Sköna Söndag

Hette det inte så, det där programmet som gick förr om åren.. då man bara hade svt. Minns han Jesper eller vad han hette, gråhårig då som nu :p

Igår då så åkte vi till Emaus igen, gratis som sagt om någon missat det ;p
Vart ridning mellan 11-12.30. Betydligt mer barn än vad det vart på torsdagen när vi var dit förra ggn. Kön var lång men så var det 7-8 hästar fler nu än sist så det gick undan ändå. Kevin fick ridit 6 ggr medan William nöjde sig med 2, sen lekte han hellre resten av stunden.

image389

Träffade "Bobbä" på Emaus. Varken sett eller pratat med honom på nästan 5 år. Robert som han heter vart C chef 02/03 och Kevin vart så liten så han kunde ej uttala hans namn på annat sätt än bobbä, därav bobbä :)
Robert o hans dåvarande flickvän vart på husvagnssemester med oss ner till Tylösand några dagar i Aug -02.. o det jag minns bäst är alla vattenkrig vi hade med våra vattengevär vi köpte på Ullared på vägen ner :p Hur vi sprang o gömde oss bland husvagnarna o hoppade fram och sköt vatten när den andre minst anade de :D De var kul dagar de :p

På kvällen packade vi sin väska och åkte ner till stan.
William blev avlämnad hos mormor o efter lite fika traskade jag och Kevin bort mot Nattiset Fyren.
Han var nog lite nervös trots att han nekade, precis innan vi skulle gå in sa han till mig att han var blyg.. o de e inte så konstigt.
På nattis vart det kollugnt, endast en liten tös skulle sova där förutom vi.
Kevin fick lite sen middag och efter att ha spelat lite data och sett en halvtimma på en film vart det läggdags kl 20.30. Kevin struttade in till sin säng hur enkelt o problemfritt som helst :) Nu tog det lite längre tid än vanligt att han somnade men efter en timma sov han sött utan några svårigheter eller problem alls.

image390

Sov gott hela natten och väcktes 06.15 av fröken Kikki. Medan jag var och borstade mina tänder hade Kevin i smyg klivit upp och tagit på sig sina kläder som överraskning. O tur var väl det för taxin som skulle köra K till skolan och fritids kom redan kl 06.30. Hade blivit något fel i beställningen så taxin kom 20 minuter tidigare än tänkt.
Satte oss i taxin och åkte mot skolan, gick jättebra.
Väl framme tyckte sen inte K att han skulle stanna på Fritids när han ej vart tvungen.. så efter lite pratande och så så bestämdes att han skulle åka med mig och hämta W från mormor och sedan åka till skolan till kl 8, så slapp han fritids på morgonen.

Så totalt sett så har hela natten gått jättebra, bara tjafset på Fritids men det vart enbart för att jag vart med o för att han egentligen ej skulle vara där.. så tror ej de blir några problem där i fortsättningen :)

Nu har jag och William varit och handlat, pannkakor blir det efter önskemål idag :) Frukosten är avklarad och två maskiner tvätt är ilagda, så nu ska ner o hängas upp..

Kommentarer
Postat av: Maja

Kram till er båda! Va skönt att det fungerade för er :) Tänker på er jämt!

2008-02-12 @ 07:38:04
URL: http://missmor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari