Fet mat - vi mådde gott.. i början..!!

Ingen orkade egentligen engagera sig mer ang den tänkta HarryBoy vinstmiddagen så vi hade ej förberett något inför natten som var. Som ofta annars och även denna natt så började tarmen suga o man kom in allt mer på vad gott det hade vart med slabbig snabbmat :p
Som en skänk från ovan vart Lenas son ute och drivade mitt i natta och var en sån snällis att han handlade med sig mat nerifrån stan och körde upp till oss utsvultna dregglande trånande..
Så huxflux hade vi middag på bordet bestående av slaffsig Kebab till Lena & Jörgen och Korv & Mos med massa hamburgerdressing på till moi..

Vad vi åt!

Vad vi njöt!

Vad vi svällde upp!

Vad vi förbannade oss själva efteråt, som hade tryckt i oss detta egentligen onödiga mitt i natten.. !!!


Ja vad säger man.. alltid lätt att vara efterklok, även denna gång. Kroppen mår väl inte helt prima efter man nästintill hetsätit fet utemat mitt i natten.. så magont och uppsvällda kroppar var nästan ett milt straff mot vad vi förtjänade.. så vi blir avskräckta nästa gång vi får såna här ideer!
Men det var vår segermat.. och när vi slaffsade för fullt så var vi på någon högre nivå av medvetande.. we visited heaven!!

Men på måndag ska vå ut och gå med stavar en tur innan jobbet.. då ska vi jämna ut nyttighetsbalansen vi totalsänkte inatt ;p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari