Mysig Novemberlördag..

Vilken bra lördag det blev idag. Solen höll med och strålade bäst den kunde från klarblå himmel.

Efter frukost och duschar tog vi bussen ner till Donns och väntade hem honom från träningen genom att kika på AnimalPlanet som vi i normala fall inte har här hemma längre. När D kom hem var det istället PS2 som lockade barnen eller allra mest Kevin som spleade på bra medans D gjorde sig iordning.


*Kevin spelar & William tittar snällt på*

Blev en sväng till Torp och lite hårddisktittande. Massa bekanta folk på Torp idag och ett myller av människor som irrade runt var man än gick, hatar sånt. Märks att vi börjar gå mot juletider!.
Ronny slöt upp vid ElGiganten och blev en gemensam Maxihandling innan vi åkte mot stan igen. W var inte på sitt bästa humör och hördes nog vida omkring med sitt protesterande. Väl hemma hos Donns var det hans tur att få spela PS2 och det ilskna lilla barnet blev till en ängel så länge inte storebror var där och tjafsade.
Nu tyckte inte K att det var så roligt längre, tur deras dåliga humör turas om ändå. När W fick spela blev han rastlös och irriterad. Lagade även denna lördag middag tillsammans och åt sedan allihopa med spridda uppfattningar om maten. W ville ha en andra portion medans K inte ens skulle äta upp de han hade fått. Han tog och ringde C som var på Sibylla i närheten och fick följa med upp till norr istället för att vara kvar där nere. Gick till Myntet från C och träffade kompisar. Märks att han börjar bli stor nu. Eller så är det allt Trick or Treatande som lockar.


*Donns gör iordning lördagsdrinken medan R gömmer sig :) *

Under tiden medan jag gjorde en snabbdisk efter maten gjorde D iordning lite te till sig o chokladcappuchino åt mig medans R drack sin cola o sen satt vi tre runt köksbordet och åt kex & ost och pratade lite medan W var som ett ljus inne vid tvspelet, inte ett enda tjut hördes därifrån och uppförde sig fantastiskt när vi sa att det var dags att stänga av.
Sa hejdå till boyas och så traskade jag och lille Wille genom söder och tog sedan bussen hem i det stilla höstregnet.
När vi kom hem försvann båda barnen ut med kompisar för att fylla på stora gottepåsen och jag kan få till ett blogginlägg såhär på kvällskanten :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Oj, vad glad jag blev av din kommentar... Värmer så otroligt... Tack vännen.... Stor kram tillbaka

2008-11-01 @ 20:12:59
URL: http://www.metrobloggen.se/ordinarygirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari