William 7 år!

Min lille store Bibbibus har idag passerat tidströskeln över till 7 år gammal. Jag minns att jag kände mig rätt stor vid 7 års ålder. Det var ju en hel hand plus två till!!

Mötte skruttsen nere i stan, shoppat nya månadskort för oss alla tre. Gott efter några veckors pusslande hit och dit med kuponger och smsbiljetter. Fortsatte till ClasOhlson där jag fick köpt mig kontakter och sladdar för att montera ihop egenhändiga förlängningsannordningar till fönsterlamporna som kom med Jotexpaketet igår. Naturligtvis kom de med enbart takkontakt. Fick handlat det jag trodde jag behövde för att komma runt detta.
Som den lilla tradition vi har med att äta upp Happymealkupongen på födelsedagen så tog vi oss en liten minimiddag där innan vi for hemmåt. Barnen med en tidigare buss då de ej ville vara med och Willyshandla och jag tog den nästföljande.

William var i full färd med att byta om till födelsedagspresenten som låg och väntade på honom. Fotbollskläder med namnet på i IFK:s färger. Glad gosse :)

    


Mer tårtkalas får det bli till helgen då de kommer hem hit igen. Nu har de åkt till C och tror faktiskt de skulle ha tårta till honom ikväll :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Månadsbilden 2009

Januari