Sprutdags!!

I fredags vart det tid för Williams 5½ årskontroll på Bvc.. vilket innebär vikt, längd, syn, hoppa på ett ben, rita och den skräckinjagande sprutan =S När Kevin skulle ha sin blev han totalt hysterisk.. medan William som vart med då blev så rädd att han gömde sig under Bvctantens skrivbord. Kunde bara ana hur rädd William var för att behöva gå igenom samma sak. Lite blyghet i början men snart vart de full vart och fnitter och allt gick som de skulle.. så vart de sprutdags! William fnissade!! Han varken grät eller skrek eller protesterade.. han fnissade! Sa att de inte gjorde ont och vart världens redigaste.. som belönades med 3 kinderägg i affären efteråt!

Kevin däremot blev hysterisk igen på eftermiddagen när han fick reda på att William vart där och fått den utan att han hade fått titta på.. skadeglädje att W får gå igenom samma :p

Ska tillbaka till bvc/vc i början på Sep och kolla upp en leverfläck han har på hårbotten. När han klipptes kort så blev den mer synlig, något vi ej reagerat på innan. Lika bra att få den kollad redan nu!

Duktig son!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari