Hjälm botar Alzheimers?

Ska jag vara ärlig så är själva synen av Alzheimershjälmen inte så lockande. Ser mer ut som dålig rekvisita från någon gammal science fiction b-rulle.
Men skulle den verkligen göra positiv verkan så spelar det ingen roll hur den ser ut, för vilket genombrott det hade blivit. Vad den kunde ha hjälpt.. tänker särskilt på de yngre som får denna dödliga sjukdom, även om jag inte glömmer bort våra äldre heller. men det är nästan accepterat i dagsläget att när man blir gammal så får man dåligt minne.
Men oavsett om hjälmen kanske förlänger minnet något år bara så är detta ändå ovärderlig tid för både den drabbade och dennes anhöriga.

Jag som valt att jobba nära dementa ser och hör deras ångest och förtvivlan. Särskilt när de klara små stunderna glimmar till, då har de det om värst... det är då de ser vad det blivit av dem. Vissa mår utmärkt i sin lilla värld och har det riktigt bra, men det finns även de som lever i en mardröm.

Så kommer forskarna på något som fungerar i kampen mot demenssjukdomar vore det väldigt efterlängtat hos många!!
Jag håller tummarna!

Artikel Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Maja

Det är en kund som brukar vara in till oss, som har jobbat inom psyket själv och kan allt om demens. Och nu har hon fått alzheimers och är alldeles för frisk än så länge, hon mår bara dåligt över hur dålig hon håller på bli.´Och hon vet ju så väl var honär påväg...

2008-02-14 @ 20:51:57
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Bengt

För ca. 100 år sedan tog bankintressen över kontrollen över sjukvården så att den då rådande hollistiska sjukvården övergavs för en sjukvård som i första hand ej går ut på att bota patienten, utan går ut på att angripa symtomen genom ätande av kemiska medel. Holistisk sjukvård finns idag främst i de fd.sovjetiska republikerna och i Kina där bankintressena har begränsat inflytande. I dessa länder existerar också elektromedicin, el. biofrekvensmedicin til vilket behandling med infrarött ljus inräknas. All ickekemisk medicin el. behandling utgör ett dödligt hot mot medicinindustrin, därav också socialstyrelsens angrepp på den ryska bioresonansmedicnen som humbug nyligen och därav också Professor Bengt Winblads agerande mot de nya rönen avsende alsheimer.

Vill du veta mer om det här så kan du besöka säljsiten för den Ryska Biofonapparaten som utveclades för det Ryska rymdprogrammet:
http://www.biofon.ru/eng/about/index.shtml

Ett bra exempel på hur medicinmaffian hindrar bioresonansteknik är historien om den amerikanske uppfinnaren Royal Rife, som redan för 70 år sedan framgångsrikt kunde bota cancer:
http://www.rife.org/

2008-02-14 @ 23:52:43
Postat av: Maja

Gå in på min sida och tipsa om bloggar om riktiga livet om bloggar som går djupare och griper tag, om bloggar som inte bara handlar om mode.

Ta chansen att komma ut ur garderoben.

Dags att hjälpa varandra och bloggvärlden att bli bättre. Kommentera.

2008-02-15 @ 21:06:09
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Maja

Puss!

2008-02-16 @ 11:16:56
URL: http://missmor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari