Julbord

Vi pratade förra året om att åka på julbord vilket Kevin tyckte lät så intressant. Tyvärr blev det inget av det, penga & tidsbrist tror jag det handlade om då.
Sedan i somras ville han åka räkkryssen med Byfjorden - temat går igen, dvs. äta så man storknar :p Men inte heller i somras fick vi ihop det till stor besvikelse.

Men igår så tyckte Donns vi skulle åka iväg på ett julbord tillsammans med barnen så de får uppleva hur det är. Slögooglade idag på förmiddagen efter julbord i närheten. Fann ett ställe en halvtimma härifrån som jag aldrig hört talas om innan som vanligtvis mest hade konferensverksamhet, fast nu i December skulle ha 4 tillfällen med julbord. Det som gjorde att detta lockade var att de lagt ut matutbudet där mycket passade barnen och dessutom verkade ha stort utbud av efterätter och julgodis.
Nu kunde man välja enbart att äta julbordet eller att ta ett paket då även övernattning och frukost ingick. Till slut blev det att vi valde paketet och har bokat in oss i ett fyrbäddsrum den 12 Dec.

En riktig julgrej, brejk i hysterin och ungarna är glada att få komma iväg på en miniresa :)

Så massa skoj :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Va kul att ni har bokat. Det behöver ni alla.

2008-11-09 @ 18:22:41
Postat av: Lena

Åh, vad underbart det låter!! =) Perfekt med en liten mini-resa och bara njuta!! Det är du värd gumman... Kraaaam.

2008-11-12 @ 21:20:11
URL: http://minaunderverk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari