Knottror..

Jag känner mig ganska nöjd med dagen. Klarat av att inte somna, måleri, systerfirande, bup, handling, middag, läxläsning med K och nu återstår bara städ i marsvinsburen och disk.
Marsvinen är i soffan och den lille piper rätt ilsket så antar att buren får gå först.

Jag är trött på alla sjukdomar hit o dit vid det här laget. Jag har varit ganska lyckosam och inte smittats av vare sig svinkopporna eller ringormen. Men nu har jag fått ett 5 cm stort område på sidan/ryggen där jag blivit jätteknottrig på denna yta. I början trodde jag bara att jag var torr, sen att det var någon slags kontaktallergi då den bara är koncentrerad till just dit. Smörjt med miniderm men nu har det snarare växt och blivit mer ilskare färgmässigt än minskat så ska ta och smörja med Williams Cortimyk i några dagar och se om det blir någon effekt. Även om det inte är ringorm kanske det är samma slags hudåkomma fast det yttrar sig på annat sätt hos mig.

Williams ringorm var så fin och nästintill borta i torsdags när de for till C men efter en helg där kom han hem och ringormen hade blivit mer tydlig igen, nästan som prickar i dessutom. Han hade ej fått hjälp alls en endaste gång med påsmörjningen morgon och kväll. Jag tycker det är för stort ansvar för en liten sexåring att först komma ihåg det varje gång till att börja med och sedan dessutom lyckas få till det ordentligt lagermässigt.
Så några steg i fel riktning där men bara att fortsätta smörja. Frågan är om hans småprickar/knottror i ringormen är likadana som jag har bara att mina är placerade på annat sätt så jag också åkte på det fast i annat uttryck?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Promenad imorgon?? Efter 17-tiden??

2009-01-19 @ 21:16:14
Postat av: Anonym

Jag säger bara: vadå oansvarig pappa!

2009-01-19 @ 21:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari