Minus socker plus socker..

Mätta, eller övermätta.. trött o dåsig med en inbjudande disk i köket.

Sylten gick från mindre sötad till extrasötad. Kevin hade helt riktigt köpt jordgubbssylt i affären, men den lättsockrade varianten. När jag förklarade detta för honom kom han på en egen lösning på detta medan jag gjorde pannkakssmet. När jag vänder på huvudet står han o häller i strösocker i burken.. mamman fick bråttom men tydligen kom jag lite väl sent, han hade innan hällt i ytterligare med socker och rört om så fanns ingen återvändo.. ingen kan påstå att den smakar surt ändå.

Barnen gick faktiskt ut för att leka med bilar i sandlådan här utanför.. borde passa på och vara effektiv men goast hade de vart att gå in under täcket tills de kommer in.. men nepp!!

Surhet

Vilket humör den pojken har idag.. undrar om det är för att han ska till C senare eller för att han inte vart på skola/fritids på ett par dagar nu.
Iaf skickat iväg honom till affären för att handla sylt o mjölk så vi kan ha pannkakskalas innan de åker. Förhoppningsvis är han gladare när han har fått frisk luft och stolhet över att han handlat själv..


Good Luck to Us

image131

Hur ska vi få plats att just till att pussla på bordet??

Winnerbäck

Snart Snart Snart


image130



Du hade tid





*längtar*

Fel sida

Kevin vaknade på fel sida idag.. hörde ilsket "GÅ UPP" flertalet ggr.. när jag efter envist ignorerande tittade på klockan vart hon strax innan 8, när började han egentligen?? Grinigheten strålar om honom idag :/

Ringt dagis o meddelat att W inte kommer idag, det är ju höstlov :)
Inga direkta ideer för idag.. o sen i eftermiddag ska de åka till C.

Nu blir de frukost o kaffe.. I need kaffe idag!!

Grey

Nu kollat avsnitt 5 säsong 4 av Greys o vill bara ha mer o mer o mer.. längesedan en serie fängslade mig så.. bööhh så bra!

Redan natten nu, ska nog sätta på closer på trean o slötitta lite innan sängen.
Idag har vart en sån där få saker gjorda dag.. telesamtal, inlämnade blanketter osv. Gott o slippa komma ihåg sånt mer.

Ne, orkar inte så mycket blogg idag..

Natti darlings

:)

Hemma o fina datorn laddas nu av fina nya dyra laddaren *host*.. jättefin o verkar ju funka som tur är!
Vart ovanligt få folk ute på Torp idag, det som brukar översvämmas av köplystna shoppingfolk, särskilt nu när de är höstlov o allt :p Men idag vart de lugnt o gott där :)

image128   image129

Kensingtons hemsida

Sladd..

Till sängs, tomt utan dator.. men klarade jag mig utan i fyra veckor förra året så överlever jag nog nu med. Har ju ändå en halvdefekt mobil o leka med :) Inne i en period där allt verkar gå sönder, mobil, micro o laddsladd.. de kommer ju i tre sägs de ju. Kan hoppas på lugnare tider för mina pryls framöver. Natti gumsor :)

F*CK

Blir så trött.. nu gick laddaren sönder till bärbare datorn.. oväntad bläutgift som jag inte har råd med alls.. me som jag är illa tvungen att fixa :(
Skit.. alltid är det nått!

:p what a weekend..

Vart en häftig helg :) En helg som skiljer sig totalt mot hur mina andra brukar utspela sig. This was the Gumsweekend..

Tänk.. Vi gjorde de faktiskt, vi genomförde det.. det blev inte bara tomt prat för att sedan rinna ut i sanden.. O nu ska jag logga in på lunar enbart för att kryssa i om vi träffats irl.. :D

Yes, where to begin.. Fredag strax efter 14 så befann vi oss då i samma stad o Chunky Jellybean & Lil Pesos träffades till slut. Vår Kid Billionaire fattades o saknades o nästa gång måste alla angels vara närvarande..
Lite småstros i Nordstan innan utfaring med grejjs ut till gubbs.
Drack vin som vart så surt att hela kinderna rullade ihop sig men drick o svälj o en polly som återsötningsformula efter varje klunk.. iihhaa så surt! Vinet vart effektivt trots smaken o efter en liten stund vart man igång :)


  

- vin O gums-

In till stan o första utekvällen.. som vart väldans gladig o ännu lite mer lullig. 

   

-angels O gums-

 Kvällen ändade vid ettiden o morgonen efter vart seeg. Seeg o slöö o illamående/kass mage. Frukosten tog tid men efter snabbdusch begav jag mig in till Nordstan där jag träffade Maja o hennes kusin Lina. Satt en timma utanför Gina o bara tittade på folk, antagligen tittade de på oss oxå, för alerta pigga angels vart utbytt med bakfulla slitna angels. Där satt vi.. men just där för stunden vart det allt vi behövde!



-GinaGumsar-
- Dagen efter.. slitna men ändå en av mina favoritbilder av helgen-

Lite halvtittande i nåra affärer o sen till gubbs för vila efter fredagen o för att bunkra ork inför kommande kväll. De bidde allmänt slapp o så sovning (maja ;-P) i soffan. Gubbs vart snäller o lagade middag o flickorna åt. Efter maten for Tero till Casinot o vi småtittade på Tv o försökta frambringa minsta lilla gnutta av partysug.. de vart hårt.. vi vart trötta men vi gav det ett försök iaf :)
In till stan igen där vi blev ett gäng som gick iväg o satte oss på ett uteställe. Denna kväll tog ej alkoholen lika väl, tack vare mindre blandning av sorter. Lite mat, lite tjatter, lite sång, lite dans, mycket skratt - åt dansmannen!!! Men partypartyfestamoodet kom ändå inte upp i topp.. men vad begära, bra med gumsan har man ändå :)

   

-gumsor O fina gums-

Denna kvällen avslutades vid 3 cirkus.. fast somnade blev inget ordentligt förren sex på morgonen.. magen totalstrejkade o fick på morgonen höra att även syrran haft magproblem under natten. Om de berodde på nått knepigt i maten vi ätit ute eller om de bara berodde på att det vart väldig fet mat vet vi ej, men nu börjar de stabilisera sig.
Efter några slötimmar hos Tero vart vi tvugna att åka iväg hemåt. Gumsan hade två timmar väntande på Centralen framför sig när vår buss avgick hemåt. :(
Hoppas du sover sött nu ♥ O att tågets skumpande verkar sövande ända tills imorgon morgon.
Du är så bra.. vännen.. den bästa!! O jag ser så fram emot nästa gång :)



 


Nervös

Nu åker jag snart.. nervig det är jag :p Men hoppas de kommer bli en urtrevlig helg detta..
Undrar vart Majgums befinner sig nu men skulle tro någonstans i Värmland till.. only a few hours left :D

Kid..!! Var eee duuu????? *letar*

Slingor!

Här syns mina slingor lite extra :) Bra ljus hos syrran..



O shit va långt håret har blivit :D


Nu sitter gumsan på tåg genom ett nattligt Sverige.. imorrn ses vi äntligen Maja o jag :)
Men vi kommer sakna vår tredjedel Kid som jobbar :(


denna dagen..

Vilken slödag det blev av denna dagen.
Eftersom jag vaknade såpass sent så har jag knappt hunnit med någonting alls. Fick ändå diskat min jättedisk o nu e de fint o myspys i köket :) Spontankaffe o choklad-dalahästar nere hos Andreas o Mallebus. Prat prat prat.. att man kan ha så mycket o babbla om hela tiden, men nu är båda sidor uppdaterade igen :D
Längtar så till den 9 nov då vi nattare ska gå ut.. så skitkul ska de bli, vill att de ska vara nu!
Sen hem o dammsugning o telefonprat hit o dit o nu i soffan!

Imorgon är det redan torsdag.. dagarna går snabbt..

Ger upp..

*crying en skvätt*
Tror min fina braiga mobil börjar ge upp nu.. Haft den i 1 år & 11 månader och den är minst sagt välanvänd. Kameran är det bästa med den o nu går den ej att lita på längre :( Ibland vill den sig inte alls, typiskt nu när de snart e gbghelgen..

Skit!!

Systra o jag

Nu är jag vaken!
Kan inte påstå att jag känner mig energisk eller liknande, men vädret är såpass fint att jag nog ska ta mig en promenad ner till stan och tillbaks.. senare när jag ätit frukost.

Inte illa o få sovit till över halv ett när jag inte ens jobbat natten.

Igår åkte syster och jag iväg när jag vaknat o fick handlat slingning för färgat hår o räkor o grönsaker, dippar o godis. Hem o slingade :) Fick ett Litet Cuella de Vil hår o hade resultatet blivit så hade jag ej gråtit och färgat över det, för kontrasterna funkade de med!
 

Resultatet blev inte alls lika synbart men gjorde liv åt håret.. lite mer ljusbrun-varm-guld-höst eller nått.. Inte illa utan de får sitta kvar i tills nästa omfärgning om någon månad.

 

Inte så lätta o se men de finns där :)

När jag tonade håret i måndags så satt färgen i längre än vanligt, ungarna kom snabbt förbi o annat så den satt nog i 15 längre än den skulle.. o färgen blev mycket jämnare och täckande än den brukar bli. Kanske borde förlänga verkningstiden framöver!


Måndags efter toningen

När håret sen vart klart bökade vi fram våra räkor o toasts o cider o aioli till soffan framför tvn..Vart otroligt gott, mums o smask.. 5 mackor var klämde vi i oss :D
Lät maten smälta något innan vi drack lite kaffe för att piggna på. Sen började Notting Hill som man sett för många ggr. Till filmen åt vi grönsaker o dippade dip, tre olika smaker hade vi på menyn.. så typiskt oss, eller pinsamt oss.. allt kommer i överflöd, ingen snålning utan de måste räcka o bli över :S O ja de blev över, massa.. o godiset o chipsen blev knappt smakade på alls.

När jag somnade sen somnade jag ganska omedelbart.. vart en lång dag o sen rejält med mat i magen så de gjorde att de sa godnatt.. o att jag idag vaknade vid denna tiden :p
Det vart en bra dag igår :)

Blood Diamond

För er som ej sett filmen Blood Diamond kommer här en av de bästa soundtracklåtarna som finns.
Solomon Vandy heter den.. Stegras stegras för att sedan sakta sjunka ihop.. Afrikanska toner inspirerar mig!
Yes, Love it!
Ett tips.. se hela filmen, den berör!!



Bästa just nu?



Inte mycket som slår den iaf..

Hide and Seek

Hide and Seek - Imogen Heap


Take a spin with me..

Jag är snurrig, yr i huvudet.
Märkte direkt när jag vaknade förut att något vart annorlunda. Blundar jag snurrar världen och likaväl när jag tittar. Böjde huvudet ner när jag skulle fukta håret över badkarskanten och magen fick sig en lisebergstur.
Jag skyller det på sömnbrist/stress/energiförlust.. vad ska jag annars säga att det är!

Imorse vart jag så trött när jag la mig att det nästan gjorde ont att andas, kroppen värkte överallt! Men jag vart glad, för jag visste att jag skulle somna fort.. och det gjorde jag. Men måste jag ta ut mig till bristningsgränsen innan jag kan slappna av..

Jag fick höra inatt att de troligtvis vart någon inne i källaren någon natt förra veckan på jobbet. Sånt gillar jag inte, jag vill ju ner till massagestolen! Kollar alltid under vilsängen o bakom dörrar innan jag låser in mig i rummet så ingen som ej borde vara där faktiskt är där. Men skit oxå.. tror jag är i behov av den där stolen och den där stunden av total ensamhet.. Lella som skulle jobba extra inatt får la bodyguarda mig ner :)

Sen är jag långledig, denna perioden har gått fort..

Hottie

Är en hot syn nu.. sitter i skräddarställning i mina alldeles för stora 3stripes byxor från adidas här i soffan.. Bodde i dessa byxor förr.. det vart en tragisk dag i Januari-00, dagen innan jag skulle åka till Thailand och för en gångs skull skulle vara duktig och stryka dem., Ack ve o fasa när de ej vart strykvänliga eftersom det är nått plastmaterial invävt i dem.. byxan smalt bokstavligt talat. Ett stort strykmärkeshål på högra byxbenet vid fickan ungefär. Men hade inte mage att kasta iväg dem. Nu är de förstora, förstora och trasiga och förvisade till en plats långt in i garderoben dit mina händer vanligtvis ej når.
Men idag fick de äran att bäras igen.. de är svarta och när håret mitt ska tonas behöver jag svarta kläder på mig annars slutar det med att jag har bruna fläckar som ej går bort.. been there, done that o har nu lärt mig att det är mer än håret som färgen tonar om man inte passar sig.

Eftersom jag är sådär kass på hår o utseende o flickigt i allmänhet så brukar jag nöja mig med en toning var 5-6 vecka så utväxten ej syns alltför mycket, sen är jag nöjd. Trivs bättre i mörkt hår och har nu varit det ganska precis i 2 år.. men imorgon tralalaa ska vi mixtra lite.. syrran gjorde ljusa slingor på sitt mörka tonade hår innan hon gjorde de ljusare.. så imorgon ska vi se hur de blir på mig. Skulle de skita sig totalt så borde de inte vara märkvärdigare än att färga över dem mörkt igen.. jaja, de återstår o se..

Så girliegirlday-night efter jag vaknat tomorrow..

Red vs. Black

image112

Utanför jobbet..

VIP

..for yours only!


Gratis Sms

Vad hade jag gjort utan Smslandet när mobilen som nu är luspank.. sparar reservresurser där som används när de verkligen behövs.. Gratis är än en gång omotståndligt gott!

Skicka SMS gratis här!

Jude Law

Så pömsig men fastnade framför filmen Alfie med Jude Law som går på fyran ikväll. Har alltid tyckt han vart en pärla, trots att jag inte gillar arrogansen han utstrålar e de något med honom som fängslar likväl ändå. Kollade Imdb o verkar som de 2008 kommer ut en troligtvis bra film.. My Blueberry Nights.. bara vänta och se.
Försökte minnas vid vilket tillfälle jag måste ha sett honom först och det måste vart någonstans vid "I love you, I love you not" för 10 år sedan på ett ungefär.. hade en Clare Danes period då och då spelade de mot varandra i den filmen :) Nu på senare tid så vart Closer o the Holiday sevärda med honom.. mysstämning i the Holiday.. Han passar bra ihop med barn!

  

Han har vuxit upp under dessa år :)

Hot or Not??

Sitter här igen, trött till evinnerlighet! Ögonen vill blunda o kroppen segar sig.
Idag fick man vakna 07.20.. ska väl vara glad att kl hann slå över sju ändå. Idag är barnen mer förkylda än innan o båda låg strax under 38 grader i temp. Lagom för att de ska vara påverkade gnällmässigt o lagom för att de ska vara lite för aktiva.
Vart nere en snabbis på stan och handlade Tacos till idag.. nu mätta o dåsiga.. chokladpudding får de bli till kvällsmys.

Hot or Not??



Fashinerande!!
Ännu mer spännande vart att högst upp börjar han bli tunnhårig, kanske det han kompenserar med längden!
Denna fagra syn mötte mig i bussen hem :p
Barnen vart mest intresserade av sina gratistidningar de norpade åt sig hos BR :)



Kevins första skolkort har kommit hem :) I nollan så tog de bara klasskort så detta vart de första enskilda korten de tagit!



Nu väntar vi in skolkatalogen me :) O på Tors e de lillskrutts tur att plåtas!

Nu ska jag ut o möta vovve.. ska vara hundvakt inatt. Barnen tycker såklart det är fruktansvärt skojigt o båda har redan sprungit ut för att vara där när han kommer.. bara att följa efter :)

al fakir

Nassim Al Fakir e faktiskt kul, hans skratt smittar av sig. Bolibompa håller bra nivå nuförtiden. Tom jag kan slänga ett öra åt tvn när de står på :)

Orkade inte med någon chokladpudding, jag är trött i hela kroppen o funderar på om de e någon förkylning på g.. fryser o huttrar. Hörs på Kevin att han snörvlar mer och mer :( Ögonen svider.. en praktisk värmedräkt borde uppfinnas o hoppa i när man e kaller.

Hoppas innerligt Sam ryker idag.. borde han gjort redan förra veckan!!

Om någon missat Mia & Klara på SVT så finns avsnitt att se på hemsidan, såg veckans avsnitt där för en stund sedan, ibland är de bara så kul :D
Igår sändes episod 4 av Greys anatomy i USA så snart dags att kolla in de, ev om jag orkar sen när ungarna sover.. G A är mys under varmt täcke :)

På tisdag efter jag sovit blire systerkväll med hårslingning o säkert nått gott o stoppa i magen.. blire dåligt e de la bara o färga över eller nått.. eller så får jag väl bosätta mig i min mössa :p

Middagstalk

Sitter o käkar pyttipanna.. billig pyttipanna.. ätbar vart den men den kan inte komma upp i gräddstuvads klass, ingen slår den!

Ska ta och vispa ihop lite chokladpudding efteråt så kan vi ha lite mys till Idolen kl 20. Vart ego o köpte vitlöksbröd så ett sånt kanske med. Längtar dit, längtar till tystnad, längtar till pyjamasbyxor. Hade jag lagt mig nu hade jag somnat.. men sen när de verkligen ska till så kommer de inte viljas som jag vill.
Imorgon ska vi iaf mysa till de med tacos.. nått trevligt o se fram emot :)

Putsade/dammade av datorn idag o nu skiner han som en sprillans ny en :P

Resume..

Idag är det fredag.. kaffet vart som vanligt gott.. inte minst för att värma sig från kylan som stannade kvar utifrån.

Tisdag åkte syrran, jag o daddy till Ikea på dan. Åt billig middag + fika o sen hemåt.
     
Daddy, Syster o Jag

Hade flera timmar på mig att sova innan jobbet men det gick inte alls. Natten kom och jag vart oförskämt pigg hela passet.. så bakvänt men så vart det. Jobbade med mina gulltussar ♥ o natten gick såklart smidigt o bra då.


Piggelinus

Ställde klockan på 13 o när jag vaknade vart jag trött.. riktigt trött! Men dusch o lite kaffe så kom TussLella o drajvade ner mig till bussen. Buss till Gbg o ut till Gubbs som fyllde jättegammal :p Liten stund senare in till Rondo o träff J&J. Fick våra platser, precis intill scenen :D Närmare gick inte att komma!
Få timmar sömn, jobbat natten och knappt någon mat så vart mer lättpåverkad än vanligt, räckte med ett glas champagne o en halv cider så vart allt himla mycket smoodare :)
Trots att jag kan bli smått irriterad av trolleri o magiska trick när jag ej får reda på hur de går till så vart de ändå en otrolig show.. helt klart verkligen sevärd :)



Mr. Labero himself..

Hem till gubbs o natti o sov sen till 11 på torsdagen.. Hastade in till Centralen o käkade korv o mos innan bussen mot Uddevalla gick. Törstig o Trött, slumrade resan hem och sen vart de vardagsstök med barnen innan det vart natti.
Idag ser jag fram emot Idol o slappekväll i soffan.. bara ta de lugnt o vara!

Blomning :)

Min Multiflora blommar :) Så mäktig är den..


image100


image98


image99

Blow..

När man jobbar natt förändras humorn, den får en lägre klass och nivå.. det här är ungefär det roligaste man kan frambringa när man e svintrött.. Blåsfisken rockar :D




[ Love ]

Gumsor, so tired..
Så ledsen för min frånvaro men har ingen ork faktiskt..
Love yoo ♣

Mäh..

Jag är trött.. och tröttgrinig!
Vart de lite så hela helgen, jag är inge kul då alls.. helst bara traska mot dreamyworld.
Ungarna har jag inte hört ett sus från på hela helgen och de brukar lämpas av kvickt om söndagarna men inte idag, ingen som svarar så de är väl på någon fotboll eller så. Vet att de kommer vara på lika gräjjt humör som jag.. o få dem somnat tidigt då går inte alltid toppen.

Däremot.. jag o min jakt på de perfekta men ändå billiga baggyjeansen fortsätter.. det är så, jag ser smalare ut i såna :p o jag tycker om det :) Men igår fick jag på mig ett par av mina vanliga jeans som jag knäppte på mig lite längre ner på höften o de blev en helt annan känsla o stil.. enda e att arslet inte blir helt som jag vill ha de eftersom de e fel sorts fickor på.. men jag kan gå o skrota hemma så ändå.. o spegla mig lite extra när jag går förbi hallspegeln :)

DaDDy precis vart här o hämtat sin nya bärbara dator han lämnade av hos mig igår.. fått fixat antivirus, vistauppdateringar, msn o annat nyttigt så nu kan han nog komma igång ordentligt.. hoppas jag..
Bästa kommentaren igår på msn från honom vart..
-"Var fan är enter"
Så bra beslut o komma hit med den istället :)

Träffade gubbs nåra timmar men nu är han back home långt ner i götet igen.. men onsdag fyller han år o då ses vi :)

Värma lite matrester från igår får jag nog göra, barnen verkar ju dröja idag..

Terry!

Sov ända till halv fyra idag :) Med en minuts vakenhet kl 13.30.. Ovanligt bra.. trött efter långledigheten!
Vaknade o fann så massa kul på hallgolvet..
Mitt leg har nu kommit o finns för uthämtning nere i stan :)
Sen så har min mixer från imponline kommit till Ica Nära :)
O de bästa av allt.. Terry biljetterna kom med posten idag.. 8 månader sedan jag beställde dem, man ska vara ute i god tid för o få plats.. men nu är de ingen fantasi.. de blir av!!!

image97

Va skitkul de ska bli!!! *läängtar som en tok*


Hola..

Så är då en av tre nätter gjorda :) Only two to go..
Jobbade med Andreas O Lella inatt o as usual går de då himla bra.. trevligt o flytande jobbtempo, matchar o kompleterar varandra utmärkt.. gött när jobbet bara funkar så smidigt!!
O my dear kollegor e lika flummiga som moi så håll till godo..

Först ut har vi Eva-Lella.. always som en sol..



Sen gissa arslet?? Kan det ha något me storlekslappen på baken där de står 50-80 kg att de sitter något tajt.. fula som stryk men tydligen vart de goa o ha på sig.. ibland är de tur vi jobbar natt, så resten av världen missar hur vi ser ut  ;)
Dessa vart tydligen ärligt snodda från landstinget :p



Sen så alltid lika glade pappa Andreas..



Vilket team vi utgör..
*yey oss*

Vad göra?

Övermätt.. får se om jag orkar ta tag i städningen eller om jag somnar om en stund till.. är så trötter..
Så bestämt, somnar jag inte inom en halvtimma får de bli röjj.. sådeså..

Gratis DN

Beställde just DN gratis i en månad.. sånt tycker jag om.. gratistidningar.. även om jag kanske inte kommer lusläsa den så är de annars en månads tidningar som funkar som bottenpapper i fågelburarna :) Annar brukar jag köra Metro om mornarna när jag lämnat av K i skolan.. 2-4 Metro per dag beroende på hur bra reklamvecka det varit :p

Autumn

Två dagar sen, eller egentligen tom igår så vart de klar hög luft, varma solstrålar och behagliga temperaturer.. På några timmar förbyttes de mot inomhusgottande..
image93

Såhär hade vi det i tisdags.. idag inte lika blå himmel :p

På rätt sida glaset..

Undrar om den är tacksam eller känner sig instängd?

image92

In da bass..
Se vilket fint väder vi har idag.. regn o rusk o kyligt.. de kallas höst!


Multiflora

Så här ser mina blomknoppar ut.. fortfarande hänger de i o pleeese låt de slå ut denna gång *hoppas*
image90

Sockmonster??

När jag tvättade i tisdags fann jag bara tre hela par sockar till pojkarna.. eviga strumpfrågan.. vart tar de vägen??
Fick ett ryck och vräkte ut deras garderob och började para ihop singelsockor med varandra.. det slutade med 24 hela par, istället för 3!!
Dessutom har jag en hög kvar med 25 singlar som söker sin andra hälft.. vart har de rymt någonstans??

Alltid försvinner de strumpor hit o dit.. vi har sockätande monster hemma hos oss.. säkert de som brukar stöka till överallt oxå!!

Hjälp eller?

Är det nu jag ska börja bli rädd för mig själv??
Vart nere till stan i höstvädret för att handla lite innan jobb i helgen. När jag kom hem och stoppade nyckeln i dörren gick det ej att vrida om.. eftersom den fortfarande var olåst!! Och jag minns ej om jag låste eller ej.. beviset på min disträighet. Säkerhetsploppen vi ska trycka ner innan vi låser vart nedtryck så de hade jag iaf gjort.. stor ide om man sen inte låser.. Men fåglar o dator vart kvar och verkade ej som om någon hade vart här inne, men ändå läskigt.. vad händer nästa gång.. inte konstigt jag trippelkollar om kvällarna så ytterdörren är ordentligt låst!!
Det går utför..

Mmmbopp

Skriver lite snabbt, ingen ro o ingen ork för mer skriv just nu..
K i skolan o W på 5-årsstund en sväng o själv har jag tvätt i maskinerna, hinner precis fått hänga det på tork när jag ska hämta hem W igen, fram o tillbaka!

Inget spring denna veckan efter bokkastningsincidenten i söndags.. inte för att de gör så ont längre, inte när jag går springer iaf.. men kanske ändå bäst att inte anstränga de förren märket börjar gå mot gröngult.. Eller så använder jag de som en ursäkt att inte springa. Men förut när jag lämnade W kände jag suget ändå, så helt antispring är jag inte.

Fint väder är de ute nu :)

Aldrig haft en nedladdning som gått i över 274 kb/sek på mitt 2mb-bredband.. men idag så :)

O peppar peppar.. kanske kanske min Multiflora vill blomma denna ggn.. innan har blommorna fallit av innan de slagit ut, men denna ggn håller jag tummarna allt jag kan för att de håller sig :)


Ser värre ut än vad det känns..


Jodå :)

Kevin kom hem så redig så.. allt han skulle ha hade han fått med sig.
En vara hade han ej nått eftersom den hängde för högt upp men han hade bett om hjälp av en annan kund på Ica som hade plockat ner en till honom. :)
När det vart dags för hemgång hade kompisen (???) som hade följt med velat att K skulle använda de pengar som var kvar till tuggumi/leksaksautomaterna men K sagt ifrån att han skulle ha med dem hem till mig igen. Ungen (???) stack då ifrån K som då gick hela vägen hem med tunga kassen ordentligt, vart trots allt mjölk och en stor dricka i påsen. Så K vart så duktig och klarade allt kanon.. stolt och glad vart han o ännu stoltare och och gladare är jag :) O sen vad jag anser om den där _ _ _ _ -ungen till kompis (???) är en annan historia..
Men idag stod K emot det tryck som träffade honom!!!

Shopping

Ihhihi.. precis skickat iväg K till affären själv för första ggn.. :D Får se vad han kommer hem med..
Nu börjar han bli stor my boy!

Guld i mun.. min bara gäspar..

Man få vara tacksam för det lilla!
K väckte mig 07.10.. Faktiskt hela 50 min senare än klockan ringer en skolvardag, så ska verkligen inte gnälla eller hur! Men ändå helg efter helg med pigga ungar så längtar jag tills deras tonår då de förhoppningsvis är något tröttare!
Men får de bli kaffedoing!

Förresten åt jag massa onyttigt igår :( Gott vart de såklart.. glass, popcorn, vitlöksbröd..o fina Anastasia fick lämna idol, nu hejjas de på Daniel!!

Här är jag..

Snabbskriv innan fredagsmys framför Idol.. barnen får slockna i soffan ikväll.. idag får bli en slappekväll!

Hade första rejäla allvarsamtalet med K och viss del W igår kväll som handlade om rätt och fel och grupptryck.. att våga säga nej istället för att stå tyst eller medverka negativt. Igår skedde grejs som aldrig hade hänt om han ej lekt med ett visst barn.. men jopp, gjort e gjort!
Och att alltid våga tala sanning även om det är svårt och man är rädd för konsekvenser.. lurande och ljugande är värre än värst.. Hoppas något gick in.. K tyckte iaf att det släppte en klump i magen efter han hade bett om ursäkt till de det berörde. Så samvete har han..

Så idag har vi vart trötta allihopa efter gårkvällen som blev sen iom allt pratande. Insåg för 10 min sen att jag inte hade packat ner gympapåsen till K idag, totalförträngt.. men han vart glad ändå.. han fick vara i klassrummet och vässa pennor istället.. hur fashinerande nu det kan vara :S

O gumsor.. you are always on my mind..

Muffins

Rena sockerdumpningen igår kväll efter barnen hade somnat. Vart såå sugen på chokladmuffins och lyckades hålla mig nästan en timma innan suget tog överhanden och jag ställde mig o gjorde muffinssmet.. kl 22 vart de klart o doftade såå gott.. 4 härliga muffins senare vart jag nöjd :)
Första riktiga droppen sen 20 aug så gått ok ändå.. Men nu är det bara att använda all styrka jag har att inte falla in i sötsugsdragningskraften och fortsätta äta/springa som jag gjort.

Lämnat W på dagis en timma tidigare eftersom han skulle ha 5-årsstund idag.. så denna timman borde jag använda vist och ta mig en springtur.. så är det gjort sen i eftermiddag när det är trötta hungriga barn och alla vardagsbestyr att ta hand om..

Sång

Vilken annorlunda bussdag!
På hemväg från stan förut så ljöd en äldre herre 85 + upp till stämningsfull sång i bussen.. som förövrigt vart full av folk. Högt och ljudligt och precis som hämtat ur en gammal svartvit film sjöng han.. vad han sjöng har jag ingen aning om men en längre visa vart de iaf. När han vart klar så applåderade varenda passagerare :)
Busslivet har vart speciellt idag!

Water

Nu snart åka och möta K i stan..

Fått städa fågelburen ordentligt, lika gott varje gång det är gjort :)
Lyckades hälla ut en hink vatten över golvet.. tror inte nått han rinna ner till grannen, lär nog få höra det i så fall :p

Mer blogg later om jag orkar..

Flört?

Imorse vart jag med om en udda grej..
Hade lämnat K på skolan och åkt ner till stan och gick på nästa buss upp mot dagis.. satte oss där på ett ledigt säte, just den tiden på dygnet är det väldigt få passagerare (inte ironisk) men precis innan bussen skulle åka kom en tjej/kvinna infarandes och slog sig ner mittemot på andra sidan gången.. O hon tittade så intensivt på mig och log snällt att det nästan blev jobbigt. Försökte minnas om jag på något sätt borde känna igen henne, om det är någon jag träffat förr som jag totalt förträngt men nej.. inte en susning vem denna tjej var! Hon fortsatte att titta åt vårat håll och efter halva resan böjer hon sig fram och erbjuder mig dagens bohusläning :S Jättesnällt verkligen men inget någon någonsin gjort innan så blev mest ställd!! Började nästan kännas olustigt att hon vart så närgången med sina blickar och ögonkontaktssökande att jag satt och tokpratade med William om precis allt möjligt onödigt vetande tills det vart dags att gå av..
Om det bara vart en vänlig medmänniska eller ett flörtförsök som jag totalt missförstod vette tusan.. lika nollställd vart jag :S


Kika här :)



This is why I prefer smart animals :p
Ärligt talat, de går ju inte o tycka illa om såna här små varelser.. mina snuttor tjoade med när de hörde Einsteins visslingar :)

Vetekudde

Borde slaafen nu.. så så får de bli, mer blogg imorgon.. nu värma vetekudden o krypa ner under täcket :)

Spring & Vikt

Lite sen uppdatering men i söndags vart det dags för sista springningen på nybörjarschemat som då hade varat i sex veckor.
Gick jättebra.. målet då vart att springa en runda på 5 km.. o de gjordes.. utan att gå ett steg :) 38 minuter cirkus.
Så denna veckan har jag börjat på ytterligare ett sexveckorsschema och detta är lite tuffare än innan.
I kväll medan barnen vart iväg till C en stund passade jag på och denna ggn kom jag 5.2 km på 38 min.. fint väder ikväll, vacker höst :)

Men vikten veckan som gick e en annan grej.. på två dagar gick jag plötsligt upp 1.7 kg :S Jäkla goa tacos.. men imorse vart 1.3 av dem borta igen.. så satsar på denna veckan nu o försöker glömma förra.. trevligt med iaf nått hekto neråt men klart de kommer avstanningsveckor oxå..

Ryan Cabrera



Fann det :D
Kvaliten är skitkass.. men ändå.. jag kan se de redan nu :)

Tisdag

Flera ggr per dag kommer jag på saker jag glömt säga eller skriva om.. o på kvällarna är jag så trött att jag inte orkar alls!

Vart en bra dag idag.. sova, vakna, frukost, hämta barn, lift med A & M ner till stan, snabbsnack, handla, hem, middag, springa, diska, läsa saga / natta barn. Hunnit med en del och de känns fint!!

Såg att finalen på So You Think You Can Dance är ikväll.. o fick tips att ryan cabrera skulle spela där då.. vet inte om jag orkar vara vaken så länge.. kanske bör kolla youtube om de finns där..


Ska alldeles strax diska..
Men sänder innan dess över alla varma goa mjuka styrkekramar jag kan frambringa till Majagums!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari