Fakket oxå

Jag  tycker inte om FÖRSÄKRINGSKASSAN.. de är som William skulle sagt - OTREVLIGA!!!
Fakk men what to doo!!

Kommentarer
Postat av: Tigerheart

Fått ta ledigt en dag för att ens hinna dit när man jobbar, måste ju söka årliga bostadsbidraget. Idiot öppe-tider dom har!!
Men vem f#n bryr sig,, blir nog arb.lös iaf efter nyår,, så bostadsbidrag då när man ej vet ens hur överleva, sälja huset man kämpat för klara etc,, Mår piss gumman. Anti allt ikväll,, o grinig unge på detta. Vart kan man rymma till ro någon gång i detta liv? Snörvel
Kraaam

2007-11-23 @ 16:52:22
Postat av: Maja

Tycker att ni båda kan ta och rymma upp till mig ;) Jag kan inte lova en försäkringskassa som sköter sig, men trevligt skulle vi kunna ha. :)

2007-11-23 @ 17:08:47
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Tina

Fick beslutet för bostadsbidrag 2008 med posten idag och det vart inga direkta problem.. men däremot hade de fått för sig att jag arbetat för mycket i år så dessa två månader som är kvar av året får jag 800:- mindre per månad i bostadsbidrag.. snällt FK, för det är ju inte nu pengarna behövs när det är jul o allt.. så blir två magra månader till *Bööh* Så nu har jag tokletat fram minsta lilla plagg att sälja på Tradera.. O visst borde man kunna rymma upp till Majgums.. snö snö o gums.. what else do we need!!

2007-11-23 @ 17:18:18
URL: http://noashine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari