Ridning..

Så sitter man här igen, slö o dan. Gott det är fredag imorgon, kanske man kan få sig någon extra timmas sömn under helgen. Det är segt när klockan ringer 5:15.. erkänner att jag snoosar i en timma innan jag kommer på benen.
Vi har haft sol här idag, faktiskt så!
Lillasyster kom på iden att åka till Emaus när det ändå vart uteväder :)
Sagt o gjort! For iväg vid halv tre snåret. Upptäckte när vi skulle fara att alla regn o termobyxor tydligen är hos C *förvånad ikke* så Kevin fick tränga på sig ett par försmå regnbyxor. Innan vi skulle åka hem hade de hasat sig upp till knähöjd :P

Emaus har ponnyridning 6 dagar i veckan men i vanliga fall brukar inte det vara så uppskattat hos boysen. De har aldrig  vågat prova vilket inneburit att de trott att de skulle vara livsfarligt och pest & pina. Vart väldigt få folk där idag så utan press eller trängande barn kunde de till slut våga att hoppa på var sin häst medan jag & moster gick bredvid. Tog inte mer än nån minut så älskade de det! Slutade med att de fick ridit tre vändor var samt ledit hästen medan den andre red var sin gång :)
Kevin var den som fastnade mest för det, och trots att han i vanliga fall är lite "småklumpig" i kroppsbyggnaden/motoriken så satt han hur stadigt som helst på hästryggen. :)
Gissa tjatet över att få åka dit igen. Och det är trots allt gratis, så varför inte.. o frisk luft får man på köpet. Så mer Emaus får det bli, kan lika väl utnyttja det mer när det finns.


"Sol i Uddevalla"

  
"Emaus Vattenfall - Kevin & William klappar kaniner"

   
"Första ridturerna på Bianca & Zorro"

 
"Leder varandras hästar"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari