Tandlossning & Vattenlek

Ojoj, va ska de bli av ett..
Somnade i sängen med barnen ikväll med, helt borta på en sekund.. men när jag sen ska sova på riktigt är det som förgjort.
Att boys somnade ganska smidigt ikväll beror på en lång dag med massa energiåtgång.

Somnade ej förren efter 3 inatt o klockan 05.15 ringde klockan för att vakna.. då vart man trött *huga*
Men det gick bra ändå och efter en ok morgon avlämnades K på skolan och jag o W åkte ner till stan och handlade lite Willys innan vi for hem.
Småröjde lite på ungarnas rum och de ska nog bli fint där någon dag :p
William låg och kollade på Saltkråkan på datorn o hade en gottig ensamstund utan storebror.

image302

Packade ryggsäckar och matsäckar och direkt när Kevin slutade skolan för dagen åkte vi med bussen till Vänersborg för att gå till vattenpalatset och bada..
Williams tänder har inte visat en tillstymelse till att vilja bli tappade men imorse sa han att ena tanden vart lös, vilket den var :p



Dröjde inte mer än några timmar så såg det ut såhär..



Strax innan vi skulle gå ombord på VBG bussen vart det en liten herre som hade plockat ut sin tand och vart mäkta stolt över detta..

  

Väl framme i vattnet blev det plask och lek o simning och åkning i över tre timmar. Glass, snacks, korv & bröd fanns det oxå plats för. Man blir hungrig av badning.. Pojkarna gillar hur man kan simma ut ur badhuset och så sätt vara utomhus och bada fast det är mitt i vintern :)
William har lärt sig finfina bentag när han var på Lanzarote och kan nog få till de med simning snarast om vi ger oss fäen på det :) Kevin utmanade sig själv flera ggr och vågade i slutet hoppa från 60 cm över ytan och ner, med huvuddopp som resultat.. så glad han var över detta.

De vart så roligt där att boys helst hade stannat där över natten, får väl se till att fara dit oftare än en gång vartannat år :p
När vi hade duschat och kommit iordning kom morfar och driveade hem oss men innan det hade magen plats för ytterligare en korv och en glass.. så en heldag har de verkligen fått.
William somnade gott i bilen och vi alla tre slocknade som trasiga glödlampor där inne till sängs.. undrar om de drömmer om dagen sin nu :)

Och imorgon får vi ny dator, pratat med alla parter hit o dit och kl 16 ska daddy hämta den till oss :D

Kommentarer
Postat av: Tigerheart

Vilken härlig dag för er, trots din sömnbrist!
Hoppas ny dator kommer funka bättre nu,, annars har du ju lite reservdelar att plocka ur ;-)
Kram

2008-01-12 @ 11:25:09
Postat av: Mormor

Men William är du nu så stor så dina tänder ramlar ut. Jag förstår att ni hade en bra dag i vänersborg. Kram

2008-01-12 @ 11:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari