Visst känns de som de stämmer..

Månadshoroskop - februari 2008

När den lilla lyckobringaren Venus går samman med din härskarplanet, Jupiter, i början av månaden ser det mesta ljust och glädjefyllt ut, i synnerhet i ditt sociala liv. En attraktiv och ambitiös person vill gärna göra gemensam sak med dig, och relationer till vänner kan rentav ha romantiska övertoner just nu. Du har stöd av inflytelserika personer, och kan till och med få tillgång till vissa resurser som du är i behov av.

Icke desto mindre är det svårt att tolka signalerna som kommer din väg under kommande månader. Detta beror till stor del på att människor är benägna att lova mycket utan att tänka igenom i någon nämnvärd utsträckning huruvida de är kapabla att leverera. Mycket kommer att ändras både en och flera gånger innan du kan vara säker på var andra står. Under tiden gör du själv klokt i att se till att du har markkontakt hela tiden.

Månförmörkelsen den 21:e tar in ditt tecken genom Solen och innebär en mycket stark betoning på relationer, såväl privata som yrkesmässiga. Tvivelsutan kan du vänta dig svårigheter och utmaningar, och det enda som finns att göra är att möta dem fast besluten om att få saker och ting att rulla på som de bör. Det är en tid som ser fördelaktig ut för samarbeten som ger dig större inflytande, åtminstone när du väl kommer underfund med den nya ordning som präglar vänkretsen och ditt sociala nätverk.

Kommentarer
Postat av: Maja

Var har du fått det där ifrån? Spännande :)

2008-02-19 @ 10:47:22
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Tina

Spray har bra horoskop tycker jag :) En sån där morgonrutin jag har, att läsa de :p

2008-02-19 @ 10:50:23
URL: http://noashine.blogg.se
Postat av: Lillsnärt

:D

2008-02-19 @ 12:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari