ÄrDuDär



Lasgo - Something



E du der ??
Borde vara här..



Ursäkt!!

Jag måste här ge en offentlig ursäkt till Sanna Nielsen och hennes Empty Room.
Jag är ledsen Sanna men har aldrig fastnat för dig så tvärvägrade hårt att lyssna på din låt, som en principsak.. men wow hörru.. just i denna låten sjunger du, det är såhär du ska använda din röst. Sen att folk gnäller för att det inte är perfekt uttal osv skitsamma.. Det är såhär du ska sjunga :)
Sen jag övervann dumheten att döma innan att ens hört den har den spelats flitigt hos moi, o det lär den fortsättas göra!
Svenska folket hade rätt, men Pirellis är ju mer schlager.. så vi får väl se hur det går!!

Vinter..

Det snöade förut :D Ganska rejält me!!
Det snöade såpass mycket att det enda vi kunde göra åt det vart att skynda oss ut i allt det vita.
O de vart mysigt, o de vart kallt, o de vart vått.. men det snöade och då är det bara att ta tillvara på den stunden.
Snöbollskrig, snöjage, snöbrottning, snöänglar, snöfoton.. ja alles :)

    
  

Eftersom det blev en sån spontansväng ut han jag aldrig rota fram mina termobyxor som ligger undangömda. Jag vart genomsur hela vägen upp nästan.. men det är sånt man står ut med, om inte annats å försvann känseln i låren efter ett tag ;)


Smink..

Ni som känner mig kan bli smått förfärade av vad ni nu får höra..
Denna girlie har senaste veckan beställt hårgojjs och budat in mascara och foundation på Tradera. Ja menar ska jag nån gång få kläm på de hela så why not köpa billigare på nätet tills jag lärt mig :D
Jag är så bakom att det är pinsamt.. men jag försööker iaf ;)
Mascaran känner jag mig ganska trygg med nu, så ganska glader blev jag när min sort ( hihi, jag har en egen sort..!! ) blev inbudad för 48:- mindre inklusive frakt än om jag skulle köpt den nere i stan!! Pürfekt!!
Foundationen kommer bli 53:- billigare än på Kicks när frakten är medräknad..
Så ja, jag ger det en chans får vi la se vad som sker.. :)

Pannkakor..

Sitter här o drönar bort lite tid medans jag väntar in barnen som är borta till affären och handlar lite mjölk. Idag blir det pannkakor sörrni.. Pannkakor med sylt o grädde.. vi fortsätter på påsktemat o kör ägg/fågelmat idag med :) Sen är äggen slut, 36 ägg sen i onsdags.. vi har kämpat väl..!!

Morgon åter..

Alvedonad o snart kaffelariserad..
Får se vad denna dagen har att bjuda på. Solen gassar på men kylan håller Uddevalla i sitt grepp. Ska äta lite frukost får vi se vad som händer..
Igår behövdes det städas.. o det lustiga/tragiska är att idag behöver det städas!! På enbart en timma så lyckas barnen röra till det till kaos. Så, har jag inget göra vet jag alltid vad jag kan göra..

Keep telling yourself that darling..



Elizabeth Swann: Jack, it would never have worked out between us.
Jack Sparrow: Keep telling yourself that, darling.
Jack Sparrow: Once was quite enough!

Dance with me..

Jag fick i mig mitt efterlängtade kaffe till slut. Kevin vart vänlig och gick bort till affären och handlade kaffefilter till mig. Återstår att se om huvudvärken avtar nu då.

Knepigt humör jag är på idag.. som efter jag jobbat natt med skillnad att jag varit ledig inatt. Berg o dalbana, upp o ner - hit och dit.

O titta här güms..!! Tydligen har vi massa kloster att välja bland.. undrar om de faktum att jag gått ur Svenska Kyrkan kommer ligga till last :p Men Herrens vägar är outgrundliga, här finns massa vägar ;)



Pluggade in öronsnäckorna o drog med mig mobilen ut i köket och diskade till radion som sist. Det är riktigt mysigt.. iaf fick benen fart o vips stod jag och shakade loss där i köket med diskborsten som mikrofon.. jo, grannarna kan se in om de vill.. men just idag tror jag de valde att blunda!!

Det vart jag, JUMP och Hugh Grant..



William vart inte sen att hänga med i dansen o vi är bra tajmade när vi vickar rumpor, han har väldigt mycket takt i benen. Dansen utvecklade sig till vaniljvisp nässmetande på da boys.. o nog hade de roligt där. Fick de lite bonus för att mamman varit tråkig idag.

crapy

Feelin kinda crapy today..


Trötthet

Är så trött om kvällarna nu, men inte så konstigt kanske när man vaknar kl 7 om mornarna.. Senaste kvällarna har jag slocknat tillsammans med barnen och det ha varit såå skönt. Sen har jag vaknat yrvaken och kanondåsig nån timma senare. Suttit en stund i soffan innan jag rumlat in i sängen igen..

Den här dagen kommer vara tålamodsprövande. Jag hör redan nu hur giniga ungarna är.. blir en uuunderbar dag.. eller det kan bara bli bättre..

Jag ska iaf ta och städa.. det behövs mer än mest så bara att ta itu med det..

Runaway

Musiken letar sig sakta tillbaka in i mitt liv..
Den här är uunderbaar, o faktiskt en av de första Bon Jovi låtar jag fastnade för :)


Sjuk..

Nu lever vi i fluffvit värld igen :) Det skulle visst bli vinter i år oxå, men den lät dröja på sig..

Igår såg Kevin lite hängig ut, efter Torp sa han att han hade ont i örat och halsen. Fick en alvedon och när klockan vart 20 så droog han in oss i sängen och somnade ganska omedelbart.
Hörde hur han vaknade tidigt idag, tidigt är runt sjutiden :p Han låg o bökade fram och tillbaka och sedan gick han upp och drog igen sovrumsdörren och satte sig och kollade på Barnkanalen.
När jag kom till liv vid halv nio sa han att han mådde illa.
Tog en halvtimma och sedan låg han och pjuxade på toa :( Så han mår nog inte allra toppen. Men tror inte det är magsjuka utan något som går nu bara, Niklas hade haft ungefär samma symptom så är nog något som svävar runt här i trakterna.
Efter pjuxandet har han fått i sig lite yoghurt, varm oboy och en liten äggmacka.. o peppar peppar har han fått behålla det. Den stora förändringen är att det inte är lika hög ljudnivå som i vanliga fall. Nu ligger han och tittar på Bullerbyn :)


Dagen i korthet..

Den här dagen har vart aktiv och gått kvickt förbi.
Efter lämningar och hämtningar och mötningar så åt jag och Kevin upp resterna från gårdagens tacopaj medan William föredrog köttbullar och pasta. När vi ätit kom systra och hjälpte till att äta upp tårtan som gjordes igår.. Den vart nästan snäppet goare idag tom :p

Mostersyster och vi tog en snabbis ut till torp där barnen fick var sin efterlängtad äggmålare från Panduro :)

image478

Sedan fick vi äntligen tummen ur och åkte till Tropicalzoo och hämtade ut fågelmaten vi hade beställt.. så uppskattad mat även om den är dyr, men ska vi jämföra om vi köper den från Blåstjärnan så ska vi inte gnälla. Nu ska tyvärr affären läggas ner men vi ska ändå få köpa vårt foder genom dem :)

image479

image480

Nu när den här affären ska lägga ner så har de utförsäljning på de saker de har kvar i lager. Såg att de hade billiga spånpåsar och när det nu vart extra billigt passade vi på att köpa 12 kg spån.. nu har vi en stund :)

William sitter nu och kollar bolibompa och tjoar efter kräm, Kevin sitter på golvet och pillar med symaskinen, Wilma badar i vattenskålen och Doris äter av nya maten.. och jag, ja jag får väl gå ut och diska..

Skapelse a la William

Min lilla skrutt har gjort rena konstverket på 6årsstunden på dagis. Titta vad han hade med sig hem idag.. både mor o son lika stolta över denna skapelse :D

image476

image477

Vem behöver påskpynt när dagis finns!!



Take on - Jesus

Lämnade William till dagis och deras 6-årsstund och tog bussen ner till stan.. igen. Men lika gott o få fixat de dära påskäggen medans jag vart själver.
Mitt musiksug har nu kommit tillbaka litegranna i version av radio. Så kom lycka.. ren skär musiklycka!!!

I form av.. Aha..


Och sedan på hemväg blir det toppat av Genesis..



En underbar musikförmiddag.. :D

Oj då..

 

Här ser ni något som inte sker så ofta..
Tina i kjol, ungefär lika sällsynt som utrotningshotade ting.


O titta.. jag ser ju faktiskt smal ut..

Kjol..

Jag tror faktiskt jag ska ha kjol idag dagen till ära.. :p Jo, så får de bli!!

Tack vare snäll granne Anna som lånade ut bakplåtspapper till den utan minne så doftar det nu himsket trevligt från ugnen :)

BIG 2 8 !!

Vaknade.. o inte kändes dagen något annorlunda. Mer än att jag idag kan titulera mig något jag känt mig som i ett halvår.. the big   t w o   e i g h t!

Dagen började sisådär med trots o skrik men när jag lämnat av K kom jag på att jag kunde köpa mig Längtan o ägg o göra mig mumsiga äggmackor på min födelsedag.. o nu sitter jag här o smaskar tillsammans med mitt kaffe :D

Ska snart göra mig en tårta om jag får tag på ett bakplåtspapper :p

Så höres later..

Energier

Som en spinoff på föregående inlägg med tvivel som gemensam tråd ska jag nu fortsätta här..

Det har varit så oerhört mycket aktivitet runt mig sista tiden. I vanliga fall märker jag men reagerar inte på det på samma sätt som nu.. kanske är jag extra mottaglig för stunden, eller så är det någon som vill mig något extra mycket och starkt.
Ljud, syner, känslor, beröring.. ja, allt detta har vart en del av vardagen det sista. Jag har uttryckt mitt tvivel i vissa situationer och kanske någon vill visa mig att det enda som finns är att tro, för tron är den sanna ärliga. Och när jag ser att min "vanliga" tro inte är fel så borde jag även hålla fast vid det jag känner även i de andra delarna.

Att det sker saker runt mig är inget konstigt, men nu har det vart ovanligt intensivt. I helgen vart jag i köket och dammsög. Reste mig uppåt från en mer framåtlutad position och känner hur bakhuvudet slår i / snuddar något. Tanken jag fick vart att där bak vart blomman ja.. men när jag vänder mig om finns ingenting där, den där blomman hade jag flyttat till annat rum flera veckor innan. Även på jobbet har det vart med mig.. ljud, syner i ögonvrån.. dörrar som öppnar sig. Och inatt kände jag igen hur något rörde mig bak på huvudet, först en gång och sedan en gång till.
Det är som de räcker ut handen mot mig hela tiden.. se oss, det är ok.. inte tvivla, lita till tron och känslan.
Men det är svårt nu, men borde bara blunda mot den där känslan som jag inte kan sätta fingret på.. den där som ruckar den framtidssynen jag haft.
Egentligen har jag inget annat kvar än just att tro.. det är det enda jag kan göra, och ingen bör få ta det ifrån mig.


Tvivel..

Fortfarande det här tvivlet, tron är på väg tillbaka men inte så snabbt som jag hoppades på.
Det är en känsla som gnager även om det nu inte vart så som jag trodde. Lättast hade vart att bara släppa den nu när jag vet att det egentligen inte varit annorlunda.. utan att allt är som innan, men tvivlet håller kvar.

Men ändå.. riktigt så illa är de inte..

Ledig nu..

Så vart mina jobbdagar över även för denna period. Nu väntar nio nätters ledighet innan det är dags igen.
Gott?
Utan tvekan!!

Vart så trött i kroppen sen vi vart ute i fredags.. morgonrundan imorse kändes som det gick i slowmotion, armar och ben tog mycket längre tid på sig att lyda hjärnas beordringar.
Nu när jag sovit några timmar känns mer hjärnan vara den återhållne.. typiska jag e trött och behöver mer sömn modetecken. Tålamod behövs idag!

Ska om en liten stund gå iväg och hämta hem William från dagiset. Nu har skrutten inte vart hemma på en vecka så idag är det dags!! Gissa om det kommer bli tjafs bröderna emellan nu när de vart ifrån varandra några dagar, som om de måste ta igen alla fighter som de missat nu medan vart på olika håll.

Det har vänt..

Det här är ju ett tecken om något att jorden snurrar åt rätt håll och att vi är på väg och lämna mörkret!

Såhär fint vart det kl. 17.35 och vi for ner mot Nattis!
image472
Vart inte längesedan det vart absolut kolsvart när vi skulle tid vid den här tiden!

Och nu när jag kommit mig hem igen är det fortfarande väldigt ljust ute.. yey :D
image473

Blöta strumpor!

Lyckats hålla mig inomhus men nu får jag ge mig ut i det blöta halvslaskiga för att lämna Kevin på Nattiset.
Jag är redan blöt om strumporna efter att ha trampar i vattenpölar i hallen från snön kids dragit med sig in.. är det något jag inte tycke rom så är det blöta strumor!!!

Musikblockering..

Det är konstigt det där. Musiken som är en stor del av mitt jag blir ibland lite för mycket. Jag kände det igår efter jag lämnat K på nattis. I vanliga fall hade jag pluggat in mobilen o gått i min egna lilla värld.. men det gick inte. Känner samma nu med. Det är precis som om musiken i så fall tar plats av allt det andra jag känner måste få breda ut sig nu. Så det är tyst runt om mig nu.. tyst som i graven, på riktigt.. tom fåglarna låter bli att väsnas och kevin är ute med Emilia i snön!
Tror nog att det blir som alla andra ggr jag skjuter ifrån mig musiken, att jag får ett jättebehov när denna fas är över o suktar suktar efter att få lyssna, men det får gå bra det med :)

I was wrong..

Jag hade tvärfel!
Jag trodde att precis som alla andra gånger denna vinter det kalla vita våta bestämt sig för att hälsa på att det skulle ha försvunnit lagom tills jag vaknade fram på middagen. Men inte idag.. idag är det fortfarande vitt. Vaktmästaren håller fortfarande på och plogar här utanför.. precis som han var när jag kröp till sängs vid 8tiden imorse. Så de verkar som de fortsatt snöa när jag låg till sängs med!

Sa det imorse, är inte avundsjuk på alla stackars tidningsbud. Visst de har frivilligt åtagit sig detta jobb men hur kul kan det vara, på hur bra humör känner de sig när de pulsar runt med tunga snöblöta tidningar!

Aftonbladet står det om rejäla köer här på E6:an mot oss här i Uddevalla. Samma vart det även inne i stan. Snön startade runt midnatt men när vi gick av hade de ej vart ute en enda plogbil här ute hos oss.. Såklart det blir trassligt när alla ska fram..
Faktiskt vi ofta varit omnämnda i media senaste tiden, är dte inte storm och översvämningar så är det totalstopp av snö :p

Snö or not Snö

Någongång runt midnatt började vad vi trodde vart ett skämt.. dvs snöa!!
Men tydligen ville vädergudarna jäklas lite nu när vi börjat få in vårkänslor och sol i våra liv igen.

image470
"Från Jobbet"

image471
"Hemifrån"

När vi skulle sopa av bilarna låg det ett lager som säkert vart runt 12-13 cm djupt :) Kul med snö men jag e ledsen, det kommer för sent..

Mer om snön på Aftonbladet

Tålamod

Snart jobba.. lyckats få sett två avsnitt till av Men in Trees ikväll efter jag lämnat Kevin på Nattis. Lite småpömsig nu men om en sisådär 10½ timma är de min tur att få slumra sött.
Okidoki.. nu la jag ett kort o jag ska nog försöka följa den vägen jag tolkade det. Svårt, för nog vart jag sugen att gå andra hållet.. men inatt ska jag hålla mig så får jag lägga ett nytt imorgon och se vad det visar då :)
Tålamod girlie Tålamod!!

Hate you, Love you..

The svack this morning verkar platta till sig.
Annat läge nu, annan känsla nu.. o alldeles av sig själv. Bra när de kan fibbla sig över på andra sidan så kvickt!

Har tagit mig en lugn förmiddag.. ätit i lugnet, duschat i lugnet, sett två avsnitt av Men in Trees i lugnet. Tror det vart MiTavsnitten som gjorde att det mesta bytte håll. Saknat den serien så nu ska jag se den tills jag storknar!

Men innan dess ska jag snart hämta upp Kevin innan vi ska åka ner till da systra för ett litet besök.. så skulle modera joina där med!!


 O nu medans jag kan kan jag säga.. I dont care.. fast I do care.. så gör jag de!!

Som Meredith säger..
Unfortunately that makes me Hate you, Love you.. ♥

Ingen sovmorgon..

Uppe okristligt tidigt med tanke på att jag inte har några barn..Men drömmarna vill inte hålla sig på sin skonsammaste sida idag, so here I am!!
Magen börjar kurra.. iaf ett behov jag kan tillfredsställa.. så kitchen - here I come!!

Match Point


image469
IMDB

Jag vet inte om det vart filmen i sig som inte tilltalade mig eller bara det faktum att jag inte vart upplagd för att se film överhuvudtaget. Men denna film på drygt 2 timmar tog över 5 timmar att se just för att jag pausade den flitigt. Jo ok story men inte att den går in som en av de mest ihågkomna rullarna jag sett. Även fast Scarlet är med..
Men nu är den sedd iaf..
Får en 5:a av tio möjliga..




Dåsig

Mätt o nöjd börjar jag bli dåsig i soffan. Om man skulle trycka på en film o bara ta det easy. Lite Scarlet o moi..!!

Bakismat

Har varit till affären o köpt grädde, mjölk och ägg.. o cooola :D
Nu ska de göras bakispannkakor med massa sylt o grädde, perfekt för fetsuktande kropp & själ!!
Nånstans är jag även sugen på köttbullar..??

Update..

Pratat med Therese i fånen o fått en liten uppdatering från gårkvällen, saknade pusselbitar som hamnat på sin plats.. men där saker kom i klarhet föddes andra frågetecken.. krävs många synvinklar innan man har rutat in kvällen till fullo.. hur var det egentligen det gick till?? Förträngda saker kommer upp i ljuset igen..
Känns bra!!

Karaoke Tonight!

Det blev en riktig fyllekväll för de flesta :) Alla vart oerhört taggade o laddade inför denna fredag så resultatet kom knappast oväntat. Fast som det brukar vara hade vi jäääkligt roligt ;)

Jag, Jonne, Jörgen & Andreas tog stadsbussen kl. 17 från stan och vid Kurveröd hoppade Therese på. Vi var framme strax innan halv sex vid Leenas fantastiska hus. Andreas vart den som behövde drecka minst men han hade småbörjat redan på vägen ner till bussen :p
Strax efter oss droppade även Ramona och Lena R in och vi vart fulltaliga.
Tog inte lång stund innan alla började bli kalas, minns någon hojtade till att klockan bara vart 18.10 o då vart alla lull o sus :D
Sen kan jag inte säga att jag har världens koll på klocka o tider o vad som hände sen utan de vart drecka, skratt, toabesök, prat o ännu mer drecka :D När jag o Therese vart på toa hörde hon hur de blev tyst o de visade sig att klockan vart så mycket att det vart dags att vi skulle gå bort till Karaoken :S Vart tog de två timmarna vägen???

Sen har jag ett glapp i mobilen mellan kl 20.18 då vi är hos Lena till 22.51 då vi är på restaurangen.. Ganska stort hopp men vi fyllde nog ut tiden där emellan med ännu mer skratt o drecka!! Medan de andra fick knalla ner dit vi skull åkta jag o Lenas äldste son Robin på nattsightseeing i Uddevalla :D Robin ja!! Han kunde ente fått en mer intressant introduktion till sommarens vik hos oss nattare. Det kommer gå shiitabra!!

Vi höll på och sjunga, o ente att man blev blyg med extra spicead mjölk i ådrorna, fram till kl 00.30 då han kom o sa att de vart sista sången, men sen blev det nog 4-5 till.. Ni som inte vart kvar då missade en lovely version av Nothing compares 2 U med mig o Leena, där gick ni miste om nått :D Vid den här tidpunkten vart de bara Jag, Leena, Jörgen, en trött Robin o Lenas Tony kvar där runt mikrofonen, resten hade försvunnit längs vägen! Så när personalen till sest fick ut oss skrålande odrägligt glada vart de bare o ringa taxi o dra sig hemåt.
När jag blev lull i Gbg i okt så minns jag att jag inte alls tyckte om taxiresan hem, men igår vart de görgott.. lagom tröttsusig o mörkt omkring o gatlycktorna som for förbi en efter en o smådjupbabbel om viktigt och oviktigt.


Nu kommer det alla väntat på.. de dära hemska bilderna som alla tycker är roliga på andra men som man inte vill vara med på själva ;) O om ni tycker de e föör jäkligt får ni hojta o jag plockar ner dem igen.. men de här vart den sanna kalla verkligheten igår, inte förskönad på nå vis!!

   
Från vänster: Therese & Ramona med Andreas där i mitten | Jörgen, Jonne & Lena R | Andreas, Lena & Therese.. en riktig pangbild :D | Robin..

  
Tina, Therese, Andreas | Andreas, Tena, Lena.. många bilder på mig denna ggn :p | Andreas & Jörgen "love" | Ramona, Jörgen & Lena, kolla så gott de står och fnissar ;)

   
Tena & Jörgen, full o go.. | Jörgen & Robin on stage | Andreas & Therese | Robin o Lena duettar..

 
Andreas & Therese i hörnet o Jörgen & Lena sjunger | Therese, Lena, Robin & Andreas :)

Tack!

Tack för igår darlingar!!!

Jag mår helt ok.. lite vimsig innanför pannbenet men ingen huvudvärk eller illamående. Ska få i mig lite kaffe o frukost.. fast har ett grymme sug efter bakismat.. får nog unna mig de dag.. o cola :p

Gått igenom korten från igår, blev ett abrupt slut där efter batteriet dog på mobilen men alltid någe ändå :)

Ska strax lägga upp dem.. bara kaffe först..

My Blueberry Nights

image453

IMDB

En djupare film, en själssökande film.. o massa bra skådespelare.. Vart lite tveksam till Norah Jones eftersom jag inte e en superfan av hennes musik men hon passade in i den filmen, lite stillsammare lugnare. Hon gjorde det helt ok :) Jude Law vart tilldragande som alltid o Natalie Portman är lika fin som alltid :)

Jag ger den en 7:a!!

Drunkoo

Undrade varför min bankdosa häromdagen plötsligt vart lagd bakom hallspegeln.. fick svaret på frågan nu, någon hade råkat blockera den :p O lättaste utvägen var nog att bara ignorera den.

Idag är det dags, dagen D som i drunk!! Vi har finfint väder o solen verkar vara lika glad åt vår kväll som vi är :) Skorna fick jag rotat fram o alla kläder är klara.. håret e jag nöjd med o drickat införskaffat, Så kan det bli dåligt?? Oerhört spännande ska de bli de här, vilket påhitt.. undrar vem det vart som kläckte iden med karaoke!

Har fått i mig morgonkaffet o ska ta o röja här hemma, bädda diska dammsuga.. innan jag ska ner till stan o hämta Kevin.. kevin ja, vilken morgon vi hade!! Vi startade med kuddkrig o någon slags variant av spökboll fast med kuddar, o de vart kul o se ungen skina på morgonen, annars är han becksvart åskmoln! Så allt gick så smidigt att vi tom plockade med oss en ikeasäck med tidningar till återvinningen, när vi ändå går förbi där!!

Så ska få fart i ändan.. ska bara skriva ett inlägg till :)

Bildbevis..

Ifrån igår efter jag o systra tagit till saxen efter frisören.. O så e de nytonat..

 

Såhär blev slutresultatet efter slingorna kom i :)

 

O jag e jättenöjd :D

Ingen sömn - inget gnäll

Det är inte den piggaste nyponrosen som sitter uppkrupen i soffan med datorn i knät och väntar in rätt tid att åka till frisören. Fick höra imorse när jag gck av att OOJJ vad du ser trött ut, fint o kunna flasha runt i stan då så resten av befolkningen ser min piffiga utstrålning!

Jobbade med Andreas och Therese natten som var.. ganska så fashinerande att man kan ha så mycket skratt inom sig, började redan från start.
Nattens ledord vart: "Då får DU ha en trevlig kväll" - ämnat för Andreas vid rapportering, vi chikas spelade de ingen roll hur vi hade de :p Häftigt ändå o se vilken påverkan Andreas har på den kvinnliga delen av personalen.. djup ögonkontakt, fniss, svårt att slita sig.. jag o Therese hade likaväl kunnat börja en kvart senare, för ingen hade saknat oss ändå ;)

Natten i sig vart ganska lugn, bra tempo - inte stressigt, men däremot vart det en sån där natt - sån som man undrar om de tryckt i dem ärtsoppa o blomkål o annat laxerande bara för att jäklas.. men vi genomled både de ena o andra, o fast jag innan tyckte lite synd om mig som inte får sovit nått idag så har jag inget att komma med.. Therese har sin minsting hemma varje dag efter hon har jobbat o Andreas åker ofta o jobbar ett dagpass efter natten är till ändo.. så att jag inte får sovit en enda pyttedag, när jag ska göra nått för min egen skull som faktiskt frisören e, så borde jag bara knipa ihop o vara glad att jag oftast får den sömn jag är i behov av.

Men det är farligt att blunda, känner hur det svider bakom ögonlocken.. *dask på kinderna*

All you have to do is cry..

Jag är inte förvånad! I Nanny Diaries hörde jag en sång som fastnade sådär som viss filmmusik har en tendens att göra just för mäktigheten de bildar när rätt tillfälle sker.
Låten heter Closer av Josh Radin..
Lyssnat på den om och om igen och när jag skulle hämta länken såg jag att det vart Zach Braff som directat videon. O när man lyssnar är det samma stil, samma stil som jag dras till om och om igen..

Lyssna!!!

Det kunde varit en dröm..

Det kunde ha varit en dröm.
Om jag inbillar mig tillräckligt hårt, så visst var det en dröm. I drömmen finns inga konsekvenser, inga val.. handlingen kan man inte styra, den går åt det håll som den är menat att gå.

Men att ljuga för sig själv hjälper inget i längden. Och det är som vi sa, man måste vara ärlig mot sig själv.. men lovar du att vara ärlig mot din själ om jag är det mot min?
Kanske undertrycker och låtsas du.. så hårt att du till slut tror på det. Jag kan inte klandra dig, kanske hade jag gjort samma sak.. eller var det inte det jag gjorde där i förfluten tid..? Jag minns inte, men utifrån så är det nog så andra såg det. Så någonstans i mig förstår jag hur du fungerar just nu. Jag kan inte klandra dig, det är du som är där nu, inte jag.. Jag kan inte bidra med mina erfarenheter, du måste skapa dina egna för att komma vidare.

Vi har bara hamnat på olika stigar genom livet, ibland är vi så nära att de nästintill bildar en stor tillsammans. Vi är små förgreningar som flyter med strömmen.. och om jag har så rätt som jag känner att jag har kommer de till slut korsas och de tidigare små bäckarna blir till en stark flod som aldrig hotas torka ut..
Men var kommer övertygelsen ifrån?
Varifrån kommer tron att det är nu jag ser klart?

Jag är färdig.. jag porlar sakta vidare här, inte så långt ifrån utan tillräckligt nära för den dagen när din ådra tagit de marker du ämnat att ta,,. när de sedan sammanstrålar, sammanstrålar de för en kompleterande vis enighet.
Du ser vännen, jag tror..

Jag tror..


Ödet ville inte bli påskyndat, ödet ville att allt skulle ske som de planerade det långt innan vi fanns här. Och vem är vi att ifrågasätta det.

Men det kunde varit en dröm.
Jag var uppslukad av den när verkligheten exploderade.. Jag vet att det är det enda sanna.. det enda ärliga mot mig, mot dig.. Det finns inte någon genväg som kan föra oss dit skonsammare, denna färd har sitt syfte såsom det är nedskrivet. Återhållsamheten kommer belönas av upplevda erfarenheter. Vi borde inte hindra oss från att lära mer av det vi måste veta när livet väntar oss, då förvägrar vi oss själva.

Men det kunde varit en dröm.
Uppvaknandet vart kallt men rättvist, hårt men ärligt, skakande men ack så sant. Varför blunda när man istället kan tillåta sig att se det som det är. Jag hoppas jag inte drömmer nu.. jag tror du väckte mig inatt.. snälla håll mig vaken så jag inte försover mig när tiden är inne. Var där, beredd ifall drömmarna lockar, berör mig!

När du nu tagit min hand i din, håll hårt om den när livet stryker kallt och utmanande mellan oss. Släpper du inte taget finns jag alltid här, en armlängd bort!

The Nanny Diaries

Jag är full av beundran för Scarlet.. gillar den tjejen! Den här filmen då, jo ok vart det.. tänkvärd o känsloframbringande under sina moments men kanske ingen jag kommer se igen. Men den passade idag..
Hennes stillsamma lite djupare närvaro tilltalar mig, hon är mer mig..
O hon passar i lite mörkare hår!
Alicia Keys hade en roll och shit vad hon är fin egentligen, vilket hår!!!

image448
IMDB




Chock!!

Här kommer något som kanske borde ha glömts kvar nere i de gamla mörka arkiven.. men lite kul tycker jag allt den är.. Man kan säga att den hör till min lilaröda period ;) Här blåste förändringens vindar, minus massa kg o nytt utseende, minst sagt!!

image447

"11/12-02"

Moi för nåra år sedan..

Satt och försökte gå igenom mina cambilder jag har från tiden då jag klippte mig sist.. men jag har inga!! Antagligen pga flytten o allt.. sista bilden innan klipp är från den 19/2-05 och sedan blir det ett hopp fram till 6/7-05. O ser man på dessa kort så skiljer sig inte längden så otroligt mycket åt, så klippte nog av en hel del då annars skulle det ha hunnit vuxit lite till.

image445 
"En styck 24-åring"

image446
"En styck 25-åring"

Syns att jag ganska nyss kommit till lägenheten :) Sitter fortfarande på golvet vid datorn o där bak syns bananlådor med grejs i :)

W H A T ??

Håll i hatten... sätt er ner.. ta ett djupt andetag.. svimme ikke..
Men vetni!! Jag har beställt tid för klippning hos en riktig frisör :p *hör läsarnas chockdragande efter luft* JO jag vet, den vart otippad men precis lika behövlig. Nu behöver jag klippa mig! Sist jag klippte mig ordentligt vart över 3 år sedan - jo, känn på den ni ;) Minns att det vart i brytningen feb/mars -05. Efter det har enbart lillasyster toppart längderna 2 ggr. Man kan la säga att jag har något längre hår nu än då.. fast det är först nu den sista tiden som jag kännt att det behöver en ordentlig genomgång.

Så fick lite press på mig nu inför fredagen då vi ska ut. Visst hade det vart kul o bli klippt tills dess. Att jag ens fick tid där jag ville - syster ville ;) Tiden dock är på onsdag kl. 9.30.. jag har jobbat då o kommer vara jääättepigg sen kl 13 då K slutar skolan. Men vet inte annars hur jag ska lösa det, får vara tacksam att hon ens kunde squeeza in mig.

Hur jag ska klippa mig har jag ingen aning om, inga funderingar alls, hon får la se själv vad hon tror blir bäst.. men min längd vill jag ha kvar, efter det de tagit bort det slitna såklart..
O sen på tors kväll ska jag ta och lägga i några ljusa slingor så blir jag som extra ny inför fredagen :)

Bildbevis kommer längre fram i veckan.. om jag inte somnar ståendes :p

BWO & Bengtzing

Har som sagt missat melodifestivalerna detta året.. hänger inte med alls vad som skett. men kikade Aftonbladet nu o såg BWO och Linda Bengtzings videos.. o BWO e som de alltid är, de håller samma nivå, o Martin e nått speciellt, han förtrollar som jag alltid tyckt. Undrar om det är hans blonda lockar som drar så :p

Men Linda.. när blev hon kortklippt? Eller har hon alltid vart det? Hon passar iaf i det :)
 Men där har vi faktiskt en schlager.. låten klart trallvänlig o kommer säkert bli årets radioplåga såsom sist gång!!

Trist - ne tvärtom!!

Inte fotat så mycket det sista, det hänger ihop med internetoberoendet..
Men här är från i torsdags. Det ser inte alls ut som vi har kul när vi jobbar.. ser jättetrist ut faktiskt :p Men det kan inte vara mer fel.. de måste nog ta igen sig för alla kommande skratt ;)

  
"Lena & Andreas"

Vi tre är en ovanlig kombination, max att vi jobbat tillsammans 2-3 ggr innan..

Onärvarande!

I och med att allt är annorlunda nu.. jag lever ett annorlunda liv nu mot vad jag gjorde för ett tag sedan. Jag tvingas leva mer i verkligheten och som det har verkat det sista så har jag ingen lust att lägga energi på internet. Det lockar mig inte nu som de gjort annars. Det går i svackor o nu är jag mitt i en stor!
Datorn kan jag ha på, jag kan fördriva timmar i min drömvärld med youtube som kompmusik till mina fantasier.. så kan jag göra.. men att lägga ner tid och hjärnverksamhet på att skriva blogginlägg eller kämpa för att vara en bra vän på FB som svarar på allt osv, ne.. det är inte jag för tillfället.
Så ber att ingen ska ta de personligt.. jag är bara inte närvarande för tillfället!!

Men min fina godhjärtade gumsa har nu startat upp en ny blogg..
Tomt utan henne här.. så varsågoda the länk to Honey

Nytt liv..?

Efter en riktigt totalkass kväll igår som slutade med att jag släckte ner överallt kl 20.30 är det nu måndag och en ny vecka! Söndagarna när jag jobbat tre nätter och barnen kommer hem från C slutar mer eller alltid i totalkaos. Jag är trött med nada tålamod o de gör allt för att trotsa eftersom det är det de gjort hela helgen. Så kontrasten att komma hit blir stor, men just just den kvällen är jag inte på humör för massa tjat och motstånd, bara för det faktum att det ska trotsas! Så ni kan tro att det skär sig rejält!
Idag blir det big talk med Kevin efter skolan.. sen så begyntar en ny vecka o nya krafter.. så det där horoskopsstycket stämmer väldigt väl!

Annars så vart jag väl utsövd när klockan till sist ringde imorse. Fått många timmars sömn o de vart gottigt!
Men hade en lång knepig dröm som följde samma tråd hela natten.
Inte alltför kul men drömde att jag fick dödsdom i cancer, vilken sort vet jag ej.. bara att den vart obotbar!
Vart inte alltför happy över att höra detta och försökte finna lösningar på att det skulle fixa sig.. hur det nu blev minns jag ej..
Men som tolkning i vaket tillstånd tror jag att det är något i mitt liv som har nått sin ände och en ny fas är på gång att sätta till. Vad det skulle vara är oklart, för det kan vara så massa saker. Jag är på väg att avsluta något som har präglat mig stort.. jag är klar, jag är färdig med den delen nu..

Så sant!

Här följer ett stycke ur mitt veckohoroskop..

"Utmaningar förekommer dock, och dessa är förbundna med barn eller med kärleksaffärer. Någonstans kan man skönja en maktkamp som rör sig om principfrågor där det är oändligt svårt att hitta gemensam mark."

Javisst..

Frånvaro

Nästan ett dygn av frivillig internetfrånvaro. Har vart bra mycket goare inne i sängen, borta från alla ljud och rörelser.
Efter Kevin åkt igår så åt jag min middag och stängde sedan ner datorn. Dunsade in i sängen och försvann ögonblickligen. Vaknade av att mobilalarmet gick igång 20.15 men ikke att jag ville upp.. så råkade somna om utan att ställa om det för ringning på nytt.
Vaknade av att Andreas ringde ang parkeringslappar, vilket vart tur tur tur för annars hade jag sovit sött när Lena kom för o plocka upp mig på vägen till jobbet.
Snabbt upp o fick klätt mig o fick de dära lapparna jag skulle ha från A o sedan till work.

Den här förkylningen har racerfart, tog inte lång tid innan värken i kroppen slog till emn denna gnn vart jag förutseende o tog med mig värktabletter till jobbet. Vart en helt ok natt men det vart oerhört gotter att få lägga sig i sängen igen imorse.. men vaknade 12!!!
Fick somnat om en timma till men sen har de vart som förgjort, men fått vilat iaf..
Nu får de bli frukost o mer hostmedicin innan jag kan slappa till film eller nått..

Förkyld :(

Förkylningen slog till..
Känd igår under dagen hur halsen började vela sig men hoppades ändå på att det bara skulle ge med sig. Men istället så blev de värre o tidigt imorse kom även näsan - bihålorna med på ett hörn. När jag vaknade kl 13 av mobilen hade de utvecklat sig helt o hållet.. slajm o huvudvärk. Men med den här snabba farten kanske allt e över tills imorgon *hoppas*
Alvedon och mötte Kevin vid busshållplatsen. Bäddade sen ner mig i soffan och slötittade på friends o Dawsons Creek medan Kevin spelade Tanks på min dator. Efter en stund tittar han på mig o säger.. "Vad lat du är idag"
Tydligen får inte mammor bli sjuka, o om de skulle bli de ändå så måste de ändå hålla skenet uppe om att man e en superperson som klarar allt!!
Men nu har han ganska så klagofritt, protester absolut men kunde vart värre, åkt till C.

O det känns gott att inte behöva ha både barn o jobb när man inte e på topp.. att bara behöva fokusera på en sak!
Nu ska jag äta minmiddag o fortsätta dåsa i soffan tills det är dags att jobba igen!!

Min häxa..

Fick fullt med energi efter att ha besökt min lilla häxa Helen på förmiddagen. La lite kort och det återupprepar sig om och om igen. Det är meningen och det bästa är att låta det ske efterhand som det verkar vara tänkt!
Alltid alltid blir jag tokglad och upprymd när jag träffat henne, hon är en av de mest effektivaste energipåfyllare jag har! Positiviteten flödar..

Skolstart

Idag fick jag beskedet jag gått o väntat på :)
Lillskrutt har kommit in vid Sandersdal och från hösten så går båda boysen på samma skola som förhoppningen vart!!
En sak mindre att tänka på!!

Play with Fire

The Daarjeling Limited!

image440

Har inga direkta ord att beskriva den här filmen.. utan man bör nog se den och bilda sig en egen uppfattning. Inte att jag tycker den e dålig, tvärtom.. bara det att alla kommer nog ta den till sig på olika sätt :)

Men en bra sak gav den mig..
Never ever gillat Rolling Stones, så fick svälja stoltheten när jag såg att låten i filmen jag totalfastnade för tydligen kommer från dem.. *host*
Men den här ska de ha kredit för!!




Play With Fire



Om du var min..!!

Mauro Scocco - Om du var min



 Inte så ofta man tänker på honom m jag ska vara ärlig, men oij vad med hits denne man haft under årens lopp. Minns fortfarande Sarah, o då vart jag inte alltför stor :)

Och något som jag undvikit att fått inpräntat innanför skallbenet är att han vart en del av Ratata..



Ratata - Så Länge Vi Har Varann

Tidsfördriv!

På filmhumör, har några framför mig att se nu :)
Några avsnitt av Men in Trees.. funkar inte att se dem när de sänds på Trean, de funkar inte med tider o lägningar o barn. Jag vill helt enkelt kunna sitta helt ostört utan minsta grej som pockar på min uppmärksamhet.
Sen ser jag fram emot The Darjeeling Limited och även The Nanny diaries just för att Scarlet är med i den sistnämnda :)
Så några timmar ska jag nog lyckas fördriva när jag nu får tid för det!!

Need for Speed

Ringde Kevin på mobilen, verkar som att han åker raka vägen hem idag så lillskrutt o jag behöver ej ge oss ner till stan för att möta honom där.
Fast vi ska inte ropa hej innan han är hemma.. vips kan han få ett ryck o vill få ut oss :p

Men William är glad, han har idag upptäckt vad kul Need for Speed med ratten till gamecubet :) Aldrig att han spelat så innan men idag kör han för fullt, o inget gnäll när det går dåligt. Han är ett ganska harmoniskt barn trots sina utbrott han kan få :)

Hur gammal blir du??

Du kommer bli 84,1 år gammal.
Din livsstil är enligt en medel Svenssons. Genom att optimera den kan du leva bättre och längre.

Du har 67% av din totala 30726 dagar kvar. Carpe Diem!

1980-03-19 2008-03-052064-05-03



Jo så ser prognosen ut!
Gjorde testet "Hur gammal blir du?"
Återstår väl att se om de får rätt eller ej.. :)

Storväxt över en middag..

Så här kan de gå om man trycker i sig för mycket tacos.. ja, se och lär av andras olycka :D

image439

Haha.. riktigt så illa blev det nu inte, men visst kan man ha kul med FaceWarp :p
O just denna blev så bra, för det kunde verkligen sett ut såhär.. på mig blev just denna bildversionen inte alls lika lyckad, hur vi än gjorde fick vi inte till den!
Men Erica hon kan hon.. fast lite skrajsen e jag allt att hon ska äta upp mobilen min med när hon ändå har ett gap som detta ;p

Nu blev det av..

Systera kamperade hos oss idag :)
Åt middag ihop, men smånyttigare variant av tacos. Men vad hjälper det när man gluffsar i sig alldeles för mycket!
När vi låtit maten smälta tog vi då den efterlängtade promenaden runt Bjursjön som Kevin gnatat om sen i helgen. Barnen på sina cyklar o vi gåendes, denna ggn tog William de något försiktigare nedför backen :p

Konstigt att det kan vara sån skillnad på två bröder. William cyklar på o kämpar o allt ser så himlans enkelt ut för honom när han trampar på, medan Kevin gärna gnäller om hur jobbigt det är, o det ser verkligen trögt ut. Men vi kom då fram till slut :)

Is på sjön som vi roade oss med att försöka spräcka en stund!! O sen bar det av hemåt för lite kaffe o värme o
soffasittandes innan det vart nattningsdags för barnen.

  

O nu sover de sött sen snart en timma tillbaka :)

Tandläkarbesök numero 2

Så var en heldag till ända igen!
William vart hos tandläkaren, tog nya plåtar.. snacka om att den ungen vart populär den senaste veckan. På fem dagar har han fått ta röntgenplåtar hos tandläkaren vid två olika tillfällen och på sjukhuset en gång. Det e mer än under hela hans liv sammanlagt :p
Plåtarna såg bra ut men den lösa tanden kommer ramla ut de närmsta månaderna. Den trasiga tanden fick han lack på så det ej skulle ila i den när han äter, o skulle de bli värre får vi komma tillbaka igen.
Till sist så fick vi se att han i fallet slagit av skinnsträngen under överläppen så där på tandköttet vart de lite sårigt nu. För att underlätta läkningen skulle vi badda med hexident. De kommande tre veckorna fick han ej heller äta hårda saker som äpple, knäckebröd osv så inte tänderna blir belastade i onödan.

Men redigare kille finns ej, nemas problemas, gör exakt som läkarna/tandläkarna ber honom :)

Bio för Bibbi

Solen skiner med rejäl styrka idag!

Vaknade o sega vart vi, K hade en sån där jag-vill-inte-vakna-morgon.. klart han vart trött efter igår kväll med C. Kom iväg till skolan till slut och fick lämnat av honom. Mötte Andreas som sedan körde hem oss. Tack vare det hann lillbus få sig en macka extra innan vi knallade bort till dagis så han kunde få följa med på bion som de blivande skolbarnen skulle på idag. Vi trodde det vart igår och han var så ledsen över att ha missat den.. så tack mamma Anna som ringde o sa att det vart idag istället!!

Kommit hem o fått ringt de där samtalen, till chefen ang mina pengar jag ska ha för vaket jag vart inne för o sedan till tandläkaren. Fick en tid redan 13.50 för William så de kan kolla om de ska göra något med de tänderna som fick slag på sig vid vurpan i söndags.

Sen känns det som jag missar något, som om det var något mer jag skulle göra.. men det är som bortblåst, kanske det kommer tillbaka senare!!

Akuten mm. Senaste dygnet..

Lite ro efter de senaste dygnet. Kevin är med sin pappa (hoppsan :p) på någon fotbollsträning och William är ute och just cyklar.

Det vart det som hände igår, cyklande. Vi hade bestämt oss för en tur ruint Bjursjön, barnen cyklandes medan jag fick promenera. Direkt när vi startar så har vi en ganska lång kurvig nedförsbacke. Trots varningar från mig vart det full fart nedför denna backe, de svischade förbi kröken o så vart de borta. När jag närmade mig kurvan fick jag se William traska runt ledsen, mörk runt munnen. Han hade då gjort en vurpa som hette duga och flugit över styret och gick där med munnen blodig. Tur cykelhjälmen vart uppfunnen!
Fick stampat oss hemåt, som tur var hade barnen med sig handdukar så William fick hålla en handuk över munnen som skydd tills vi kom hem.

Avtvättning och samtal till Sjukvårdsupplysningen som efter lite funderande bestämde sig för att låta oss komma till akuten med en gång istället för att gå via jourcentralen eftersom det vart helg. William upplevde det lite konstigt i nacke och händer så de ville nog vara på säkra sidan.
Kom ner till akutmottagningen och fick oss ett eget rum ganska så omgående, slapp sitta ute bland alla andra och vänta. Trots all den väntetid vi hade så gick det ändå smidigt, men klart de tyckte det vart långtråkigt efter en stund.
Fick sig en finfin nackkrage :p Utan protester fast han helst hade velat slippa!!

 

Efter att ha träffat doktor blev det bestämt med nack-rygg röntgen och efter de bilderna vart klara så bestämdes det med inläggning for observation. William vart så duktig under röntgen, helt ensam gick han in och blev fotat, inte ett ljud från honom. När vi kom ner till akuten igen så väntade moster o mormor där för att ta hand om Kevin som inte kunde följa vara med på sjukhuset under natten.
Röntgenbilderna såg jättefina ut och lillskrutt fick ta av sig kragen till slut. Bestämdes att vi skulle få åka taxi till NÄL (Norra Älvsborgs Läns Sjukhus) några mil bort, där de har barnavdelningar vilket de ej längre har här i Uddevalla. William vart så nöjd, fick ju sitta fram i bilen :p

Blev inskrivna och fick en säng.
(Exakt samma som vännen Marcus hade för nåra veckor sedan visade det sig sedan)

 

Hungriga som vargar vart vi men Willebus fick bara ett glas juice till o börja med, några timmar senare även lite yoghurt när det hade gått bra med juicen.



Som aktivering låg vi och läste böcker, lite slöa vart vi nu.
Eftersom vi kom dit utan någon som helst packning kom snälla sköterskan med två tandborstar och tandkräm, handduk o två nattrockar.. gissa om vi vart snygga i dem :p

 
 
Lite ledsamt vart det en stund, W ville helst sova hemma. Tog inte så lång tid innan vi somnade båda två. Blev väckta några ggr under natten för att de skulle se så allt vart ok med honom.
På morgonen fick William smörgås och även detta gick bra. Men sa att det gjorde ont i munnen vid tanden. Kollade efteråt på den tanden som hade blivit lös av fallet men då pekade han på en annan tand och sa att det gjorde ont där.. o då syns det att en bit av tanden slagits av.. så imorgon blir det att ringa tandläkaren!

Spelade lite biljard medans vi väntade på att ronden skulle vara och då fick vi beskedet som vi hoppats på, att få åka hem.

 

Bussen hade precis gått så vi fick vänta nästan en timma till, passade då på med lite glassätande i cafeterian :)
Buss mot Uddevalla och sedan hem till mormor för fika innan Kevin skulle hämtas vid skolan. Kevin hämtades och hem in i duschen, guud så gott o få komma hem o duscha ordentligt. Efter det for vi ner till stan och åt lite mat på Donk för att W vart så redig.. o sen på vägen hem åkte vi till C o for iväg och köpte en ny cykelhjälm som Folksam skulle stå för. Nu blev det en ovanligt välpassande hjälm. William har annars svårt att få hjälmar att sitta som de ska, men denna vart som gjuten :)



Så totalt sett blev det en lätt hjärnskakning, rejäl fläskläpp, jack i hakan, skrap på ansikte och händer samt en lös tand och en ohel tand..

Så kan det gå när man minst anar!!

Utskrivna..

Nu har vi kommit hem till Uddevalla igen, fikat hos morsan o ska hämta kevin från skolan om en stund.
Mer blogging om sista dygnet blir det när vi kommer hem om några timmar.. men allt e så bra de kan vara med oss..

Så ses sen..

Inlagd

Efter dagens cykelkrasch ligger nu jag o en trött liten William i en säng på Barn på NÄL eftersom Uddevalla Sjukhus ville ha kvar honom för observation o då blir det till att hit. Han mår ok nu så räknar med att vi kommer hem imorgon :) Skriver mer då..

The World

Sitter här med mina Tarotkort.
Ställde en väl uttänkt fråga där jag egentligen vart rädd för svaret..
Kortet som vändes upp vart "The World"

The World - Innebörd:
Syntes mellan elementen, den kosmiska dansen, enighet, framgång, förståelse, perfekt tillämpning av tidigare lärdomar, glömmer mittpunkten, rädsla för tillgivenhet, återhållsam syn, tröghet, själviskhet, saknar förpliktelser. 

Kändes så självklart, visst är det så!!
Svaret är ack så positivt..
*hålla kvar den känslan*

Scanner

Drivrutinerna till GFKscannern började plötsligt vela för nån vecka sedan.
Ej orkat ta tag i det men idag fick jag installerat om den o nu verkar det funka igen.. låg några veckor efter i rapporteringen o under tiden har GFK gjort om sin sida. Till det sämre enligt mig :( Sidan vart segladdad o även om det är finare design så föredrar jag nog en snabbladdad sida när det e så många sidladdningar det handlar om..
Men nu e jag rapporterad o kan börja om från scratch.. o poängen stiger :p

Tro..

O egentligen vill jag nog skriva skriva skriva.. ett sånt där brev som aldrig når mottagaren.
För jag blir smått förvirrad i frustrationen.
Inte att jag vill se in i framtiden, men några hintar då och då så man vet åt vilket håll man ska se åt. Fast kanske man skulle bli ännu mer snurrig då. Undrar hur långt tron räcker, om den är stark - segrar den då?

En ny fas har iaf inletts, nu är det bara att vänta in och se hur de kommer arta sig. Men enligt mitt Feb. horoskop kommer de växla fram o tillbaka några månader framöver.. o ser vi tillbaka de senaste 3 veckorna e de precis som det varit. Så bara att ha is i magen o acceptera läget..

Fel sida!

Vad ljuvligt det är när barnen vaknar på fel sida. Hur kan det vara så egentligen, att de är griniga redan från start!!
Sådan morgon är det här idag, vi får ge oss ut på en långpromenad senare så de får göra slut på lite energi.

Annars så behöver jag städa här hemma, behovet vart stort en längre tid och sen i fredags har jag gjort tafatta försök som mynnat ut i någon halvplockvariant.. bara så man kan komma fram utan att trampa på leksaker. Den här helgen har jag verkligen vart dagvill, fredagen kändes som lördag och lördagen som nån annan dag. O nu e de söndag och imorgon är det skolrutiner igen. Ska bli skönt, varje minut egentid uppskattas nu.

Gone Baby Gone

Vart meningen att jag skulle se Gone Baby Gone i fredags, men bidde inte så pga jobbet. Så igår kväll efter barnen spelat Bingolotto bänkade vi ner oss i min säng så de kunde somna stillsamt medan jag såg på filmen.

image425
Ja, det vart en stark film, och Morgan Freeman gör inte ofta dåliga filmer eller rollprestationer. Han är en stjärna! Sen har jag inte sett Casey Affleck så innan, vart i The Last Kiss för ett tag sedan. Men om man ska jämföra honom och brodern Ben så har Casey ett helt annat djup. Hoppas man får se mer av honom i framtiden!

Gone Baby Gone är sevärd, mer än vanlig bara slötitta - vila ögonen på.
Rekommenderar den om man har lite tid över så man kan sjunka ner och ta den till sig ordentligt.
Mer info om filmen finns hos IMDB

:S

O resten blir jag inte klok på..

Min Farbror

Kvällen igår blev inte som den skulle.. slutade med att jag hastigt oplanerat fick sitta vak hos min älskade lilla underbara farbror. Han överlevde natten men finns ej där nästa gång jag ska jobba. Fick en natt att säga hejdå iaf. Även fast man inte ska ha favoriter så, så var denne farbror utöver det vanliga.. ett leende från honom o allt vart bra. Minns när han sa för nått år sen när han satt på sängkanten
"Vill du ha mig??"
"Jaaaaa"
"Då får du mig!!"

O det vart svårt att inte plocka med sig farbrorn hem i det ögonblicket..

Han kommer bli saknad och ihågkommen långt framöver..

RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari