Sjukisar..

Inte skrivit något på bra länge men ork, lust och tid varit bristvara sista veckan.
Vi lever i svinkoppornas värld..
Kevin fick efter mycket tortyr vid tvättning och smörjning till slut en rejäl dos Heracillin av en jättebra läkare. Så inget mer pill i de blödande onda såren runt näsan utan enbart penicillin. Tacksam son för detta som nu pillar i sig 4 tabletter morgon som kväll utan några som helst problem. Idag tidtagning vid fukosten och fick svalt sina 4 tabletter på 15 sekunder :)
William klarade sig länge innan han fick något utslag men för någon dag sedan kom det ett litet litet även hos honom. Eftersom det är såpass lindrigt ännu kör vi med Microcidsalva och klorhexidintvätt och hoppas det ger med sig med enbart detta.

I onsdags var jag på utb hela dagen och för en gångs skull gick jag hem med en känsla att jag faktiskt lärt mig något vettigt och användbart. Var skeptisk till heldagen innan men jättenöjd när jag gick därifrån. Kul när man blir positivt överraskad.
Då utb krockade med mina ordinarie nätter så kvittade de nätterna jag skulle jobbat med heldagen på Äsperöd så fick två jobbtillfällen ledigt som jag annars brukar göra. Lite egentid nere hos Donns.. men nu har jag barnen över helgen med allt vad det innebär :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari