Guess what.. bad igen..

Mer bad idag igen.. William börjar tröttna nu!
Men olidligt varmt, snudd på kvavt for vi ut till Sunningen där mosteren redan låg och solade sig. Kevin hade dragit med sig sin gummibåt så operation pumpning ganska omgående. Smart drag att ta med båten för den användes en hel del. Dessutom var klasskamrat Fabian där och pojkarna blev underhållna någon timma så. D kom oxå en liten sväng och badade med oss där i värmen..

Kevin superredig och simmade på djupt djupt vatten mellan sandbryggan och båtbryggan, säkerligen 50 meter med vågskvalp från förbiåkande båtar. Nemas Problemas, går hur fint som helst och ser honom nu som simkunnig. Kevin som i vanliga fall är väldigt försiktig när de kommer till vågliga saker som att hoppa i vattnet från brygga osv. släppte allt idag och hoppade som aldrig förr från 1 meters höjd ner i plurret :)

När vi låg där i 23gradiga vattnet kom ett mörkt moln och så började det regna.. ingen jätteskur men ändå så det märktes av, tunga stora droppar. Efter en stund även lite småmuller, läste nu på FB att det vart åskvarning ikväll på stora områden i Sverige.


*Boys o das boot*


*Systra*


*Kortklippt D som testade bad på Sunningen för första ggn :) *


På vägen hem nu blev barnen upphämtade på Kampenhof och skulle ut mot Bodele med C som hade fotbollsträning. måste vara trötta små skrutts jag får hem idag efter all utevistelse :)



Kommentarer
Postat av: Lena

Åhhhh, visst är det såååå UNDERBART att vara ute och bada. Jag njuter för fulla muggar och kommer INTE att tröttna i första taget... Inte R heller tror jag =)=)



Kramar i meterlånga banor!!

2008-07-28 @ 22:27:45
URL: http://minaunderverk.blogg.se/
Postat av: Kid

Thanx för att du skrev ;) - gissar att resten av besökarna är fega grabbar tihi ;)...

2008-07-29 @ 00:28:00
URL: http://gojgoj.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Vill oxå bada, ska ut till mamma på ons så barnen får bada iallafall.. kram på er

2008-07-29 @ 07:10:23
URL: http://angelstar.blogg.se/
Postat av: Tina

Tycker oxå du borde få bada när vädret nu äntligen tillåter.. håller tummarna

2008-07-29 @ 20:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari