Magsjuka..

Fick William strax innan kl sju i morse. Han hade varit magsjuk på söndagen så skulle vara hemma från skolan även idag. K blev körd till fritids/skolan trots protester. Klart även han ville vara hemma hos mig när W skulle få det.
Lillbibb var inte alls trött utan la sig i soffan och kollade på Barnkanalen medan jag snoosade en stund extra i sängen.

Vid halv tio ringer Kevin från skolan och säger att han pjuxat tre ggr. Fröken säger att han säger att han mår dåligt men vet ej om det är på allvar eller om det är ett sätt att få komma hem. Men lät honom ta bussen hem vilket i efterhand var smart då han verkligen var dålig.
Den första och andra ggn han pjuxade var jag fortfarande tveksam till om han bara gjorde sig till men märkte snart att han var hängig på riktigt. Så här lugnt hemma har vi inte haft på hela året så ja, han är sjuk!

K har pjuxat kaskader 16 ggr tills nu och legat i soffan och blundat mest hela dagen. Han är rätt törstig så dricker bra men tar inte så lång tid innan det kommer upp igen. De sista timmarna har det gått längre tid mellan toalettbesöken så hoppas det stoppar upp under natten.

Tur pojkarna är så stora nu att de klarar lite tid på egen hand. Kunde åka ner till stan och göra lite ärenden och samtidigt handla lite mat medan de tog det lugnt hemma.


*Hängig - när annars sitter han still på en stol sådär!*


*Långhårig sjukling*


*William piggare o gladare*


*Trötter, mår inte så grejt*


*Stillhet*

Kommentarer
Postat av: Maja

Kokar du vattnet? Brukar iaf funka här. Koka och kyla ner.

2008-11-26 @ 13:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari