Bland blommor, bin och militärer..

Äntligen blev det av på riktigt. Inget löst artigt prat om att man ska komma och hälsa på utan noll efterföljd. Här snackar vi heldag!!

Boys och jag paketerade in oss i en buss mot landet, alldeles ensamma på bussen vart vi och inte ens chauffören visste vart hållplatsen vi skulle av på låg någonstans, kände hur det bådade gott! Vilse någonstans i Sverige.
När vi lämnade Uddevalla vart det regnmoln och inte så varmt alls men när vi klev av bussen kom värmen och tinade upp oss igen. Marie, dotera Emilia och lånevovve Molly mötte oss på vägen och vi traskade hem till deras röda stuga med vita knutar :) Där mötte sedan stor dotter Nicole med kompis upp..


*Emilia & Marie*

Barnen bekantade sig ganska så omedelbart och här fanns det grejjer att pyssla med.. Vovve, katt, kaniner, studsmatta och massa leksaker. Fann sig så väl tillrätta att de ville sova över där någon gång :)


*Barnen flyttar ner kaninerna för lite grönbete.. slippriga små rackare tycker Kevin*


*Mission Completed - Emilia ser lite utmattad ut :p Vovve Molly är med och vaktar*


*Nicole & Marie*


*Kevin håller kanin i koppel medan Emilia fotar och William klappar*


*Lite innelek hanns med innan vi skulle bada*

Efter fikan trampade vi ner till finfina lilla stranden de hade en kort sväng nedanför sitt hus. Och moi imponerad!! Vilket läge, vilken botten.. vilken guldgruva, vilken oas i verkligheten!!
Ungarna tyckte om det minst lika mycket som jag. William flöt omkring med en simdyna runt sig och Kevin flög från bryggan om och om igen, för simma.. det kan den ungen nu :)


*Paradiset*


*Emilia & William*


*Bryggan som Kevin hoppade från*


*Stranden från vattnet, ostörda ensamma*


*Kevin fångat upp en sjöstjärna*

När vi vart där som bäst i solen så kom massa militärer marscherande till stranden där de blev upphämtade av militärbåtar. För kamoflagefärgade båtar och män vimlade det av i Gullmarn denna dag. Tydligen har de något övningsområde där i närheten. Och nyfiken över vad som fanns där borta i det avspärrad berget bidde vi absolut!


*Olala, vad kommer där uppe i backen Marie? :p*


*Spännnande tycker Kevin*

När klockan dalade mot 16.30 gick vi hela skaran upp till huset igen för middagsdags. barn och mammor smaskade mumsmiddag tills vi storknade och landade bak i skuggan för en liten vilopaus. Flickorna blev upphämtade av sin pappa och sen vart det bara Marie och alla djuren kvar.


*Passade på med lite studsmatta när den fanns tillgänglig*


*Liiite statisk elektricitet :D*

Hade lovat barnen ett kvällsdopp och nu vart det nästan ännu skönare där nere, solen värmde så gott och vattnet vart svalt och skönt. Molly fick oxå vara med och bada av sig denna gång..


*Kevin kastar pinne åt Mollys som inte är sen på noterna utan gärna hämtar*


*Molly in da sun*


*Så våckerrrt*


*Jag var oxå med :)*


*O så en sista bild på Marie & Molly*

Vi hade en jättebra dag alla tre och vi tackar allt vi kan och hoppas snart på en repris. Vi entrade här hemma runt 22-tiden och barnen somnade ganska omgående sen :)


Kommentarer
Postat av: Lena

Låter alldeles underbart det där!! Kramelikram.

2008-07-31 @ 19:47:44
URL: http://minaunderverk.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag vill åsså ha värme... här var det 14 grader idag. Burr!

2008-08-01 @ 22:23:15
URL: http://misssmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari