Kan bananer backa??

Efter en mexicana fryspizza o way to much marängswiss ligger jag nu här mör som en helstekt kulting.. eller i mitt fall sugga! Jo det vart jättegott ni som undrar.. mm smalt i munnen..!! Men nu är jag rädd att minsta lilla rörelse kommer lägga in backen på de där sista bananerna som flög ner genom mitt gap, i vanliga fall mun, men för stunden mer passande med gap.. gap, svart hål, vägen till oändlighet, sopnedkast, conteiner!!

Till hösten ska jag vara sådär duktig igen *orka* Jag ska ut o springa sådär i skogen som jag gjorde i våras innan jag slutade med det.. när jag höll på tyckte jag faktiskt att de vart roligt.. o jag mådde bättre i mig själv. Men de får bli till hösten de, nu har jag ingen ork sparat för nå sånt inte!
Fick lite smålust när jag satt i bussen på väg hem att sticka ut till Landbadet o simma nåra km.. men de rycket försvann när jag steg av nere i stan o kände att de inte vart så varmt ändå!

Konstigt att sova själv inatt.. de sker ju inte så ofta. Har jag inte barnen här hemma så är jag troligtvis i Gbg o skulle jag ändå vara hemma så jobbar jag ju om nätterna och sover sen på dan.. får se om farmor ande hälsar på mig sen ikväll eller om jag blir helt allena..

På bussen hem.. burgerkings milkshake vart ingen hit!

DSC04039.JPG
På bussen hem.. burgerkings milkshake vart ingen hit!

Departure..

Ska snart åka hemåt nu.. inom två timmar iaf, om jag kan få ändan ur soffan o datorn nerpackad.. den är som ett gift!
Solen skiner idag med..!!..

Vi hade en bra kväll igår. Vi gick bort och spelade bangolf på Tuves filtanläggning.. Gubbs vart väldig stöddig innan men slutade med att han fick stryk med hela 13 slag.. 33 mot 46.. Mina gamla bangolftakter sitter i ännu, kul o se att sånt inte bara försvinner för att man slutar utöva det. O de vart riktigt kul.. De hade slutat blåsa och kvällssolen vart varm o skön. Gjorde en egogrej *ser glad ut* Fanns en "veckans bästa" tavla o där skrev jag in mig.. 33 e inte så illa ändå och den dam som vart närmast mig sen hade 36 slag :) Så, nog me skryt nu..

Jo idag måste jag åka hem.. fåglarna behöver mat och sällskap o lite kel. Ev hitta på nått me syster som oxå har semester nu.. om hon har tid.. de ger sig! Sugen på marängswiss..

Sleeping beauty

Godnatt du fina pojke. Ligger där så avslappnad och änglalik. Endast drömmarnas värld når dig nu. Rör vid dig, du svarar med en liten ryckning men sover alltjämt. Handen din vilar mot mitt lår, håller mig kvar tätt intill. Var finns du nu vackra pojke? I vilken drömvärld ska jag leta efter dig? Fånga upp mig när jag svävar förbi, du bedårande själ.

Uppdatering..

Bilder från Vimmerby ligger nu uppe i bilddagboken..
http://noashine.bilddagboken.se

24-25/7 :)

Vip inlägg..

    

*skäms på mig*

Idag vaknade jag ändå i hyfsad tid.. 10.30.. för att vara i Gbg är de tidigt..
Meen fick ändå inte ändan ur sängen förren nu.. så gottigt o ligga där me datorn o köra dagens alla måste titta sidor race.
*hämta frukost*

Gubbs slutar tidigt idag, så har bara två timmar på mig o göra allt jag hade tänkt. Bilddagboken borde uppdateras me Vimmerby-korten o gfkpanelen behöver få matkvittona inrapporterade så inte poängen går förlorade :/

Nästan så man tvivlar när man tittar ut genom fönstret och solen lyser där ute! Hade inte den rymt för gott? Blåser en del här på västkusten, o nåra moln har vi allt.. men till skillnad på resten av sommaren så ser de ut som sommar idag :) Man blir gladig av det!
Mer gladighet till de braiga!

Sanningen om dig..

Det finns stigar du trampat
som aldrig försvann
fastän snön la sitt täcke
fastän skogarna brann
Du hörde ett rop
det är därför du går
genom en dimbank av minnen
genom tjugo långa år

Skogarna tiger
men de glömmer ingenting
Sen ditt första simtag
har de slutit en ring
runt glädjen och skräcken
runt verkligheten och dröm
Du ser huset på håll
och allting svajar en sekund



"Sanningen om dig"
Tomas Andersson Wij

Jag o William från sängen

Jag o William från sängen

Från mobilen

Testar o ser om de går o wappa in :)

Ord

Ord är bra
Ord har makt
Ord kan förstöra
Ord kan förbättra
Ord kan finna nya vägar
Ord kan nybildas
Ord kan rädda mig
Ord kan rädda dig
Ord kan smeka
Ord kan slå
Ord kan binda ihop
Ord för dig och mig

Trivs hos mina ord..

Vaken.. men inte mer !

Jo, han lyckades få upp mig.. till slut.
Sover Kevin i sin säng vaknar han tidigt, men hade han legat bredvid mig i min säng hade han säkert sovit en timma extra. Kom i säng alldeles försent inatt.. men hela dygnet blir förskjutet. Somnar de sent så somnar jag senare.. o e tröttare dan därpå.. men skitsamma, jag e uppe o jag e vaken.. aldrig påstått att jag inte ser dimmigt eller försöker stjäla nåra sekunders blundning i soffan :P

YummieYEY

image2


Ehh..

Fashinerande hur små barn kan hålla sig vakna så länge på ren vilja!
Minns aldrig att jag var sådan.. jag la mig o låg där tills jag somnade helt enkelt.
Eller så gör de de med flit så jag inte ska få äta mina sombreros till den heta chunky salsan som jag sett fram emot.. Men jag ska visa att jag kan jag med.. Ha.. jag jobbar natt, jag kan oxå hålla mig vaken.. sådeså  *lägger armarna i kors o ser stöddig ut*

Nu har jag skrivit brev, o de e skönt faktiskt.. att bara låta fingrarna knappra sig fram till ord o meningar som en bro mellan oss, massa information som bara vi förstår innebörden av.. Yey gums.. hon e bra hon!!

Nu är de faktiskt alldeles tyst.. kom på nu att jag har inte kollat av min mobil efter vi kom hem från stan idag vid halv två tiden.. jag som är så mobilberoende i vanliga fall har inte ens tänkt på den. Ett tecken på min för stunden osociala fas..

Wosh, gissa vad :p Megaregnskuren ute nu, bara sådär.. de e faktiskt lite häftigt, eller skrämmande med vädret som vi har nu. Regnskurarna kommer inte med någon föraning utan bara sådär öppnar sig himlen med droppar som genomsurar en på mindre än en minut..

Lite synd att det är så nu när vi har Fjordfestival i stan.. kunde vart uppehåll åtminstone :/  Stämningen blir inte riktigt densamma.. men nu har jag inte vart ute o vart lull dessa kvällar ändå så egentligen e detta bara totalt onödigt vetande *orka*
När jag blir trött babblar jag en del.. ibland.. som om hjärnan ej går o få stopp på.. men nu ska jag resa mig o hämta lite yummie..

Det väller åt alla håll o kanter!!

Ingen smickrande syn för tillfället.. som alltid efter tacoätande! Just vid tacos finns ingen inbyggd spärr som slår till och gör så man äter lagom.. jag är övermätt.. o överpluffsig!!

Zooaffären försökt få tag på mig hela veckan och fick hasta ner idag när de hade lördagsöppet.. 694 fina små slantar.. deras brafoder är hutlöst dyrt.. men fick köpt reservmat o ett packe leksaker osså.. så nu lär de klara sig en stund.. in i september iaf!

Jag sov så fruktansvärt illa i natt.. verkligen illa.. Allt påverkade mig, fåglarna, barnen, värmen o andra ljud men speciellt mina tankar.. fortfarande inte hittat nån offknapp innanför skallbenet. Men iaf så fick jag sova lite längre på morgonen då vi vaknade 10.20 :P
O nu e klockan över 15 o snart dags att ta itu med all disk.. barnen gick ut båda två nu efter maten.. mitt huvud behöver tystnaden..

VIP

Skapat en vip privat blogg.. ni som önskar lösenord tjinga till..
Postar in här när de finns nytt i vip:en

Lunar vs. Blogg

Kommer jag någonsin kunna slita mig från lunars blogg??

Men samtidigt kanske detta kunde vara nått o ha oxå.. får ha en testperiod.. o under tiden kan iaf gums läsa mina bloggisar om jag får till nåra :)

RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari