu i sommar såg jag att den blivit större och nästan "fnöskig". På Bvc tyckte hon att en läkare skulle kolla den.

Så igår då. W uppförde sig som en stjärna, vart så duktig och satt precis som han skulle. Doktorn förklarade att sådana leverfläckar kan gamla människor få och då behandlar de dem inte, men W är ju bara 5 år.. så fick remiss ner till Hud på sjukhuset så de kan kolla den närmare. Bra att de tar det på allvar men ändå läskigt när de frågar om det finns cancer i släkten osv..

Så snart dimper det ner en tid så vi kan åka ner och få mer information, om de ska ta bort den, hur de ska ta bort den.. tydligen kunde de se med något redskap hur cellerna runt om ser ut ifall de ligger i riskzonen för malign melanom eller ej. Lille skrutt.. han har alltid varit ett speciellt barn.

Men bör jag oroa mig nu eller bara hoppas på att det är som det ska??

Puss o sånt

Dissar er inte babes, bara så trött.. skriver imorgon hur det gick idag *hmm*.. Hoppas mat o sällskap o ungar o ögongodis vart extra trevligt när ni vart iväg.. hade så gärna joinat er.. men så vart de ju de där me jetplanet jag förlagt nånstans.

Puss på er gumsorna.. nu går jag till sängs..


Hur Norrländsk är du??

Flickor.. jag är 17% norrländsk  :p
Norrlandstestet

Doktor!

Morgonen gick bättre än väntat med att få upp barn ur sängar och sedan få dem iväg. Inte alltför sura ord eller miner.
Kevin brukar ibland spela lite dator innan han går till skolan, oftast smågrinigt när det ska stängas ner.. men idag kom deras kloka mor på att hinner vi inte med den bussen vi ska med blir det inget spelande mer den dagen :D Jag vart väl mest förtjust över det förslaget men ändå.. vi hann med bussen :p

Gårdagen gick bra trots lite sömn och många aktiviteter. Största utgiften vart Stadium när K skulle få en innebandyklubba eftersom han börjar träna det på onsdag *håller tummarna att han tycker det är kul* . Och William vill såklart oxå ha en klubba om Kevin ska få en.. så två klubbor och två bollar 528:- *puh* Tur jag sålde bilstol o vagn förra månaden, de pengarna få faktiskt betala de här kalaset!!
Men om Kevin nu tycker det är en rolig grej är det tusen ggr värt de pengarna.. allt för att få honom socialt och fysiskt aktiverad.

Om en timma ska jag och William bort till Vc där vi har tid till doktor så de kan kolla upp hans födelsemärke han har i hårbotten.

Tjing

Tillfredsställd

11:43 pip.. exakt 4 timmars sömn *hoppar av glädje*

Men trots att jag är mitt i tröttheten känner jag mig glad.. glad på det tillfredsställda sättet.  Har nog aldrig haft det så girliegirlie som jag har det nu. Inte behövt det innan, bara vart avundsjuk på att själva känslan få uppleva det. Jag tror jag har det nu.. jag vill tro det, jag vill hoppas och intalar mig att det är så.

Att jag är passiv (ni läste väl horoskopet - passiv och flyende) men att ni inte give up on me ändå. Behöver pushar och just nu känner jag mig inlindad med er. Inlindad, fångad.. så när jag glider bakåt så är jag fortfarande kvar utan att behöva kämpa mig in igen. Vi är nog tilltuffsade flickor.. alla på sitt sätt med sin historia där inuti. Härdade klarar vi allt.. 
*together*

Skitkass

Den här dagen har inte vart bra.
Trött och nedsstämnd pga sömntröttjobb som jag ibland blir, småhuvudvärk o blä.. o kasst tålamod o irritation.
För o verkligen krydda dagen så brände jag vid två kastruller med potatis och grönsaker jag skulle haft till middag när jag hjälpte K förstå hur man spelar Sims.. verkligen bränt fast.. svart sörja bara *fashinerande* Lovar att humöret inte fick sig en powerboost då :/

Borde ha vart barnfri som jag är när jag jobbar men alltid svårt att säga nej.. det är ju barnen det går ut över annars *mammasamvete*

Nu har de åkt o jag gör mig iordning för jobbet. Imorgon blir de inte mycket sömn om jag ska hinna hämta barn o handla present o få barnen på kalaset kl 17. Risken att jag är på dåligt humör imorgon är överhängande *blä*

"Vilka jävla små råttor de är" Idol 2007.. ja speciella personer finns det gott om även detta år!!


Oväntat!!

Fick plötsligt barnen oväntat. för hur länge vet jag inte.. men oplanerat blev det..
Studsar upp senare girls, hoppas jag!

*går o diskar o håller upp skenet av att vara en pedagogisk mor*


Sanningen.. om mig!


image63

Fiskarna (20 februari - 20 mars)

Känslomässig, intuitiv och negativ

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.

Mindre goda egenskaper

Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Ofta visar sig denna oro vara helt onödig.

Ditt dagdrömmande gör att du ibland blir slarvig med dina sysslor. Många ser dig också som lite passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten. Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

Så tänker du

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar.

Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.

Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.

Element

Fiskarnas element är vatten.

Vatten kännetecknas av grunden för uppståndet liv, men också av kall gåtfullhet.

För forntidens människor var havet något mystiskt och okänt, något man bara kunde se ytan på. När man lärt sig bygga båtar och begav sig ut på haven, försvann rädslan allt mer.

Egenskaper som tillskrivs vatten är harmoni, känslighet och lömskhet.

Planeten du styrs efter

Den planet som Fiskarna styrs efter (påverkas starkast av) är Neptunus.

Neptunus symboliserar fantasi, illusioner och mystik. Den alstrande energin är harmonisk och romantisk. Symboler som inlevelse och förståelse är tydliga.

Det vilar också ostruktur, verklighetsflykt och förvirring i planeten.


Darlings..

Goa vänner från alla håll o kanter :)
*tack alla darlingar för att ni höjer mitt humör*

Lil Pesos =D

Jag har alltid velat vara Lucy Liu i Charlies Änglar.. snälla jag kan väl få vara henne girls? *ser mig graciöst flyga fram och karatesparksrädda hela världen*

image62

Lil Pesos, yeah, thats my name...

Haft skitkul sen jag kom hem från springningen :) Minns ni tanten i Robinson med "Tjejer kan" för några år sedan? Hon vart inte i närheten av ChunkyLilKid *wohaa*

Detta jag?

Nyfiken jag kollade mig med... nästan skrämmande rätt :S

Siffran Nio:
Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.

Det jag inte tycker stämmer är de röda tonerna, alltid tyckt hela ansiktet blir rött då :P
Dessutm född i Mars med nio som turnummer :D *läser in för mycket*



Såg att Tero får nr 9 han med..

Ren Skit!!

Fan!
Alltid är de nått som skiter sig..
På jobbet är nu en tjej tjänstledig och vi funderar på att utöka våra tjänster med extranätter.. bra så sett!
Men så kommer den där delen som skiter sig.. schemat gör att jag i så fall måste byta arbetsrad mot vad jag går på idag, vilket innebär att jag i så fall kommer jobba helt annorlunda mot vad jag gör nu, veckan dras bak en vecka.. o de går inte :(
Redan bytt schema en gång med massa stök med kids daddy, dagistider osv.. o nu ska W och C utomlands vid jul/nyår så då har jag K själv.. men byter jag schema kommer jag behöva barnvakt 7 nätter då istället för 3.. de går inte.
Så antingen får de låta mig byta rad på kommande schemat så jag går som jag gör idag, vilket innebär ingen möjlighet till extranatt eller så faller allt pga mig :// Men vill hon byta rad med mig, det är frågan :S

Piss..

Pundare

Haha, kom in på en smålustig sida..
En sida som kunde omvandla ens eget namn till pundarnamn :p

Så här gumsor.. från och med nu heter vi:

Tina - Lata Ugglan
Irene - Bänga Mongisen
Maja - Bänga Pedofilen
Malin - Dosade Slusken

Kan ju tycka att era namn blev lite värre än mitt :p


Naken under täcket..

.. är jag inte.. men fantisera på ni bara ;)
Ne, för att motverka kyla *hutter* så passar pyjamasbyxor *avgudar dem* strumpor, top och hoodtröja bäst :) När jag vaknar är jag så varm att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men kylan är som bortblåst..

Fick somnat förut och tog ett kort när jag vaknade.. vackert va :p

Glömde plugga in öronpropparna så kudden fick duga som ljudbarriär :)



 Halsen längst ner om ni tycker den är svårtydd..

Nu får jag rycka upp mig, spank me så jag kommer igång pleeeze..

Söt eller??

Jag älskar godis och sötsaker, inget hemlighet direkt.. På sätt och vis nästan beroende eftersom en dag utan sött ger huvudvärk och grinighet. Men nu två veckor utan något alls har det släppt.. kan nog bero på att blodsockret håller sig på stadig nivå nu mot innan.

Men kolla in det här receptet *dreggel*
Marabou Brownies

Sånt är farligt! Sånt kan få mig att bryta avhållsamheten direkt *älska brownies*
Och baka är rätt kul :p

Ljuvlig lämning

Dagislämningen är ljuvlig!
Man går alltid på gott humör därifrån.. Det sista man ser av lillskrutt är hur han vinkar i de obligatoriska tre fönstrena för att sedan snabbt studsa in till resten av barnen.. man kan riktigt se i hans steg att han är glad och förväntansfull över dagen. Trivs på sitt dagis gör han. Han får passa på att njuta för vad som händer efter årsskiftet vet ingen. Planerna på att dagiset säljs ut från kommunen så det blir privatägd kommer nog ske och då kommer alla fröknarna sluta där eftersom de är emot det. Så njut lille pojk för sen vet man aldrig hur det blir och om ett år är din oskyldiga dagisepisod över och skolan väntar!

*Help!!*

Sömntutor till söner  är vad jag har, hur ska de bli om de redan klamrar sig fast under täcket, nu när de är 5½ & 7?
Får införskaffa en sån där väckaranordning som Kalle Anka får ha i campingfilmen som visas på julafton.. humöret är den svåra biten, inte lär de bli lenare i orden bara för att de blir större :S Där har jag något att bita i!!

Men jag förstår dem.. själv snoozade jag i 25 minuter innan jag kom upp.. tycker inte alls det är kul att gå upp om mornarna.. därför jobbar jag natt, så jag får lägga mig om när morgonen gryr - så ska de vara!!


Honeys

Avklarat, gjort, finito.. dagens möten avlöpte väl.. o jag är trött o glad att de e borta nu.
Tom lagt in dem i lönesystemet så jag får lön för dem.. internet är smidigt, så gott o göra allt hemifrån :)

Morgondagen blir lite mer stressfri.. lämna barnen på morgonen och sedan hem o  sova o slappa o sen springa o jobba.. så en lugn dag vad jag hoppas på :)

Nu pömsig massa.. natti darlingar..

*gone*

Det lätta mötet är avklarat och snart väntar det svåra.. nattarnas möte :S
Nu kommit hem o få ätit middag och om 10 minuter blir kids upphämtade tills mötet slutar vid 21 ikväll. Fick erbjudande att agera pooltömmare ikväll o de låter aningens trevligare *fäen osså*

Så antar att barnen e lagda runt 22 efter kvällsmat o stök så dröjer en stund innan jag är tillbaka här tonight :(

Hugs Chickas..

Cherry Blossom & Almond

Prövade Dove´s Creme Oil Cherry Blossom & Almond idag och de vart en mysig upplevelse.. de gled lätt över huden :p Doftar helt ok me även om det inte känns så starkt.
Så med beröm godkänt blir betyget.

image60

Skoångest!!

Skor är knepigt.. en sak för sig verkligen. Eller så är det jag som har helt skeva fötter. Men måste nog ändå kosta på mig ett par nya vinterskor nu i höst. Skor är något jag har ont om.. jag är sådär lagom kräsen att så länge de inte läcker in så är jag nöjd *oflickig jag*

Men blir väl bara att hanka på när syrran gör sina shoppingtrips så hon kan guida vad som är rätt och vad som är inte. Är inte e oftast de jag fastnar för.. totalt modeögabefriad!
Men ge o ta förhållande.. jag hjälper henne med teknik o hon hjälper mig med utseende. Tur vi inte e bra på samma grejs :p

Nyfiken Nicke

William har några timmar lugn och ro innan dagis sen efter lunch.
Han har alltid förtrollats av filmens värld och nu är han helt inne i Nicke Nyfiken.. O sötare apa får man leta efter :)

image59


Neråt *yey*

Dagliga lyckostunden, frukosten efter K lämnats till skolan!

Vägning:
Minus 1.2 kg gentemot förra måndagen, så totalt nu kg *glader* Nu har jag kommit igång.. o mår bra i mig själv. Regelbundna mattider och mycket vatten varje dag.. o dessutom motion.. klart man känner sig piggare då! 

minus fett tack

Nu dags för sängen, kan iaf sniffa gubbs kudde inatt!

Imorgon vägning :p Har skött mig bra denna vecka med mat o träning så pleeeze låt de vara minus!

Konstigt, borde vart mör i benen idag efter allt jobbande men springningen gick förvånandsvärt ok i eftermiddags.. hmm


Natti darlingar.. Noah likes her chicks..

B som i Blä

Imorgon blir en B dag.. eller mötesdag :(
Skollämning o sen hem några timmar.. sen lämna W på dagis och jag på möte mellan 14-16. Snabbt hämta kids på olika ställen o få i dem något att äta för sen ska de till C en stund medan jag är på nattmöte mellan 19-21. Lång dag med många måsten. Tycker inte om att vara tvungen, känns lättare att göra saker om de är frivilliga. Men sen om ett dygn är jag glad att ha det gjort..
Märks att hösten är här för nu tar mötena/utbildningarna över fritiden..

Utmanad :S

Jorå.. Gums utmanade mig att skriva 8 fakta/vanor om mig själv.. så here we go..



 

Fakta/Vana



1. Jag är en iaktagare. Bevakande analyserande läser jag av folk och situationer. Vilket ofta gör att jag kan ses som lite tillbakadragen och osocial för de som ej förstår mig. Mitt iaktagande gör att jag "ser" människor och vår omgivning lite mer ingående.. på gott och ont..men försöker se det som en positiv egenskap.

2. Jag är en stoor känslomänniska. I grund och botten, där längst in är jag en känslig människa med en välsnickrad mur runt om för att hålla de som ej har tillträde på avstånd. Orättvisor påverkar mig starkt och hade helst velat rädda hela världen. Tvprogram som Oprah, Extreme home makeover och tom Ricki Lake kan få mig att störtböla vid sorgliga tillfällen eftersom jag lever mig in i den värld de visar. Så några problem med fantasi och sånt har jag inte. Är en grym dagdrömmare och i min fantasivärld trivs jag som mest.. det är hem för mig!

3. Jag tror på Spöken. Har alltid vetat vad jag trott på och speciellt vad jag inte trott på.. Andar, spöken, själar.. kalla det vad ni vill, håna mig hur ni vill, förakta mig hur ni vill, gör narr av mig hur ni vill.. men min tro kan ni ej påverka. Jag vet.. så enkelt är det! Jag vet.. och det bidrar till en stor trygghet. I flera år har jag haft någon med mig, någon som vakat över mig, över barnen, över oss alla. Någon som jag trodde vart platsbunden och inte personbunden som det visade sig. Jag blir ofta petad på.. rörd bak på ryggen. Det som kändes läskigt för flera år sen är idag en glad händelse.. de finns fortfarande med mig känsla :)

4. Jag är ett teknikfreak. Jag ÄLSKAR nya teknikprylar.. Datorer, mobiltelefoner, manicker av diverse slag.. allt sånt häftigt :P Där är jag rejält nördig.. vill gärna ha ha och ha.Gladstolt över min bärbara skönhet i knät och nästa projekt blir nya SE K850i om den behagar komma ut till försäljning någon gång *grrar*

5. Ankh-kors Tatuerad. Är sjuukt stolt över min tatuering på höger överarm. Den är jag, jag är den, vi är jag. Ankh-korset symboliserar för mig evigt liv som är en grundtro för mig. Snart är det ett år sedan pärlan skapades och lika stolt är jag nu som då.

6. Vart gift 2-barnsmor innan jag hann fylla 22 år!! De ni.. En evighet sedan. Ett annat liv, en annan värld, dimmiga minnen, förträngda eller glömda.. kanske både och! Så vart det i 3 år. Det är nu jag lever. Förut vart jag domnad, nu berg o dalbana.. men jag lever nu, verkligheten är tydlig och klar som en kall höstmorgon, jag lever nu!

7. Papegojmatte. Två små söta gråa Grå Jako dunbollar vid namn Wilma och Doris. Wilma kom till mig som bebis när hon vart 3 månader gammal. Så tillgiven och är mattes stumpa som helst av allt sover i sängen än i buren. En riktig kelgris som även har ett gott öga för lillhusse Kevin som kan göra i princip vad han känner för med henne och hon går med på det. Doris har snart bott hos oss i ett år. Doris är 2 år äldre än Wilma och kommer från Örebro.. vlket gör att hon pratar med dialekt :p Doris är en väldigt pratglad fröken med stort matintresse. En liten plockfågel men hoppas det avtar mer och mer ju längre tiden går. Hos oss är det sällan alldeles riktigt tyst, förutom på nätterna då. Här pratas det och visslas och ropas. Mina bebisar nu när pojkarna blir större.

8. Hoya. Mitt nya intresse, min kuliga hobby. Jag samlar på Hoyor som är en blomma, mer känt som porslinsblomma här i Sverige. Större fönster hade vart uppskattat så mer krukor får plats men inte mycket att göra åt. Väntar spänt på om min Hoya Picta ska få tummen ur o blomma snart..

Dessutom är jag virrig, glömsk, hoppig, barnslig, gammal, gladig, stökig, opedant o massa annat :p

Tigerheart.. är du redo att utmanas??


Tålamodet..

..brast som en tunt islager på en vattenpöl som man kraaschar skadeglatt när första vinterkylan kommer. Energin blåste bort som en heliumballong på vift. O kvar finns här en trashad figur.. Figur, massa, obestämbart föremål, skugga.. skugga av den jag borde vara.. skugga av den jag vill vara, skuggan är jag!

Sorry gumsisar.. fruktansvärt förfärligt tråkig ikväll, men glad att ni är glada ♥

Behöver några minuters återhämtning innan jag ger mig på utmaningen.. snart Tiger snart!!!

Skilda åt.. :(

Nu sitter jag på en buss och bajjb på en annan, han mot Gbg och jag hemåt. Hem och försöka ut och springa innan barnen kommer hem sen, gott o ha det gjort. Lovar att göra utmaningen ikväll när barnen somnat för natten. O Tigerheart kan börja förbereda sig för sin egen utmaning du får av mig ikväll :p Krams på er goingar!

Gojjan & Jag :)

image58

Gubbs fotat mig o Wilma :)
Doris ville ej vara med på bild :p

Baby & Jag 070901

image57

- Baybii -

Nu sova.. om nåra timmar kommer bäjjb ♥

RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari