Pilleri Pillera

Första kvällsstöket snart avklarat, satt mig ner och vilar fötterna en stund. Idag är jag sötsugen. Känner det värre idag än igår natt. Kvällspersonalen hade gjort rabarberpaj som vi gärna fick ta av. Hade vart bättre om de vart förbjudet. Om jag känner mig rätt kommer jag allt vara där och pilla senare :p *godisgris*

Enrique igen..

Uppdatering ang den där busschauffören jag åkte med igår..
När jag berättade detta för de jag jobbade med inatt så sa Andreas att han hade en tjej i hans klass som hade sagt precis samma sak härom dagen.. så han hade hört the same version 2 ggr ang denne chaufför :) Så se, flickorna väljer nu Västtrafik!!

Blått Vad??

Igår eftermiddag när Andreas kom till skolan för att hämta hem Malcom möttes han av den här :p

image56

Min son tro??
Han verkar ha kul på fritids iaf !!
Andreas lovade att visa den för mig när vi jobbade senare samma kväll och Kevin vart nöjd över det :)

Har sagt det förut!



Ja jag vet att jag har sagt det förut men den är bara så bra.. ståpäls varje gång minsann!
Riktigt längtar till Nov och Lasselasse kommer till lilla Uddevalla för en spelning.. mm, jag ska stå där, riktigt hänga på låsen för att komma längst fram!!!

Långkalsonger :)

Jag vet inte vad jag gör uppe nu. Veet att jag ska jobba med vikarie i natt så borde få all sömn jag kan få. Men jag har för många to do saker för att kunna slappna av. Vaknade halv ett idag vilket är för tidigt. 4½ timma sömn.. blä!

Så dagen blir så här.. Ner till stan o handla lite.. hem och springa, duscha.. laga mat o sen ha barnen mellan 17.30-20.30. O mellan detta måste jag städa städa städa! O jag e inget bra på att städa, vill helst att de ska städa sig själv! När jag blir ekonomiskt oberoende ska jag ha veckostädhjälp för allt de tråkiga. Småplock kan jag fixa själv men just basstädningen kan gott nån annan fixa med!

Ikväll ska Eva ha inflyttningsfest *vill vara där* Men jag är på jobbet istället iförd långkalsonger.. jepp.. det är inte ens September o jag får börja använda två par byxor när jag jobbar. Svinkallt nu när kylan kommit o elementena ej hunnit bli påslagna. Inatt hade jag en varm vetekudde under tröjan för värme!! En näsvärmare vore också en smart införskaffning!!

Monsternät!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article668190.ab

Spelar ingen roll hur liten de än säger att spindeln är som hade vävt detta.. jag hade inte satt min fot där i närheten ändå!! =S

Sjuk Humor

På jobbet. Trivs med min Eva o min Andreas.. käkarna har träningsvärk av skratt. Ingen av oss är riktigt klok :p Lika sjuka allihopa. Sicket gäng :) Eva överpigg o Andreas trött o seg och jag däremellan. Snart halva natten kvar bara..

Otänkbara tanke..

Sprungit en runda :)
Snart är det för kallt att springa i linne, vart lite kyligt om armarna när det vart skuggigt.
Glad o Nöjd.. känns bra detta.. men samtidigt känns det helt otänkbart att jag om 3 veckor kommer springa 12 minuter följt av 2 min gång X 3.. hur ska jag orka 12 minuter i ett sträck.. otränade jag. Men antar att jag vid den tidpunkten inte kan ha sämre kondis iaf!

Nu dusch o sen disk o don..


Försvunnen Tid!

image54

Känns som igår där på berget.. men nu har det hunnit gå två år..
Vi har blivit äldre sen dess.. på gott & ont!!
♥ Jag & min Gubbs ♥

Typiskt tjejer :p

image52

http://www.elvisthecomic.se/

? Så tjejigt.. o inte nått o va stolt för heller ?

Förspel ;)

image51

http://www.elvisthecomic.se/

Så här de ligger till :P

Tack bajjb för att du visade mig Elvis värld :)

En andra chans

Here we go igen.. till sängs för nytt sova-try!

Enrique

Jag tror de har anställt Enrique Iglesias som busschaufför! De e rätt :p Låt de yngre få köra buss.. O anställer de Enriquekopior lär snart deras intäkter öka när stans flickhalva väljer att ta bussen som förstaalternativ när de ska någonstans. Smart Västtrafik! :)

Crying stuk..

Redan klar på ÖB o fick precis det jag skulle ha :) O köpte inte en enda godisbit trots att det annars är mer ett måste när man är där ute =p Hörde Magnus Carlssons nya låt förut. Eller vet inte om den är så ny, men ny för mig iaf. Början vart lite gammal alcazar "crying at the discotecue" stuk!! Det gillas :) Nu inne i stan, dax för byte buss hem..

Ensam igen..

Nu har nio dagar/nätter flygit sin kos. Nio nätter sen jag jobbade sist, nio dagar med barnen, nio nattningar om kvällarna. Och nu är det förbi.. nio nätter är samtidigt gott som hårt. Barnen hemma är positivt, allt stök som det innebär desto svårare. Alltid lite sentimental när jag lämnat dem och det är dags för att jobba igen.
Men lovat att passa dem imorgon kväll några timmar..

Så dags att krypa till sängs o se om jag kan få en stunds sömn inför natten..

Mormors Kaka =D

Mmm jag fuskade lite idag med en bit av min mormors mjuka pepparkaka/kardemummakaka. Har vart redig denna veckan med maten så en liten bit kunde jag gott unna mig.
Den här kakan har alltid varit något av det bästa jag vet.. och har kvar originalrecepet som jag plitade ner för över 15 år sedan. Och smaken har gått vidare i arv till mina söner.. we love it ♥

image50

Lilla Mormor på sin 86-årsdag i Juli -07.. med pojkarna vid sidorna.

Dåligt Samvete :(

Jag glömde Kevins frukt till skolan idag *bankar huvudet mot bordet* Gaah.. känner mig urusel.
Upptäckte det när jag skulle packa ur hans nya gympaskor ur ryggsäcken när han lämnades på skolan i morse. Händer max 2-3 ggr per år att jag glömmer lägga ner den och idag är en sån dag. Även om det ej sker ofta känns det ändå så himla dumt.. skräckscenario.. nu sitter min lille son där utan frukt medan resten av barnen mumsar för glatta livet :((

 Förlåt Kevin!!

Ödet, ett finger i spelet!!!

Mellan jag vart 4 och 12 år bodde jag i ett litet samhälle i Dalsland vid namn Brålanda. Vart ett ypperligt ställe då att växa upp på som barn. Lagom med folk, lagom med bilar och man kände till nästan alla. Nu i dagsläget har det förfallit de kan man ej neka till, men har inget med de jag ska berätta ändå :P

Såhär är det!
När jag flyttade hit till området där jag bor nu för 3 år sen ungefär såg jag en tjej/mamma som hade sina barn på samma dagis som jag fast annan avdelning. Såg henne nästan varje dag och hon verkade bekant, väldigt bekant men visst ej hur.
När jag sedan flyttade hit till denna lgh jag bor i nu såg jag henne mer ofta. Så en dag kom jag på att det måste vart från Brålandatiden jag mindes henne från. Ingen av oss pratade med den andre utan vi gick i våra världar.

Så kom dagen då Kevin skulle besöka sin nya skola vi valt inför nollan, och där på skolgården står mamman och hennes dotter som gått på samma dagis. Så visar det sig till slut att visst vart hon från Brålanda, hade gått klassen under mig hela tiden där. Och nu efter att båda oberoende av varandra flyttat hit till Uddevalla så ska våra barn födda samma år börja i samma klass på en skola som inte hör till vårt område utan är självvalt en bit härifrån. Och dessutom är hennes andra tös född 02 precis som min andre son och chansen att de får gå i samma klass de med är väldigt stor!!

Så lustigt det kan bli!
Världen är liten ibland.. mycket liten.
Roligt nu att Emilia är en av Kevins bästa kompisar/klasskamrater. Idag vart de tillsammans ända från det att de kom hem från skolan.. med samma buss :p tills Emilia skulle in vid halv sju tiden. De åt middag, gjorde läxor, fikade och lekte ihop :) O de är såå sööta tillsammans :D

Är detta min son??

image49

När blev han så stor?
Här gör han läxor tillsammans med klasskamraten/kompisen/grannen!

Slående likheter :p

Denna är så söt.. o tycker faktiskt den e lite lik Gubbs Kattzing.. döm själva!

image46




image47

image48

Nu börjar det igen..

Igår fick jag lön! Som alltid på löningsdagarna betalar jag mina räkningar, inget konstigt med det! Idag fick jag med posten första räkningen för september månad! Hade sett fram emot iaf några dagar utan någon räkning hängandes på kylskåpet men den glädjen unnade de mig ikke :( Det går bara runt.. räkningar - betala räkningar - räkningar - betala räkningar osv.. som ett ekorrhjul snurrar jag runt.

Mot rätt håll!

Idag känns det bättre, nu på väg mot rätt håll. Mer energi än igår och näsan rinner inte fullt så katastrofalt som innan. Tyst hemma för stunden.. tvättid.. o alltid råkar jag få den där tanten jag har lite svårt för, hon änna bossar där inne i tvättstugan *grrr* 7 utav 10 ggr så bokar hon tid samtidigt som mej!! Hade en hel del tvätt idag :p Vart så mycket sista veckan att vi ej hunnit gjort nåra maskiner men idag passar jag på medan K är i skolan.
Kevin som förresten steg av bussen själv imorse tillsammans med Emilia (grannflickan/klasskamraten) fast han tvärvägrade innan. *glad mamma*

Känns som jag är glad för nått men kan inte komma på vad, mer en känsla. *weird*

Till morgonen kl 6.30 är det 2 veckor sedan jag såg gubbs sist, innan han for till jobbet på torsdagmorgonen innan jag skulle åka hem och fira K som bidde 7 år. På lördag ses vi igen *längtar*

Dagarna har runnit iväg.. nu har jag haft dem i 8 nätter redan och imorgon efter skola/dagis åker de till C eftersom jag ska jobba helgen. På söndag kommer de hem i två dygn innan jag ska jobba igen.
September nalkas och det känns i luften.. även om det värmer så skönt i solen så är den höga klara luften här som kyler ordentligt om mornarna.

Ne, nu ner o hänga upp tvätt!
Tjing

Trots Trots!!!

Kevin har alltid varit ett trotsigt barn. Med sin bortskämdhet och sin uträknande sida har han lyckats ganska bra genom åren. Vart värre för hans far än för mig eftersom jag bemöter honom på ett annat sätt. Men nu när skolan började har jag blivit mer konsekvent med ord och handlingar.. eller inte mer - utan väldigt konsekvent! Vart så lätt att ge med sig för tjat för att få nån sekunds lugn och ro men nu försöker jag ta mig igenom illskrikperioderna som blir resultatet.
Nu är de så stora så nu måste de inse att handlingar medför konsekvenser. Att man inte kan uppföra sig hur som helst och sen ändå bli belönad för det.. för det är ju det de blir om man viker sig mot det man sa från början.
Oj vad det har skrikits sen i tordags :p Grannarna måste vara överlyckliga över min striktare uppfostran ;)
Men nu börjat det så smått gå in det där att hon mamman menar det hon säger.. att det faktiskt blir som hon säger! Vissa battles har försvunnit medan andra ändå envist försökt få sin vilja igenom!
Förändringen är märkbar redan.. inte så stort än men jag kunde vibbarna förut när han var besviken över att ha gått miste om fikan genom att ha betett sig illa utan att ha bättrat sig vid tillsägning. Vart så ledsen o besviken och ångrade sig och satt sen tyst på en köksstol i 5 minuter och hoppades på att han skulle få fika ändå om han uppförde sig väl.. men då vart det ju tyvärr försent, det kunde ej göras ogjort och handlingen fick en konsekvens som kändes hårt inom honom. Visst ville jag egentligen ge honom lite fika när han satt där så fint.. men lärdomen han hade fått då hade vart att det är ok att uppföra sig illa för man får ändå belöningen sen om man gråter o bättrar sig. Så Kevin fikalös i eftermiddag!

De ska nog gå bra detta.. till slut.. om nåra månader.. :p

Varning!!

Så här förtjusande ser vi ut idag.. nästan så man känner sig bättre än bilden visar!!
Borde krypa ner under täcket igen där ingen ser en.. 
*skräck*

image45

Snörvel :(

Ja idag har förkylningen nog sin topp.. idag är de rinnigt i både näsa och ögon.. idag ser jag verkligen inte klok ut! Har hamnat i en terogubbs-nys-mode!
Vaknade som en zombie imorse o när k vart lite hängig vart inte valet att han skulle få stanna hemma så svårt. Jag orkade helt enkelt inte dra iväg honom till skolan.. så idag är vi hemma allihopa.

Fick slumra nån timma till men ändå vaken hyfsat tidigt.. kändes som rena friheten när alvedonen började verka. Får alltid ont i ansiktet när jag blir sjuker =/

*glad*
Redan fått ett positivt omdöme av han som vann min router på Tradera, skickade paketet igår och tydligen är han redan nöjd, känns gott.. oavsett vad jag än säljer e de nervöst innan jag fått omdöme på varan men denna just mer speciell eftersom den innebar mer pengar till den fattige som Kevin sagt.
Ska packa ståbrädan och få iväg den till affären om en liten stund så den oxå är klar!

Hur skulle jag klara mig..

.. utan min livspartner vid förkylningar... May I present.. Mr Otrivin Menthol!!
image44


Löp!!

Riktigt kommit igång med springningen.. o kuligt är det att Kevin oxå vill vara med och springa istället för att cykla :)
Igår kväll efter bio o allt så gav vi oss ut på en löprunda. Fick ändra rutten denna gång till en bana runt dagis för William hade varken lust eller ork att cykla när vi sprang. Så han vart på dagis o lekte ute under tiden så vinkade vi till varandra när vi sprang förbi. Denna bana vart 500 m lång så blev många varv men i slutändan blev de samma sträcka ändå.
Kevin sprang i sina för dagen nyinköpta löpskor och klarade 3 varv runt genom att springa en minut och gå nästa och sedan likadant igen :) Röd om kinderna och glad vart han sen!

image43

Ganska lika vart skorna vi har såg vi när vi kom hem :)

Och nu börjar jag komma in i en fas då jag känner när jag är stressad eller spänd att de hade vart skönt att ge sig ut och springa en stund så man blir avslappnad.. hoppas nu bara förkylningen försvinner tills imorgon eller ons då jag tänkt springa nästa gång.

Vikten hade bara minskat 3 hg denna veckan tack vare popcornsvullandet på bion.. men hoppas de går mer neråt denna veckan.. de har iaf gått neråt!

Biobesök

Igår eftermidag vart vi iväg på bio. Familjen Robinson med svenskt tal. barnen tyckte väl den vart ok men inte mer.. finns roligare filmer. Vart nog lite för svår för dem att fatta handlingen där i slutet. Men en biostund fick vi iaf!

image42

Bowlingkalas :D

Kevin har ju nyss fyllt 7 år. Han har aldrig rikigt haft något barnkalas och i år hade han en önskan att få ha ett på bowlinghallen som är nya flugan i Uddevalla. McDonaldskalas e ute medans bowlingkalas är inne!! Så såklart han fick ha de då :) Gott att slippa ha det hemma osså :p

image39

13 barn blev det totalt.. varav tre flickor. De flesta kom från hans klass han hade när han gick i nollan, sen vart det två kompisar, kusinen och lillebror. Vad ska man säga? FULL FART!!!!! Kan ej vara lätt för deras lärare att hantera alla dessa pojkar som vart på varandra mest hela tiden, även lite tjejfajt.. tre flickor går aldrig ihop!! Men Kevin vart nöjd och alla hade kul!

image40

Kevin

image41

William

Kalaset gick ut på att först fick de bowla i en timma fördelade på tre banor. Efter det vart klart fick de sätta sig i ett rum där de kom med korv, bröd och saft.. fanns ett dyrare alternativ med hamburgare men vi körde på korven. Kevin slukade sin korv snabbt för nyfikenheten att få öppna paketen vart större än matlusten. Efter de vart klart så fick alla barnen gå och välja var sin glass från frysboxen. Efter glassen vart uppäten fick de sen var sin Tom&Jerry påse innan de skulle gå hem. Totalt varade kalaset i 2 timmar vilket är lagom tid.. tar på orken att hålla reda på alla vildar. Men nu är det gjort och det känns bra :)

Sprutdags!!

I fredags vart det tid för Williams 5½ årskontroll på Bvc.. vilket innebär vikt, längd, syn, hoppa på ett ben, rita och den skräckinjagande sprutan =S När Kevin skulle ha sin blev han totalt hysterisk.. medan William som vart med då blev så rädd att han gömde sig under Bvctantens skrivbord. Kunde bara ana hur rädd William var för att behöva gå igenom samma sak. Lite blyghet i början men snart vart de full vart och fnitter och allt gick som de skulle.. så vart de sprutdags! William fnissade!! Han varken grät eller skrek eller protesterade.. han fnissade! Sa att de inte gjorde ont och vart världens redigaste.. som belönades med 3 kinderägg i affären efteråt!

Kevin däremot blev hysterisk igen på eftermiddagen när han fick reda på att William vart där och fått den utan att han hade fått titta på.. skadeglädje att W får gå igenom samma :p

Ska tillbaka till bvc/vc i början på Sep och kolla upp en leverfläck han har på hårbotten. När han klipptes kort så blev den mer synlig, något vi ej reagerat på innan. Lika bra att få den kollad redan nu!

Duktig son!

Uno - roligast!

Vi köpte oss ett Uno när vi skulle till Vimmerby. Det gar verkligen blivit använt. Och det bästa är att båda barnen fattar reglerna och kan spela med sina egna kort.. och jag gillar det osså!!
När Kevin är i skolan brukar jag och William spela en stund för oss själva, lite kvalitetsegentid :) Och glädjen när han vinner är stor :)

image38

Wilma i bakgrunden vill vara med hon me :p

Näsor eller öron??

Det är frågan de.. vart ska de sitta?
William ville ha örhängen.. vågrätt!!


image37

Sonen gör sylt..

Jo det är fakta.. min son är inte som andras pojkiga söner.. min plockar bär och gör sylt :P
På väg hem från skolan cyklandes i torsdags såg vi lite lingonris med röda bär. Kevin plockade ca en halv dl och när vi väl var hemma efter mycket stånk och stön uppför backarna i värmen så gjorde han sylt. Vart ju hur enkelt som helst och smakade precis som det ska. Kompisen Emilia vart impad :p Lingonen räckte till en liten portion :)

image36

Här igen!

Snörvlig o mer ihålig i knoppen än vanligt men ändå på fötter, kunde vart värre!!
En lugn stund nu. Kevin i skolan och William tittar på Byggare Bob här bredvid mig.. kaffe o macka o energi.
Ska försöka uppdatera de sista dagarna nu.. innan diskberget =S

Turn your radio on..

Non bloging ork för tillfället.. men still alive!

Sentimentala nostalgi feelings!


Styrkeprov!!

Va rediga de vart idag.. men styrkeprovet kommer i eftermiddag då vi ska cykla hem!! Vi tre cyklade till Kevins skola i morse, gick på 20 minuter och fördelen är att det är nerförsbackar på morgonen. Men oavsett så har de fått aktivera sig lite :)
Tänk om vi kunde få det till en god vana så länge vädret tillåter..

Duktiga barn ♥

*GULD*

Dagens bästa stund?? Tja, den tävlar om topp-platsen tillsammans med den där tysta stunden precis efter barnen somnat om kvällen. På kvällen är en ganska förstålig, lite lugnare tempo efter en hel dags hålligång. Men nu, nu bör jag vara full av energi (jo tjena)
Men i vilket fall som helst så har frukoststunden blivit en lyckostund :) Har alltid vart en kass frukostätare, rent usel faktiskt.. och tyvärr har mina gener gått vidare till barnen som gärna drar på frukosten och när det väl äts är det lite yoghurt eller en halv macka som slinker ner. Men för att komma fram till det jag ville ha sagt :p Sen jag började i måndags med att äta ordentligt har nått ändrats. Eftersom jag äter först när jag lämnat av K vid skolan så hinner jag bygga upp en hunger innan jag får tillfälle att äta.. smart kanske!
Så nu uppskattas mackorna så mycket mer.. och försöker göra fina upplägg så det ser mer aptitligt ut, massa olika färger på grönsakerna osv. :) Och nu när jag sitter här med mitt kaffe och magen är mätt och go och har en brakänsla  kroppen är allt mycket enklare.. guld helt enkelt!!

[[ Glad-SMS =D ]]

Fick sms av Posten förut att min jacka finns att hämta på Ica nära =D Imorgon så!!
Hoppas nu innerligt att den är som jag hoppas *villvill*

REKORD eller nått :p

Undrens dag idag! Barnen somnade innan jag hade läst ut kapitlet på Majkenboken vi plöjer igenom nu! De vart qvickt :) Effektivt med frisk luft och att få rört på sig.
Imorgon ska vi testa att cykla till skolan, inte gjort det innan. I vanliga fall åker vi buss hela vägen med ett byte där efter halva sträckan, så två bussar. Men de ska nog gå de här :) Eftersom det blir lite bökigt för mig och William att behöva cykla hem för alla backar när vi lämnat av Kevin för att bara nåra timmar senare göra samma sak så har vi bestämt följande: Jag och W lämnar kvar våra cyklar på K skola, där får de stå tills han slutar och vi kommer med buss för att hämta honom.. då cyklar vi tillbaks! Så vart nere i stan och införskaffade två vajerlås idag så jag och W kan låsa fast våra där borta :) Ska bli härligt och svischa iväg nerför alla de backarna så tidigt på morgonen då luften fortfarande är tung och fuktig :)

Vilken överraskning!!!!

Pass 2 avklarat :) Men denna ggn i lugnare tempo eftersom Kevin bestämde sig för att springa han med, medan William cyklade. Så han tog sig igenom 2½ km på cirkus 25 minuter :) Han vart bra trött men jag är väldigt överraskad och imponerad att han klarade sig så bra som han gjorde *go kevin*
Vart skönt ute, vinden vart sval och go mot ansiktet när vi sprang och kvällssolen värmde! Mer sånt! Och jag e fortfarande taggad och tycker det är kul.. Skönt nu!

Behövs det nål & tråd??

Oj så mätt man kan bli, det putar ut åt alla håll. Hade tänkt mig ut och springa men undrar om det verkligen går med så mycket mat och vatten i magen =S Massa håll o sånt.. men ska försöka ändå, svepskäl gillas ikke.

Kevin vart nöjd över sin första dag i ettan och ännu gladare över att han hade 2 timmar med mig själv innan William skulle hämtas på dagis. Åkte ner till stan, tog en glass i solskenet och sedan en sväng till museet. Fattar inte varför ungarna tycker museet e så skoj men lekrummet med en stor båt hjälper nog till.
På väg därifrån när vi skulle hemåt så tjoade Kevin till, det vart ju morfar i bussen där borta.. så fram och hejhej snabbt innan vi skulle med vår egen.. Kevin fick iaf provsitta förarsätet :) William kommer väl aldrig förlåta Kevin över det, så bil/busstokig som han är :P

image34

Detta är väl alla mödrars dröm.. *hmm*
Vart går Kevin varje gång han är på Åhlens!?!  Till syavdelningen!!!

image35

Kolla vad fokuserad han är..!!!



 


Belöningen är nära :)

Äntligen fått tummen ur och rapporterat in till gfkpanelen.. låg några veckor efter men nu är jag up to date igen *gött*
Gfk panelen är en hushållspanel som går ut på att man får hem en scanner som man sen använder för att scanna av streckkoderna på de matvaror man köper.. laddar in dem i datorn o sen vidare till sin egen sida hos gfk. Där skriver man in lite info om varorna vad de kostade osv och för detta får man poäng som man sedan kan byta till olika grejjer.. bra grejjer faktiskt! Om någon månad har jag fått såpass mycket poäng att jag kan byta in till en OBH Nordica dammsugare!! Får se om jag väljer att spara vidare eller om jag börja plocka ut mina poäng eller rent av väljer matberedaren från Bosch istället. *beslutsångest*

Klart det tar ca 30 min i veckan men det är det helt klart värt.. dels för poängen o dels för att man blir så mycket mer prismedveten om vad saker och ting kostar och skillnaderna mellan butiker.

Om någon är intresserad av att gå med, lämna namn och epost så meddelar jag vidare så kommer de ett bakgrundsformulär via mail och efter det scannerpaketet på posten. :)
Tycker om såna där undersökningspaneler.. eller är det belöningarna från dem jag gillar tro :p

Grabben i bänken bredvid..

Så vart första riktiga skoldagen här :)
Nytt klassrum, nya fröknar och 10 nya klasskamrater till! Stor dag!

image32


Hans bänk stod bredvid Wilmas, tjejen som han fick sitt första kärleksbrev av förra året ♥
Fast han berättade imorse att hon vart inte kär i honom längre utan nu vart hon det i Evelina =D Det svänger fort!

Kändes positivt att lämna honom där i morse och tror nog det kan funka bra med den lärarinnan.. hjälp.. min son går i ettan =S

image33



Fattig som en pyssling

 Oh så snällsnäll arbetskamrat jag har =D
Messade mig o sa att det kommit ut nya tider att teckna sig för tjänstledig arbetskamrat om man ville arbeta extra :) O eftersom jag är långledig nu hade listan säkert vart fulltecknad när jag kommer tillbaka nästa gång. Men nu är jag uppskriven på de nätter jag kan ta utan att behöva skaffa barnvakt *yes* Så välbehövliga extraslantar att putta in i mitt kassaskåp :P

Satt förut och kollade på Nils Karlsson Pyssling, ungarna hade aldrig sett den innan. Men iaf så sa pyssling: "stackars den som inga pengar har"  Och Kevin med en gång: "stackars dig mamma som är fattig!!" Visst har jag inte obegränsad ekonomi men så illa kan det väl inte vara :p Tycker nog vi klarar oss ok och skulle de skita sig får vi leva snålare helt enkelt. Men fattig vet jag inte.. snarare ensamståendemammafenomen!

Gung eller ej??

William
image30

Fördriver tid medan vi väntar på att få hämta deras saker.
Inte lätt när att gunga när..


Kevin
image31

.. storebror är tyngre och vet hur han ska utnyttja det :p

Mysas :p

Summering av eftermiddagen.. hmm va ska jag säga. Jo det har gått bra. Hämtat barn o grejjer på olika ställen och som vanligt när de kommer hem till mig efter ha vart hos sin pappa så blir allt upp och ner. Frustration och trötthet vilket resulterar i snurr och lite ledsamhet. Om någon dag har de kommit in i rutinerna igen och allt kommer flyta enklare för oss alla. Liksom så det är, mer regel än undantag att de är skyhögt bland molnen när de kommer hem, men sakta och säkert dalar de ner mot en mer lagom nivå ju mer tiden går.

Kevin for iväg en stund och under den tiden blev William duschad o tvättad o naglar klippta och öron rensade. Så nu luktar det sådär nyduschadgott från deras rum. Verkligen försökt vara pedagogisk idag och det har gått bra trots att jag ej sov så länge idag heller. Men tålamodet har räckt.

Låg och läste bok som jag alltid gör vid nattning och medan jag läste den sista somnade William. Det underlättar så stort att det bara är ett barn som ska somna när boken är färdigläst.. annars kan de reta och trigga varandra till vakenhet om både är alerta. Men idag så så somnade lillbus innan och Kevin tog det ej lång stund för efter lampan släktes. Inget tjat om törstighet eller att det är varmt eller liknande.. bara två sovande barn. Trötta nu när sommarslapprutinerna är slut och de får gå upp tidigt på morgonen.

Imorgon är det första skoldagen i ettan, även om de hade tjuvstartat lite idag när de vart på fritids. Tror nog de blir bra även om K helst hade bara velat vara hemma. Att lillebror får vara hemma men inte han är svårt att förstå. Så på så viss längtar jag till nästa år då även William måste iväg varje dag!!

Folk är konstiga!

Blir alldeles snurrig! Kollade till mina Traderaauktioner som jag har ute just nu. Min router som jag köpte för 155:- på just Tradera ligger nu uppe i över 400:- !! Why?? Så mycket är den knappast värd, men så händer när folk är börjar tävla i vem som kan buda högst.. ja inte är jag ledsen för detta, bara smått förvånad.

Nu ska jag piggna till, fortfarande in bed. Äta lite frukost och sedan bör det av till fritids och sen dagis för att hämta hem busboys. Bara ett år kvar nu och sedan går de på fritids på samma ställen så man slipper hämtningar/lämningar kors och tvärs. Det här blir en period av mycket flängande så månadskortet till Kevin kommer nog bli använt.

Huvudvärken har förresten inte försvunnit.. har jag haft den i snart en vecka nu tro? Men nu har jag nio härliga lediga nätter framför mig så kanske den kan pysa bort då!


Min tur att försvinna in bland dreamsen

Det här är det bästa med att jobba natt!! Att få lägga sig och sova när resten av befolkningen måste stiga upp till jobb, skolor osv.. det är underbart!! En nackdel är som märks väl idag är alla ljud som finns dagtid som oftast är förminskade nattetid. Någon granne, hör ej vart de kommer från, men iaf.. den här grannen har bommat på gammal 80-talshårdrock på stereon.. helt ok för mig - bara jag får sova!!

Kroppshår!!

Haha.. Vi småtittar lite på hårdokumentären som går på trean nu :) Va kul det hade vart o gå ut på krogen och när man sen dansar så sträcker man upp armarna och visar upp välodlade buskar i armhålorna..!! Nästan så det hade vart värt det för att se reaktionerna :p Nu är jag inte den som absolut måste trimma min kropp varje dag, lagom håriga ben tänker jag inte på om jag ska vara ärlig! Men tror aldrig jag hade gått ut utan att sett till att det iaf såg ok ut. Lycky me som inte lider av svår hårväxt..

Nytt Liv!

Första löppasset avklarat.. Nu är jag på g!
Vad hade jag gjort utan mina skor och min braiga stegräknare och pulsklockan??

Går ut lugnt för att sedan i slutändan bli seg och uthållig.
Nu massa vatten och sedan lite mat!

Pank igen :p

*Hua* Småångest över alla pengar som jag spenderat idag på så kort stund.. Ok, får tänka som så att inget av det vart onyttigt. Månadskort till mig och Kevin för 575:- och mat för 550:-. Jag hade ju kunnat köpt massa onyttigt men nu vart det bara rejäla grejjer och basvaror för nu ska det ätas nyttigt *oyes*
Sen att det vart tuuungt på bussen med alla kassar är skitsamma, jag kom hem om än trött men hemma är jag.. kollade kvittot.. plockade i 3.7 kg potatis, 2 kg morötter, 1 kg kålhuvud, 1½ liter mjölk, 2 l yoghurt o massa annat som tyngde till.. tur jag är en sån där ryggsäcksmänniska så de tyngsta sakerna fick bäras i den :)

Vad återstår nu?
Ut och springa första rundan o sedan dusch och middag innan jobbet.. lika bra att sätta igång! *känner sig duktig och aktiv*

Döende..

Jag har ömmat för den här blomman hos en söt liten tant i snart 1½ år. Vattnat vid behov och har åtskilliga ggr räddat den från en säker död!! Men till vilken vits då?? Har semester 4 veckor och vad händer då!! Nästan så man undrar om de inte har gjort det med flit *fy & blä*
image29

Så nu får jag hitta ett nytt ta-hand-om-objekt som är utlämnat åt sitt öde.
*dramaqueen*

Humor..??

De har humor på mitt jobb.. eller??

image28

En doft av kaffe!

Mmm.. känner kaffet bryggas där ute i köket.. nu sugen det till i magen - MAT!!

Vaknade för en timma sedan ungefär.. 5½ timmas sömn. Kommer kännas i natt, för jag tror inte jag kommer somna om igen innan jobbet. Ne, bara till att ta tag i dagen.

Men idag så ska det handlas.. skruvat när man känner lyckokänslor över att få åka och handla mat :P Men tycker de e skoj.. o så hade de bra erbjudande på kaffe, köttfärs, vindruvor och mango =D
Kanske jag e sorglig, eller fattig, eller snål som letar extraerbjudanden.. men vill hellre se mig som ekonomisk. Slantarna behövs för väl för att kastas bort på ingenting..

Man nu.. frukost..

Hela natten lång!!

Tänk vad fort man smälter in i det gamla vanliga mönstret.. dessa veckor - som om jag aldrig hade varit därifrån. Men nu är man då där igen.. 11 månader kvar till nästa sommarsemester *smått deprimerande*
Men två av mina goingar sken upp när de såg mig o bara en sån sak gör att de känns lättare att jobba igen.. de är faktiskt söta mina gubbar o gummor :)

Vid ettsnåret kände jag mig ganska så seg, ögonen började tröttsvida som de gör när kroppen behöver sova. Men piggnade på och resten av natten flöt på. Fast ljuger inte när jag säger att det ska bli ljuvligt och få krypa till sängs!

Min gubbs vart trött igår när vi talades vid innan han drömde sig bort.. ska nog skicka ett puss-sms innan det är godnatt.

*sover*

- Halleluja Moment -

Det gick inte så där bra det där med sovandet. Men klart, jag vaknade strax innan halv tolv idag så kroppen är väl inte trött än. Och ligger jag för lång stund så slutar det alltid med att jag blir irriterad över att jag inte kan somna och svårare blir det!
Så fick diskat o städat lite mer, så nått bra kom väl av det ändå.
Men imorgon ska det sovas. Och imorgon ska det handlas. Lika bra att få det gjort innan barnen kommer hem på tisdag, för då lär de ej finnas tålamod för sånt med trötta barn o trött jag.

Halleluja Moment!!
Idag började vintertrafiken igen *thank god eller nån annan*

image27

Äntligen går bussarna som de ska igen *lättnad*


Ne, de e väl bara o börja göra sig klar - svårt att slita sig..

Natti Bloggers

Försöka ska jag göra iaf!

Första jobbförberedelserna.. försöka sova innan jobbet :p

LYX o GLASS

image25

Det här är gott! Det här är lyx!! Idag har jag de lyxigt, semestern slut - så tröstar mig så!!

Förvånandsvärt - Tragiskt

image24

På väg till affären och det här känns som en ganska vanlig syn i dagens samhälle.. iaf i Uddevalla.. Det enda förvånandsvärda är att de inte bröt loss hela cykelstället så de fick med sig framhjulet oxå..!!

BlomBollar

image23

Underbara blommor - vill bara trycka in ansiktet i dessa bollar :)

Adidas Running Coach

Sitter här och frukostfilurar..
Och nu har jag bestämt mig!

Imorgon börjar en ny vecka och en ny start. Jag ska börja springa igen.. ut i skogen och få frisk luft och motion.
Som hjälp kommer jag även denna gång använda mig av Adidas Running Coach som jag tycker funkar bra som peppning och motivationskälla.
Kommer starta om från början igen för denna sommaren har inte innehållit några aktiviteter för att behålla den nyvunna konditionen jag i våras hade.
Så en långsam start och det kanske går hela vägen.. om inte annat är det kul att se statistiken efter varje genomfört löppass :) Då känner man sig duktig när det står avklarat :)

Nån mer som håller till på den sidan??

Mot Graven :(

Det vart en smart ide att dra ur telefonen igår innan jag la mig. Inte för att jag vet nu om någon ringt utan just det att jag inte vaknade av att någon ringde. *flum, bara nyvaken*

Vad händer denna dagen då??
Kl 21.30 är den över! Semestern 2007 går i graven och jag är tillbaka där jag vart innan. Ska bli mysigt o träffa mina små gummor o farbröder igen, se om det blivit något manfall medan jag varit borta :( Livets gång. Så så sett är de trevligt  att snart vara tillbaka.. och jobbar ju bara två nätter för att sedan vara ledig nio igen innan det börjar på allvar.

Annars är nog affären dagens höjpunkt. Har varit redig och hållt i slantarna denna vecka men idag ska jag unna mig något gottgott till middag eller vad det blir. Ska iaf gå dit och hämta mina paket som ligger där och väntar.

Är väl bara att kliva upp och sätta på lite kaffe och ta en alvedon, gårdagens huvudvärk bestämde sig visst för o stanna kvar idag med..

[ - Finished - ]

Nu är jag så trött så nu får det vara färdigpillat för tonight. Pratat me gubbs en sväng ikväll o de vart mys, så fin han!!
Ne nu slöa till slutet av Tin Cup o sen försvinna in i drömmarna..

Natti

Wilma gojjnäbb



Tänkte visa min lilla snutta Wilma.. Doris hade smitit till buren :p

* Oh JaJa*

Lite mer pillande o disken e fortfarande kvar där den befann sig sist.. och nu har jag huvudvärk!!! Okej då, så det är inte så bra att ha ögonen klistrade vid en liten skärm x antal timmar i sträck.. ska tänka på det.. nästa gång jag gör precis likadant!

Men nu ska jag vara nöjd med vad jag gjort..

Skulle ju ner till syrran o dricka nån cider innan de ska ut men vart har tiden tagit vägen??

*stolt*

Jo nu är jag bra stolt så =D
Lite mer färg och värme i denna blogg..

Borde diska.. mm får la göra så - upp ur soffan.. NU..

Fotbollsdåre??

Väntar på att maten ska bli färdig.. sitter o latar mig under tiden.. o här kommer ett erkännande.. jag e en liten sportnörd ibland *hua* Jo, jag har tom ett favoritlag i Premier League. Mitt lag är inte ett av de stora som Liverpool eller Manchester United osv utan mitt lag är Derby County :) Vet inte hur det kom sig, hur mina blickar fastnade just på dem men så vart det. Men är säkert över tio år sedan nu.

Nu på senare år har kollen på dem vart ganska så dålig *mm skäms som en gris* Men nu har jag vaknat till liv igen i o m Premier League startat nyligen o sådära.. Så nu hejja Derby! *wohwohwoh*

I Love Tradera

Jag är Traderafrälst.. o det har jag vart i flera år. Kan fördriva timmar med att glutta igenom de mesta. O kap blir man glad av.. jag gillar kap!
Däremot är jag lite seg på att lägga ut egna grejjer.. de går i perioder som jag får ryck o slänger ut en del.. sen tröttnar jag o så får de gå ett tag till innan det är dags igen. Idag är en sån där ryckdag!

Beställt jacka..

Hmm... beställde den ändå.. vart 50% rabatt så jackan kostade 249.50:-

image21

Tvekade mellan färgerna brun och grönoliv.. bad systern fundera hon med men beställde nu den gröna.. jo, de känns bra!!

Tackla barns besvikelse :(

Inte lätt när man är liten och har sett fram emot något och sen så blir det ej av. Nu vart de så oturligt att M bidde sjuk så vi ej kom iväg som vi tänkt..

Kevin något ilsk i telefonen..!!

Ska äta mig lite frukost nu.. dagens första mål, klart de heter frukost då även om de sker vid lunchtid :p

Ska nog beställa en vinterjacka idag.. brun eller grönoliv.. just nu lutar det åt den gröna, kanske just för min grönperiod jag har för tillfället.. men grönt är skönt sägs det ju..

Wakey

Jag ÄR vaken, inte bara kommit ur sängen än.. Kevin ringde redan halv nio *orka*.
Blir inget med A&M idag så får se hur dagen ter sig.. när jag väl stigit upp :P

In under täcket..

Så, hemma nu. under täcket tillsammans med Wilma. Bara flytta över henne till sovburen så ska de nanas sen..

Natti

Bus i hus !!

Mat och efterätt uppäten.. mätt o tröttig.
Nu har Kevin blivit hämtad och lugnet lägrade sig, han hade en bra eftermiddag här idag. Massa bus o skoj o skratt.. han kommer somna gott när han kommer hem.

Syrrans annars pedantiska lgh e nu lite småstökig :p Inte ofta man ser den så.. men är de bus så är de bus :)

Min bajjb är iväg ikväll, hoppas han hör av sig innan han somnar sen..

Här kommer förresten resultatet från mitt o syrrans race i Mario Kart förut :p

image20

Erica på den blåa raden och jag den röda =D *skrockar gott* 

Flygande Jakob a la oss

image19

Snart maaat!!!

Skrutten

image18

Kevin har joinat oss..

Bärbara oss

Hos systern.. Tre bärbara, var sin uppkopplade.. nu snart gamecube till kaffet.

image16

image17
Min till vänster, syrrans till höger :)

Ensamtid

Märks det att jag är hemma själv utan barn! Inget annat för mig än att blogga, inget vettigt har jag att skriva om heller.
Ska åka ner till syrran och ta med mig gamecubet, så ska vi spela bort denna regndagen.. fast klockan är redan halv ett - sjukt vad tiden går. Men nu har jag iaf fått ätit frukost. Om jag inte har någon annan att fixa mat till så slappar jag till de o så blir de oftast inte så mycket alls.
I september ska jag vara redig igen.. då ska jag ta tag i mitt liv och ta upp springningen och äta ordentligt.

Kevin öppnar paket på sin dag, och William skriver i sin nya bok som han fick..


 

Småsnutts

In Bed..

Still in bed.. trådlöst internet har sin charm.

Ute verkar det som att hösten kommit, tycker om hösten men i år kom den redan i juni. Lite väl early ändå!

Får masa mig upp och sätta på kaffe, behöver äta nått eftersom jag aldrig fick tummen ur igår =/

Snoos

Winnerbäck *bäst*

Vart inne på min Myspace sida för en stund sedan och såg att Lars Winnerbäck lagt ut en ny singel på sitt space. Och visst är det Winnerbäck-klass!

http://www.myspace.com/larswinnerback

*yey*

Dripp Dropp

image13

Taget i bussen med min mobil, på väg hem från Göteborg tidigare idag..

Försäljning

La ut annonser på Blocket för Williams Brio Race och hans Britax Freeway plus i måndags och i tisdags vart båda sålda och jag hade med dem och mötte två nya ägare till sakerna på Centralstationen i Gbg.. Ibland e de bra att åka dit ner titt som tätt.. lättare att få sålt de när de kunde fraktas gratis dit ner :)

Men lite känns de allt, jag gillade verkligen den Brio Race:en. Den vart fin, o tyget vart så stilrent..
Bilbarnstolen vart i kanonskick så så sett vart de synd o sälja den men så sällan som vi åker bil klarar sig W nu på en vanlig bilkudde som Kevin gör..  Lite enklare och lättare att ta med sig när man åker iväg, speciellt spontanresor.

Barnen börjar bli biggus nu.. smidigare.. men sorgligt för en barnvagnstok som jag :p

Frapino

Har inte ätit så mycket idag, därför illamående??

Men något jag har ätit idag är faktiskt grov scones från espressohouse med cremecheese o boysenbärsmarmelad..
O jag har vart lite sur.. jo de har jag vart.. att de har tagit bort den underbara Freezern ur sitt sortiment. Men provade idag deras Frapino Mocha och den fick godkänt. Kallare och isigare än Freezern men den får duga, såå kräsen är jag inte..Så det har jag ätit idag.. o tårta.. borde kanske äta nått riktigt ändå. :S

Vill Vill Vill

Nu är jag trött.. eller jag mår lite sådär.. illamående *urk*

Har nu iaf vart o firat lillgossen som inte är så liten längre.. blev nog nöjd över presenterna han fick :)
Konstigt o sova ensam inatt, blir så tomt. Vill ha bajjb intill. Jag och gojjs här i soffan nu. De rumlar mest runt o busar..

Gubbs, vill du ska vara här..

Grattis Kevin

För 7 år sedan vart jag vid den här tidpunkten en alldeles färsk ung mamma.. när har åren gått och jag är inte lika ung längre..

Ska snart iväg och fira min store son.. :)

Gums.. läs mail o slå mig i huvudet o säg att jag är en idiot!!!!

Ride



Ride

You are everything I wanted
The scars of all I?ll ever know

If I told you you were right
Would you take my hand tonight?
If I told you the reasons why
Would you leave your life and ride?
And ride? 

You saw all my pieces broken
This darkness I could never show 

If I told you you were right
Would you take my hand tonight?
If I told you the reasons why
Would you leave your life and ride? And ride?

Cary Brothers



The Last Kiss med Zack Braff är filmen som är med i videon..
Funnit så massa underbar musik genom att titta på hans filmer, som jag aldrig annars skulle ha upptäckt.. Cary Brothers, Remy Zero, SnowPatrol, Imogen Heap osv.. så letar ni efter bra musik men även bra film, kolla in Zack Braff!


Panik/Fasa

Mår sådär idag faktiskt!

Började känna av huvudvärk igår kväll och idag känner jag mig mest ihålig. Huvudet är tungt och kroppen trött och magen knorrar.. mm dags för lite frukost.

Kollade lite på den där miniserien om tsunamin igår kväll.. och kan inte ens beskriva vilken ren skär ångest och fasa de hade vart om man slets bort från sitt barn så oväntat. Att inte veta vart man ska leta, eller efter vad man ska leta..

Idag regnar det här i gbg

Noja

Stod om laster på aftonbladet idag.. min nya last är vitlöksbröd.. såna dära släng-in-i-ugnen-bröd med vitlökssmör mellan de förskurna skårorna.. gaaahhh såå gott..
Men stackars gubbs i eftermiddag *oohhpps*

Frii

:D
Fick igång den trådlösa routern så yey nu är jag friii som vinden.. sitter fortfarande här i soffan men själv feeelingen :P

*glad*

IIhhh skräck

image12

Ok.. vi e skrajsna här i soffan.. fick sätta på ugnen o göra vitlöksbröd så jag har något o knapra på, vill ha naglarna kvar!!
Den här vart läskig!!!!!

Killsaker

Så har snart denna helgen gått.. om en vecka ska jag jobba igen, hur snabbt har inte den här semestern försvunnit?

3 nätter intill gubbs bara poff borta..

Barnen på kalas.. eller William på kalas och K där och gästspelar. Kevin osocial och försiktigt bevakande.. ok på hans villkor, måste förbereda sig innan han vågar sig med. Men efter 75% av kalaset blivit avverkat vågade han sig ner för att "titta" vad de andra barnen gjorde, och efter en stund kom han glad och sa att han skulle vara med på kalaset ändå.. Pressar och tvingar så sparkar han bakut.. smidighet är ordet.

Nu precis är nog bajjb i Gbg, Kevin vart glad o träffa honom innan han for.. killsaker som inte morsan förstår.

Uppdaterat..!!

Uppdaterat bilddagboken *tar mig i kragen*
http://noashine.bilddagboken.se


Nu slutar gubbs snart jobbet.. duscha kanske??

*slö*

I Want Thunder..

Kallsvettas!
Vädret är underligt.. hur varmt som helst inombords men ändå kallt på huden.. kvavt - låt det åska! Vart har åskan tagit vägen? Få ordentliga åskoväder senaste åren.. tråkigt, gillar rejäla väder!

Vart nyss och lämnade William hos sin pappa. Kevin är hos kompis M och får leka färdigt först. Nu inga barn förren söndag, o jag ska nog fortsätta städa det jag börjat med. Börjar bli ganska fint faktiskt :)

Konstigt att enbart höra tystnad!!

Lermask.. woh..

image10

Kvällning vi Grindsjön strax utanför stan.. få folk o fin sjö.
Barn, syster och jag tog ett kvällsdopp. Mmm kallt vart det, men efter en stund när kroppen vande sig med kylchocken vart det riktigt behagligt, fast någon grad till skadar ej.

image11

Riktigt go blålera fanns det på sina ställen.
Här i form av handmask..

Annars bara röjt en del idag.. o grilllllat :p

Sanering

Efter en lite halvslö förmiddag igår fick eftermiddagen rejält med fart. Cykeltur med barnen runt stan.. ner till mormor och fikade och sedan mer cykel hela vägen hem - uppför!! Men sicka barn, inget gnäll och troget trampande *stjärnor*
Efter hemkomst avfärd till M&M för sova över tajm.. K somnade först medan M & W höll sig vakna till halv två!!

Frukost ute och nu hemma här igen och börjat på nytt projekt.. städa klädkammaren. För de som inte känner mig väl kan jag upplysa att min klädkammare tjänar som kasta-in-saker-som-är-i-vägen-rum... dvs ett litet rum med ett berg av tidningar, kläder o div andra saker.. som just för tillfället innehöll även en dataskärm.. Nån som behöver??

Bildbevis kommer..

*stökiga jag*

Balls..

Köttbullar & Lingonsylt.. så enkelt men så väldans gott! 2 dagar i rad.. ännu bättre! För att inte tala om kalla köttbullar, köttbullemackor *dreggel*

Har vart hemma o fått diskat multidisken som höjde sig x antal meter ovanför havet. O röjjt så nu ser de finare ut i vardagsrummet efter ommöbleringen.. får luska fram min skruvdragare så jag kan flytta på fåglarnas uv-lampa, o se är allt nästan klart där inne..

Ska ut på en cykeltur jag och barnen och systra mi efter middagen. Inte gjort någon sån där rejäl trip med dem så detta blir ett test för att se hur mycket och hur långt och hur backigt de klarar av. Uddevalla ligger ju som i en dal, så när vi åker ner till morsan sen efter att ha hälsat på fåren så får vi backe hela vägen hem sen :p Men man vet inte hur de går förren man testat :D

Kanske att jag ev orkar få upp Lisebergskorten ikväll.. om jag är hemma. Kevin vill sova över hos Marcus så får se hur de blir i slutändan.

Men nu mot lingonsylten --->

Luktar Augusti..

Först nu jag börjar piggna på lite.. vart ovanligt trött hela dagen. Värkande trötthet *gnäll*

Cyklade till M&M tidigare ikväll och då slog de emot mig, det luktade augusti!! Sommaren har inte kommit hit än men ute luktar de tidig höst o snart skolstart.. får lite skolångest för ungarnas skull faktiskt.

Borde gå och lägga mig, jag är nog trött ändå.. iaf innanför skallbenet..

Nån som har ett extra batteri över?

Jag är så trött, i varje del av mig. Men nu har vi fått handlat och lagat mat iaf.
Liseberg igår tog styggt på krafterna.. kom hem ett på natten o sen sova sova..
Ingen ork för nått.

Får se när jag får donat ut nya bilder på bilddagboken från gårdagen.

humma..

nedmontering..

Snart kommer barnen.. o jag har hunnit göra iordning alla grejjer på databordet, nu är de redo för nedmontering.. blir nog bra!

Förändring!

Funderar på att möblera om.. varför ha ett databord ståendes när det aldrig används.. mer än till att förvara saker på?

SkriK

Allting som kan gå emot en verkar göra det idag... Jag är trött redan nu!

Idag kommer barnen efter några dagars pappavistelse, vilket innebär att de kommer vara trötta, frustrerade ocg griniga/gnälliga.. o dessutom är Kevin på hemskt dåligt humör över att det ej blev något Liseberg idag, fast det inte ens vart påtänkt från början.. ofantligt vad högt ett barn kan skrika i en telefon!! Så blir en underbar eftermiddag minsann!!

Någon som kollade på The secret life of us när den serien gick på femman för några år sen?  Började titta på den just för att varje onsdagkväll vart jag ensam hemma, jo barnen låg o sov i sina sängar förståss.. men det vart inget som pockade på min uppmärksamhet och kunde då titta i lugn och ro.
Kollade på Imdb förut och såg att de hade gjort 4 säsonger.. sånt stör mig! När en kanal köper in säsong 1 av en serie och sen inte skaffar fram de efterkommande säsongerna.. får nog ta en kik om de resterande avsnitten jag ej sett finns någonstans där ute i cyberspace..

Men kaffet vart gott.. o den rosa mazarinen!

Trött på den här routern!!! Trött på vel.. vill att de ska flyta smidigt. Men ingen trådlös me posten idag så får ha tålamod tills nästa vecka!

Har redan skrivit de här inlägget en gång innan men då försvann de *irriterad* Så nu har jag lärt mig läxan att kopiera texten innan jag trycker på publicera!

**Tuudelooo**

Orkar inte blogga nått större nu.. men har iaf lagt ut bilderna från dagens roadtrip me syster på bilddagboken:
http://noashine.bilddagboken.se

Nu ska jag o snuttrorna lägga oss, Wilma är ovanligt gosig ikväll..

O Gums, du har topplacering hos mig.. du är en going!!! *tycker om*

O nu lägga sig, alone.. o sakna bajjb.. o minnas hur snuttig han vart ikväll..

So You Think..

Tittade på So You Think You Can Dance för första ggn denna säsongen tidigare ikväll.. Jo de såg nog ut som de kunde dansa de oxå.. men frågan är om någon någonsin kommer lyckas överträffa Ivan & Allisons Contemporary nummer till Annie Lennox "Why"??


 

De första 2 minutrarna..

Jag får ståpäls varenda jäkla gång jag tittar på denna dans.. gaahh!!

Se och njut..

Gojj Gäspningar

Småsnuttorna är ute med mig i soffan..
Så här ser de ut när en goja somnar :p

   

Först är Wilma alldeles vaken, för att sedan gäspa stort och sedan somna på mitt knä :)

Idag inte fått gjort nått speciellt.. planterat om mina skyddslingar, tvättat nåra maskiner tvätt o diskat o röjt lite granna.. men annars slapp.. stör mig lite på routern som velar men snart kommer den trådlöse o de kanske funkar smidigare.

Något du rekommenderar??

Jag behöver hjälp!
Jag behöver en bra serie att glutta mig igenom! Har kollat alla Greys Anatomy & alla Men in trees och behöver verkligen något nytt att spendera överflödig tid på.
Insett att serier passar mig bättre än långfilmer eftersom jag tydligen tenderar att bli rastlös efter en stund och då ser jag aldrig färdigt den där filmen jag hade förhoppning att se.. en timma innan!

Så?? Någon som har något förslag??
Tydligen så gillar jag kärlek, dravel, drama o känslor flygande åt alla håll..
Någon som såg serien "Related" när den gick på trean för säkert ett år sen?, hmm tror de vart förra hösten.. vad hände med den? Läste på Imdb att de bara gjort en säsong.. vart de bara jag som faktiskt tyckte om den? Den innehöll nästan allt, lagom för slötittande och för att hålla mig intresserad.

Kaffet idag var gott.. nä det vart faktiskt GOTT!! Mmm o så har jag fastnat för de dära rosa mazarinerna med sylt inuti som inte heter mazariner utan något annat.. en sån efter frukosten o sockerbehovet håller sig i schack!

Min nya hoya multiflora verkar ha anlänt till ica nära så får ta mig dit sen så den kan få hamna i jord.. o förresten håller min andra multiflora snart på att blomma *glad*

Bättre än Tomten?

Barnen ringde tidigare ikväll och vart mammiga. När jag sa att de var ok om jag kom över en stund blev båda så glada att plötsligt vart jag bättre än Tomten.. och det vart väl fint :) Inte alla dagar man är det så lika bra att suga åt sig berömmet medan de existerar  *tack barnen*


RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari