Knäppgök!

Mina gojjor har än så länge inte snappat upp just att ropa på hjälp, vilket inte hade vart konstigt så som pojkarna 6/8 år gamla kan tjuta när de lever runt i slagsmål här hemma när de ej kommer överrens.

Däremot har de plockat upp mycket annat från vår vardag. Tex så fort vilket barn som helst ropar mamma så de hör så svarar Wilma genast "Jaaa" oavsett om det är helst okända barn utifrån gården som ropar. Eller när det är dags för nattningar på kvällen "Tyyst nu och godnatt" en kassiker från barn som har svårt att somna. Det grövsta jag hört är nog "Lägg av!!" och det sötaste är när Doris ropar "Knäppgök" om hon tycker att man löjlar sig, eller när Wilma säger "I Love You" och vill pussas. Och däremellan hör vi allt möjligt!

Grannar och folk som är på besök tycker säkert det snattras rejält från våra gojjor, medan vi här blivit så vana att det blivit en del av vår vardag. Och trots att man ibland kan bli lätt frustrerad när Doris härmar ljudet/pipet av en lastbil som backar är de allt himla söta och fantastiska, och aldrig att man känner sig ensam när de finns i närheten :)

Så mina gojjor är ganska oskyldiga i sitt prat men för Birdie Luna gick det värre när hennes tidsfördrivsbabblande fick polisen att sparka in dörren för att rädda den nödställde som ropade efter hjälp!
Läs mer om Luna på Aftonbladet


Doris & Wilma


Kommentarer
Postat av: Silver

hahaha vilka härliga pappegojjor du har :) :)...



Var skoj å läsa om gojjan i aftonbladet!! hahaha

2008-09-07 @ 06:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari